Когато детската градина е любимото място на Вашето дете

• 5 942
  • 206
  •   1
Отговори
# 30
Докато децата са малки са като "гъбки", и лесно възприемат нови знания. Още повече им харесва, че езика се изучава под формата на игра.

# 31
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Колкото по рано започва изучаването на чужд език толкова по добре.Тогава децата запомнят по лесно.Подхода към тях от страна на преподавателите е друг и всичко е под формата на игра.Концентрацията е другият плюс.

# 32
  • София
Ползите за децата са наистина много от изучаването на чужд език. Моят син вече четири години учи английски и много му харесва, понякога наистина ме учудва колко много неща е научил, а конкретно за ползите:
- развива го многопосочно, открива един нов свят, атмосферата е много по-различна от обичайната и на децата им харесва, шарено е, забавно, всичко става под формата на игра и забавление, става някак естествено и всичко това в бъдеще ще им помага много.

# 33
В по-ранна възраст ученето и запаметяването се случва много по лесно и бързо. Поднасяйки новата информация под формата на игри и песни е много по забавно за децата.

# 34
  • София
- по-малко дете по-бързо научава
- наученото в детството не се забравя
- чужд език научен в детството става "навик" и по-лесно и без грешки се използва. Не е "наизустен" както става в по-зряла възраст

# 35
Ползите са много и изцяло за детето.Научавайки чрез игра и забавление някой думи и изрази,чуждият език се превръща в ново знание и произношението му отначало се формира правилно,което е предпоставка за бъдещо лесно научаване на целия език и писмено и говоримо и отваря нови светове пред него.Било то филмчета или книжки,а след време и уроци.Твърдо съм за,ако детето проявява интерес от малко да му се показват и казват  нещата около нас.

# 36
Записах дъщеря ми на английски от 4 годишна възраст. За мен плюсовете са:

- учене под формата на игра и песни
- детето свиква с чуждият език и произношението му
- усвояват се характерни за езика конструкции, паралелно с родният език
- създава се база, която след това улеснява граматическата част

# 37
В най-ранна детска възраст детето запомня по-бързо. Разговорите на чужд език изстрелват детето в съвсем различна орбита от тази на неговите връстници и е изумително какъв сериозен старт в живота предоставят.

# 38
Ако изучаванетона чужд език е под формата на игра,децата усвояват много бързо думите и ритмиката на езика. Това е една добра основа за бъдещото осъзнато изучаване като по-големи.

# 39
Децата запомнят много по- лесно, когато ученето е представено под формата на игра.

# 40
Когато децата са малки много по-лесно учат чужди езици, особено ако обучението е под формата на игра.

# 41
  • на последния етаж
Според мен ползите са по-лесното усвояване, по-бързото запаметяване и правилно произношение.

# 42
В ранна детска възраст децата са много лесновъзприемчиви. Усвояването на чужд език би било по-лесно и ненатоварващо за тях.

# 43
В ранна възраст паметта на детето не е обременена и запомня много по-лесно. Освен това ученето под формата на игра е много добър вариант за бързо възприемане на нови думи, понятия. Гледането на филмчета или слушането на песнички на чужд език още повече допринасят за развитие на паметта.

# 44
  • София
Много по-бързо и лесно запомнят езика.

Общи условия

Активация на акаунт