Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 959
  • 645
  •   1
Отговори
# 375
Преди си купувах при препоръка от приятелка или фармацевт, но се оказа че почти винаги препоръчания продукт не ми се отразява добре. Сега разчитам на мостри, така стигам до желания продукт.

# 376
  • Другата България
С много разговори и препоръки от консултантите и задължително тестер.
Понякога и по метода проба-грешка. Laughing

# 377
Гледам съставките и това да ми понася на кожата. Чета отзиви в интернет, когато се колебая за някой продукт.

# 378
Интересувам се от съставките, след това избирам според нуждата на моята кожа и отзиви/мнения за продукта.

# 379
С тестери обикновено или с препоръки на форума бг мама

# 380
Чета отзиви на потребители, за мен се оказват най-меродавни. Важно е продуктът да е лесен за използване.

# 381
  • София
Според моментната нужда на кожата и след използване на тестер.

# 382
  • Сф
Консултация с продавачката на кремовете, тестер задължително, защото кожата ми е много чувствителна.Случвало се е от 2 сходни продукта на доказана фирма , само единият да ми понася.Затова не робувам на определена марка.Пробвам първо.

# 383
Първо търся продукт на козметика доказала се в годината, и второ на метода- проба-грешка.

# 384
  • София
По препоръки на близки, но най-често на принципа проба-грешка. Разбира се, трябва да ми харесат съставките и да имам доверие на марката.

# 385
Да са достатъчно хидратиращи и не прекалено агресивни.

# 386
Според състава най-вече и марката .
Чета и отзиви и коментари на хора,които са използвали дадения продукт и ако повечето мнения са положителни го изпробвам .

# 387
Чета темите за козметика във форума, блогове и накрая, след като съм била заинтригувана от някой продукт, пробвам тестери.

# 388
Продукти избирам след четене на отзиви, преглед на съставките, а понякога и след гледане на реклама за съответния продукт.

# 389
Аз избирам според състава,цената,а и препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт