Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 989
  • 645
  •   1
Отговори
# 165
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо? - Неосъзнато от малка, когато майка ми ме учеше да полагам грижа за кожата си. А след 18 години, вече съвсем осъзнато и целенасочено. В това число редовни посещения при козметик и използване на козметика.

# 166
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
Доста от рано се грижа за кожата си още - от началото на пубертета, когато започнаха да ми излизат черни точки и пъпки. Може би от около 12-годишна. Майка ми ме караше и Слава Богу, защото иначе сигурно щях да имам невъобразими последствия върху лицето си.

# 167
На около 20 години .Започнах , защото кожата ми беше доста суха и ми опъваше.Иначе до тогава съм нямала никакви проблеми.След това започнах да използвам и околоочен крем и добавях масла в крема си за лице.

# 168
От 30-те ми години почнах и преди това ,но съм доста несериозна .

# 169
Започнах още в тинейджърска възраст. Просто ми беше интересно, не съм имала особена нужда, но имах интерес към козметиката Simple Smile

# 170
  • Горна Оряховица
16г

# 171
Към 30 без малко, защото тогава забелязах, че започват да се появяват бръчки, а не ги очаквах толкова рано Simple Smile

# 172
  • Русе
Някъде на 35...сега знам, че е късничко Confused

# 173
  • Пловдив
В младежка възраст заради луничките.А кремове против бръчки около 35 години

# 174
След 20 г вече започнах да ползвам хидратиращи кремове и почистващи маски и тоници.

# 175
Започнах да се грижа за кожата на лицето си в тийнеджърска възраст заради акне

# 176
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?

По-сериозно започнах да се грижа за кожата си след като навърших 25 години. Сега съм на почти 30 и вече обръщам изключително внимание на бялата козметика.

# 177
  • Сф
Още от ранна ученическа възраст.15,16г., защото имам много суха и бяла проблемна кожа. Овлажнявам, почиствам, подхранвам , всеки ден, досега, защото иначе ми стават лющещи петна и т.н.

# 178
От около 25 годишна започнах да използвам дневен хидратиращ крем, защото започнаха да се появяват признаци на умора върху лицето ми, кожата ми не изглеждаше достъпно свежа и сияйна.

# 179
  • Варна
Започнах на 25 защото кожата ми се промени и имаше нужда от повече грижи.
Почистване, тонизиране, хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт