Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 949
  • 645
  •   1
Отговори
# 60
Още към 20-годишнина започнах да използвам хидратиращи кремове, след 30г. включих и околоочен крем, а вече и крем против петна и бръчки!

# 61
След 45 години започнах да почиствам редовно лицето и кожата си

# 62
Започнах в тиинейджърска възраст по съвет на майка ми. С най-основното - почистване и хидратация. Не съм имала проблемна кожа, може би е искала да изгради навик.

# 63
След 30-годишна възраст. Кожата ми не ми е създавала проблеми и само я почиствах с мицеларна вода.

# 64
На 25 , защото грижата за кожата е вано да започне по рано за да има добър ефект.

# 65
  • in Wonderland
Още от тийн възраст, тъй като съм с проблемна кожа и до днес.

# 66
Май по късно започнах да се грижа за кожата си- някъде около 30те. Имам късмета да имам хубава кожа и разчитах много на този си шанс. Сега основно използвам почистващи и хидратиращ крем.

# 67
  • София
След 40 години започнах да използвам крем за лице

# 68
След 40 години започнах редовно да почиствам с тоалетно мляко и понякога нанасяне на
нощни кремове.

# 69
След 30 години започнах да употребявам околоочен крем и крем за първите бръчици.

# 70
  • на последния етаж
От около 23-24 годишна започнах да се грижа за кожата си. Причината беше, че я чувствах суха и опъната.

# 71
Започнах да се грижа за кожата си на около 20 годишна възраст. Имах мазна кожа и черни точки, които за сега са овладяни.

# 72
  • София
Започнах да се грижа за кожата на лицето си още като тийнейджърка, поради акне. Грижите, които полагам, вече са различни поради различните нужди на кожата, но продължават и до днес.

# 73
  • София
В тинейджърка възраст за да предотвратя почвата на акне

# 74
Смятам , че винаги съм се грижила за кожата си добре , но с различни продукти/ спрямо възрастта.Като ученичка с акнеична кожа и комедони-съответните "мазила" и козметик, сега вече с продукти за 40+.

Общи условия

Активация на акаунт