Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 956
  • 645
  •   1
Отговори
# 360

Вторият ни въпрос за участие е:

Pushpin Споделете ни как избирате антиейдж продукти за лицето си и какво е важно за вас.

# 361
  • Mediterraneo
С проба избирам. За жалост, имам много чувствителна кожа и рядко продукт ми "залепва" добре.

# 362
  • софия
Да има добре описани отзиви със снимки "преди"-"след".

# 363
  • София
Избирам антиейдж продукти за лицето според: марката, на която се доверявам, гарант за качество, според състава  - ефективни натурални съставки, но най-вече според нуждите на моята кожа. Не правя избор само, защото на приятелка е подействало добре, трябва да пробвам.

# 364
  • София
Първо - гледам съставките. На второ място - как ще ми понесе на кожата.

# 365
  • София
По препоръки, с тестери, описание и проба.

# 366
Избирам продукт, като съобразявам състоянието на кожата, сезон /топло или студено време е/, марка, качество, съставки, желан ефект. Често преди да си купя даден продукт, чета мнения или търся такива от мои познати, които разбират от козметика.

# 367
Когато видя да рекламират продукт,било по телевизия или интернет и ако ме привлече рекламата си купувам. На принципа проба грешка! 😀

# 368
  • Северозапада
Избирам уж изпитани марки, но като цяло кожата ми е доста толерантна към всякакви продукти.

# 369
Да имат ефективен и балансиран състав: пептиди, колаген, хиалуронова киселина, серамиди, ретинол, естествен еластин, пантенол, коензим Q10. Редовна употреба сутрин и вечер, за да се получи  кумулативен ефект. Избирам продукти, които работят добре заедно: например крем против стареене за ежедневна употреба, маска за лице, почистващ гел-лифтинг и крем-лифтинг за очите. Хубаво е и да се направи консултация със специалист, за да се подберат правилните за възрастта продукти.

# 370
Много често на принципа " проба-грешка".За жалост в нашия град трудно си намирам тестери на интересуващите ме продукти.
С годините се научих да по- правилно да преценявам нуждите на моята кожа и своевременно да реагирам адекватно.

# 371
  • София
Избирам с препоръки или тестване.

# 372
  • Варна
Чета отзиви в тук, ако има.
Говоря с консултантите в аптеките, защото кожата ми е много суха, със себореен дерматит.
Пробвам с тестери. Не рискувам, ако няма.

# 373
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спрямо нуждата на моята кожа,препоръка от близки и най - често на принципа проба/грешка.

# 374
  • I want it all and I want it now.
Взимам тестери, ако ми харесва си купувам.

Общи условия

Активация на акаунт