Бебоци, като зайчета с подскоци-НОЕМВРИ приближават и в коремчетата шават

• 16 235
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, ядете ли мед? Някой ми каза че можело бебето да се роди с вродени алергий , ако ям мед. А аз много обичам и сега извадиха прсен и никак не се въздиржам да си похапвам.

# 121
Здравейте! Аз от 2 дни съм заточена на селото на бабата и дядото на мъжа ми до ихтиман- много е хубаво, дворче, има специален пясъчник за бебо, обаче нали съм си на работа и всеки ден с татито пътуваме Ихтиман- София- Ихтиман- но за сега пътя не ми се отразява никак- магистралата си е ок и не ми тежи- единственото, което ме дразни е свекърва ми- не знам как да я издържам вече и за това искам да си отида в къщи!

Аз съм 10000000000 процента ЗА!! пикника- може на камбаните- не съм ходила- аз ще си го взема татито- той не е от притеснителните- ако е тази неделя примерно- супер, че следващия уикенд съм на работа... друг проблем е, че ние си нямаме скара- нито опит с печенето- само с яденето- то и на двамата ни личи- и двамата качваме само на шкембе- той е пред мен за сега- ще му се карам вече!!! аз трупам и на дупе- ама не ми пука- както каза Григ- опитвам се да акценктирам на други места..

За плътските наслади- ако татито ме подложи на такава диета- ще го изгоня!!! Щом нямам проблеми (да чукна на дърво)няма никакви проблеми- изобщо не влияе на бебо, нито има нещо общо с предизвикване на раждане в късните месеци и тн. Аз миналия път накрая толкова исках вече да родя, че го тормозих постоянно- обаче ефект нямаше - родих на термина

Карил, честито за близначките- както споменах веднъж - 35-то е много добро училище- сестра ми завърши немска паралелка там- и си знае немския и до ден днешен, което е много показателно, че се учи, а не се зубри или претупва.. А от кога 73-то е станало по- добро- и кой му е лепнал гръмкото име 2-ра немска... аз ако трябваше да избирам -със сигурност щях да

предпочета 35-то- да не говорим, че е на пъпа на софия, което не е за подценяване от тинейджърска гледна точка Simple Smile 

Дени, ако болката продължава- обади се на лекаря или отиди на преглед!

Джени, аз съм ГОЛЯМ ФЕН на Preason Break-освен, че има невероятен сценарий и е заснет страхотно, подбора на актьорите е невероятен- да не говорим за онова сладурченце- Уенторт Милър- Майкъл Скофийлд, който ако го срещна ще го изпапкам!! Чак ти завиждам, че го гледаш за пръв път тоя филм- ние го чакахме всеки понеделник да излезе в америка и рано сутрин да цъфне и в нашите сайтове- сега тръпнем за втори сезон-че свърши естествено на най- интересното!!! Първия епизод е на 21 август!

Таня, ям всичко- яла съм и докато бебчето ми беше на дни и съм го кърмила- няма никакви алергии

# 122
Момичета, ядете ли мед? Някой ми каза че можело бебето да се роди с вродени алергий , ако ям мед. А аз много обичам и сега извадиха прсен и никак не се въздиржам да си похапвам.

Ядем, ядем...то, ако се вслушваме във всички "добронамерени съвети", бебетата ни най-верятно ще развият алергия към живота въобще. Peace
Яж си спокойно, без да прекаляваш.

# 123
Цвети права си Simple Smile Извадихме ние късмет така да го изгледаме на 1 дъх Simple Smile А не като Лост-а да го чакаме всяка седмица. Просто нямахме време да го сваляме - август месец ще го чакаме с нетърпение Simple Smile И тогава ще го гледаме и ние всяка седмица, щото след ноември няма да имаме време за такива 2-3 дневни излежавания Simple Smile  А втория сезон ще е как ги гонят и има нов герой - агент от ФБР, който се занимава с преследването йм. И интригата около световната конспирация с президента продължава..

# 124
 Не знам вие как сте,но аз досега си хапвах умерено,без да си налагам ограничения,като единственото,което не ми се ядеше беше месото и сладкото Wink,сега обаче,почти в началото на 6 месец такъв апетит ми се отваря,че чак ме плаши ShockedВ неделя стъписах таткото като за целия ден изядох САМА 1 диня Mr. Green-чак на последния резен се усетих,че той,милия,не можа даже да я помирише Laughing
  Bimba, много сте готини двамцата-пу-пу Wink Разкажи как се запознахте Wink
   Ние започнахме от вчера ремонт Confused,гледам сутрин да изляза рано,вечер да се върна късно,защото гледката след майсторите е ужасяваща SadСнощи се хванах да изчистя поне праха след тях,и след усилено търкане,при опит да изхвърля мръсната вода в тоалетната,изпуснах кофата и познайте Sick-цялата мръсотия връз мен.. CryАбе,не е за приказване,ама да минава по-бързо...

# 125
e, от диня лошо няма  Wink  и на мен не ми се ядеше месо първия път- сега само на мръвка налитам- ако се вярва на бабините дивитини- момче ще ти е бебето... 

