Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите и какво е нормалното количество на тях?
Мога ли да получа болничен от моя личен лекар до началото на майчинството?
Какви са тези болнични за платено лечение и как мога да си сменя гинеколога?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите и какво е нормалното количество на тях?
-
Мога ли да получа болничен от моя личен лекар до началото на майчинството?
Да, можете да получите болничен от вашия личен лекар до началото на майчинството. Ако вашият личен лекар ви издаде болничен, той ще ви го заплати, но това не означава, че не можете да получите болничен от него без да плащате. Ако имате оплаквания и се чувствате натоварени, можете да поискате болничен от него без заплащане.
-
Какви са тези болнични за платено лечение и как мога да си сменя гинеколога?
-
Как мога да получа болничен и какви са изискванията за него?
-
Какви са някои от темите, обсъждани в публикациите?

,сега обаче,почти в началото на 6 месец такъв апетит ми се отваря,че чак ме плаши
Снощи се хванах да изчистя поне праха след тях,и след усилено търкане,при опит да изхвърля мръсната вода в тоалетната,изпуснах кофата и познайте
-цялата мръсотия връз мен..
Абе,не е за приказване,ама да минава по-бързо...
,другата седмица съм на консултация,и ако бебока благоволи
В началото бях почти сигурна,че ще е момиче-много исках,а и всички около мен това казваха,но колкото повече напредва бременността,толкова повече си мисля,че ще е мъж 
!
, както миналото лято! Вчера например за след обедна закуска ометох 2 кила пъпеш - на почивки
.Чакам моят бебок на 09.11. и съм сташно развълнувана,щастлива,притеснена .................
Може ли и мен да ме добавите в списъка?Дали пиша там ,където трябва?Ако съм сбъркала, моля, помогнете!Всички сме заедно в тази обща радост!
Добре дошла в нашия ноемврийски отбор
мЪникенки , ей
... и вас се включих в албума, заедно с моя любим...
...снимките са от есента, ама нещо се притеснявам напоследък да се снимам, 4е доста съм понаедряла...
...като ви гледам какви сте финни, 4ак не ми се иска да ви развалям "манекенския отбор"...
Лека бременост и много положителни емоции!