Когато детската градина е любимото място на Вашето дете

• 5 942
  • 206
  •   1
Отговори
# 45
  • Благоевград
Смятам, че изучаването на чужд език от ранна детска възраст има много ползи за децата. Те запомнят повече и по лесно, по бързо възприемат новите знания. Полага се основа за изграждане на езикови умения и навици.

# 46
  • Велико Търново
Ползите са несъмнено огромни! Възприятието и паметта са толкова силни, че колкото по-рано се започне, толкова по-добре. Също така и поставянето на началото на учебната рутина е важно, имам предвид привикването към учебни занимания.

# 47
научаването на нов език отваря възможности за обикаляне на света,а в ранна възраст изучаването е по-лесно

# 48
Това, че детето ще говори свободно езика, ще го научи лесно и когато тръгне на училище ще има възможност направо да започне да учи втори западен език.

# 49
  • Велико Търново
Децата на тази възраст по-бързо и по-лесно възприемат материала, имат зрителна памет.

# 50
Ползата е по-лесното усвояване на езика от ранна детска възраст и основата, която се полага. В училище ще започне усвояването по-уверено и по-бързо, заради положената основа.

# 51
Децата възприемат езика както майчиния, когато се започне ранно езиково обучение. Структурират мислите си на езика, както и на родния. Мисля, че е много полезно, но трябва да са доста време в подходящата среда с хора, които говорят на дадения език.

# 52
  • София
Ползите са много на ранното езиково обучение. Детето свиква с езика, произношението, запаметява по-лесно. Надграждането на знания е постепенно и ненатоварващо. И двете ми деца учат език още от 1-ва група в детската градина и съм на мнение, че това им е помогнало в изучаването на езика.

# 53
  • София
Колкото по-малко е детето,толкова по-бързо научава нещата.Много по-лесно е да запомни предадения материал,тъй като все още няма прекалено много предадена информация. Също така ученето на англ.език,преди ученето на всички останали предмети,е индивидуално и може да бъде отделено достатъчно време без детето да бъде затрупвано с информация и по другите предмети.

# 54
  • Пловдив
В ранна детска възраст децата по-лесно възприемат и запомнят.

# 55
По-лесно и бързо запаметяване на лексика и усвояване на произношение

# 56
Ползата са бързото запомняне на тази възраст, а според мен и за произношението е добре да се започне да се учи в по-ранна възраст.

# 57
  • В градината...
Ползите са, че ще свикне най-малкото със звученето на чуждия език.

# 58
Ползата е по-лесното му научаване, самата аз го уча от 6 годишна и виждам разликата с други, започнали по-късно.

# 59
Ранното изучаване на чужд език е изключително полезно за децата. Полезно и лесно, защото с помощта на игри, песни за тях е интересно. Децата са по възприемчиви, зрителната и памет работи в пъти по добре.

Общи условия

Активация на акаунт