# 126
 Май всички прознози и календари това сочат newsm78,другата седмица съм на консултация,и ако бебока благоволи Wink този път да застане в поза,годна за идентифициране,ще докладвам Grinning В началото бях почти сигурна,че ще е момиче-много исках,а и всички около мен това казваха,но колкото повече напредва бременността,толкова повече си мисля,че ще е мъж Wink-все се убеждавам,че никак не е лошо да щъка едно момченце,въпреки,че всички казват,че те са по-палави,непослушни и т.н.Ти сподели,Цвети,ти си имаш мъж Grinning

# 127
ами той моя е голяма хала, обаче всички номерца ги учи от неговата братовчедка, която сега е на 3,5 години- голяма бандитка е Simple Smile има къде- къде по- кротки момченца от нея-  така че няма значение дали е момиченце или момченце - от детето си зависи

# 128
e, от диня лошо няма  Wink  и на мен не ми се ядеше месо първия път- сега само на мръвка налитам- ако се вярва на бабините дивитини- момче ще ти е бебето... 
  Ми аз като не налитам на мръвка, дали има надежда... Joy
   За меда - дори е хубаво да се яде, защото има много микроелементи  в него, които са необходими по време на бременност! Мен мама всеки път ме пита дали ям мед /дядо е пчелар/, ама пусто най-много го хапвам като го вадят! Такава романтика - мирише на пресен мед, а восъчните дъвки са жестоки  Flutter!
    И аз ям диня и пъпеши много! Даже се притеснявам да не си обостря пак колита и гастрита от тях  Tired, както миналото лято! Вчера например за след обедна закуска ометох 2 кила пъпеш - на почивки  Embarassed!
    Габриела, моето детенце въпреки че е момче е толкова мил и добър, такава душица!Всички момичета покрай него са по-големи бесове! Най-добрия му приятел, който е Скорпи също е страшно добричко дете. Племенницата е Скорпионка - по-голяма палавница от нея не съм виждала! Толкова е щура, че сестра ми вече е вдигнала ръце от нея!
    Цвети, жива си за оплакване! А що не оставите малкия за 1 седмица на бабин дом, а вие с мъжо да се поглезите малко?
    Айде дайте да се разберем за неделя - пикник или барбекю! Има ли някой скара или няма? Ако никой няма, значи правим пикник - всеки си носи манджа и там я омитаме дружно  Mr. Green!  За мястото - търпи уточнения! Аз предложих Камбаните, щото по-дълъг път и то с дупки едва ли ще понеса  Sad, иначе съм страшна фенка на Панчарево! Харесали сме си там една кръчма - много яко готвят  Peace, но незнам пътя...!

# 129
Здравейте, мами!Аз също съм кандидат мама за ноември и много се зарадвах като видях тия ноемврийски нещица Hug.Чакам моят бебок на 09.11. и съм сташно развълнувана,щастлива,притеснена ................. newsm44 Може ли и мен да ме добавите в списъка?Дали пиша там ,където трябва?Ако съм сбъркала, моля, помогнете!Всички сме заедно в тази обща радост! newsm51

# 130
 Попаднала си точно там,където трябва  bouquetДобре дошла в нашия ноемврийски отбор HugПърво бебче ли ти е,знае ли се пола вече? Питам те това,за да може Цвети да те запише с по-пълна информация в списъка Wink

# 131
     Здравейте мамета!! Адски готини сте мамета - Бедствието и Габриела!!!

Bimba, къде се загуби - чудни сте с младежа!!! Все така да се обичате!!
     За меда, мисля че четох нещо относно това да не се яде, ама мисля, че  беше от кърмачки!
     Джени, хубаво е че си се оправила, дано да нямаш вече такива препятствия!!

Цвети, Благодаря много за обяснението - ще го видят децата...Днес ги записахме.
     Interlax ,  бе сестро - къде се загуби, влизай в бандата по-често, само аз ли ще представям тройните newsm78
     Мамета, каквото и да решите, със или без татковци, по-лесно е да сме с къщно приготвени манджи, където решите стига да не е много извън София, идвам..

# 132
Да,първо бебче ми е.Вече ми казаха,че ще е момченце,на 32 год. съм и съм от Благоевград newsm03

# 133
Здравейте мамчета Grinning
 Най- накрая мина и нашата фетална морфология, всичко ни е наред и е МОМИЧЕНЦЕ Grinning Цвети слагай розовия щърк Joy

Да,първо бебче ми е.Вече ми казаха,че ще е момченце,на 32 год. съм и съм от Благоевград newsm03
Опа Wink съгражданка ,ДОБРЕ ДОШЛА, а може би се познаваме? Дай повече инфо на лични Grinning

Карил, почти сме съименички , аз съм Марияна Wink
не знам дали съм споменавала, но никой от мойте колеги не можа да повярва, че имаш толкова големи дъщери . Понеже,  се хваля с всички вас, какви мацки сте  Hug
най-хубавите - ноемврийките Sunglasses мЪникенки , ей  Wink

Аз бях на палатка събота и неделя, на едно страхотно място , пълно с горски ягоди.Ммммм, ам ам, ммммм, даже набрахме и за сладко  Laughing
Ето ви малко снимки от там от миналата година  Simple Smile А от тази, по -късно...
/ аз съм с карираната ризка /
http://pg.photos.yahoo.com/ph/malkotokafe/album?.dir=ef44&.s … com/ph//my_photos

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 21:44 от sheherazada

# 134
Здравейте, моми4ета! lovekiss... и вас се включих в албума, заедно с моя любим... kiss...снимките са от есента, ама нещо се притеснявам напоследък да се снимам, 4е доста съм понаедряла... Blush...като ви гледам какви сте финни, 4ак не ми се иска да ви развалям "манекенския отбор"...
...добре дошла, evita_fr!!!  smile3525Лека бременост и много положителни емоции! preggo

Общи условия

Активация на акаунт