Бебоци, като зайчета с подскоци-НОЕМВРИ приближават и в коремчетата шават

• 16 211
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро - по повод ранното ставане,еми преди 30 - ина минути се излюпих.Сега да си поспя,че по-нататък май съня ще е мираж...
Да кажа и аз за кандидат - свекито.И аз ще я хваля - за толкова години най-много 2-3 пъти да съм и се ядосала и то, не за друго,ами от недоизяснени приказки,за които е виновен синът и GrinningИначе е мила жена,не ми се бърка за нищо и смятам синчето да е на нейното  име- много,много ще се радва Hug
По повод професиите - аз съм даскалица ,а татито прави мебели и затова,вероятно от година чакам да ми обзаведе едната стая.Сега имаме люти спорове относно детската - аз съм си избрала ,но той се опитва да ме убеди,че не искам точно такова нещо- ама то е така,децата на обущаря ходели без обувки...
Разгледайте това -  http://sindyyatak.com/bebek_odalari.asp -ще драпам със зъби и нокти,ама ще ми направи такава стая Crossing Arms
Ивиче,разглеждах снимките и си мислих колко забавна мама си и ще бъдеш,след като това ти е професията и ти доставя такова удоволствие...Жалко,че съм от друг град ,иначе и аз щях да се присъединя към отбора момичета,решили да те главят за бавачка Party

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 14:02 от Точка

# 196
  • София
Чета ви постоянно и незнам какво да пиша, май проблемите ни са едни  и същи

Днес моята свекърва ще ни идва на гости Sad . Ще стои месец #Crazy Тя страшен егоист и незнам как сте запазим добрия тон. Добре поне че съм на работа и се спасявам за 10 часа от присъствието и .

Но да говорим за мъничетат, които ни свързват, осмислят живота ни  и т.н.
Кажете измисли ли сте имена
Нашите са: за момче ЛЪЧЕЗА , за момиче МАГДАЛЕНА

# 197
 Benighted, не,наказателни дела гледам Wink-ние затова много и спорим с половинката,защото в съдебна зала,принципно,стоим на различни места Laughing/иначе не се явяваме заедно по дела,че започват едни приказки за пристрастността.... Laughing/.А за СВА ще го имам предвид Peace-засега нямам оплаквания Wink

Нашите имена са : за момче-Камен/по идея на таткото/,а за момиче-София-мое хрумване Wink

# 198
Нашите имена са Александър за момче и Лора за момиче. Замислям се и за Борис като идея за момчешкото именце, ама живот и здраве да е наред всичко - Сашко ще е май  Joy
За свекървите - аз имам много голям късмет с мойта, не се бърка и не ни тормози. Но за тези които не са случили - наистина колкото по-далече толкова по-добре!!

# 199
  • на странно място ......
да се изкажа и аз за свекито, моето не живее в БГ и затова ми е супер добре че се прибира веднъж годишно и всичко е наред, иначе ми е една приказлива ама много приказлива, не е лоша жената даже е добричка ама малко досадна.
Името най-вероятно ще е Никол за момиче а за момче не сме мислили изобщо, то нали трябва да е момиче!!Ако се появи момче ще му мислим на място Thinking

# 200
Добрутро и от мен!!!
Блазя ви, че вече имате имена наум... ние с нашия татко срещаме големи трудности... Решили сме да не кръщаваме детето на роднини и името да е по възможност международно. По ирония на съдбата- все ми идват хубави момичешки имена, които да отговарят на тези критерии, НО НЕ И МЪЖКИ  Confused

А татито след като аз няколко пъти отклоних неговите предложения и той- няколко мои рече "Ами като се роди- то ще си дойде с името"  Rolling Eyes и вече изобщо не мога да го накарам да мисли сериозно на тая тема...

Засега му викаме "Бебко", имаме кризисен вариант в случай, че не измислим нищо- да е Тони, а любимия го нарича пред колегите си Тими, което е една шега, чийто произход ме мързи да описвам точно сега.

И аз си ъпдейтнах портрета при ноемврийките- ама никак не съм доволна, първо защото изглеждам като слон, а цял живот съм се имала за "френско" гадже  Joy - и представете си как се изненадах като се видях на какво приличам- така става човек като си скрие кантара и набляга на кифличките и баничките... То всъщност тоя панталон май ми е доста голям- днес ще се щракна по дънки, да видя ще има ли разлика  Laughing
Имам и друго оплакване- тоя апарат явно е боклук, защото блузката ми е малиново червена а е излязла доста доматена...

СВЕКИ Е ЗЛАТО!!!!!

П.С. Ама супер секси рокля за бременни си купих оня ден, ще взема и с нея да се щракна да ме видите- само да се съмне, че тук е още 7:30 сутринта...

Целувки и да си почивате...

# 201
  • София
за професиите: аз съм ел. инженер, но работя в държавната администрация

# 202
  • София

# 203

Значи сме колежки по професия  Laughing. Аз обаче работя като н.с....

# 204
Момичета, много ви благодаря за милите думи.  bouquet
Оправихте ми начеващото-предрожден-денно-кисело настроение... Sunglasses
Точка, Марена ми беше казала, че съм много смешна мама  Joy Отдавна не ми го е казвала, явно е свикнала...

За пикника - предлагам 11ч. benighted, спокойно, ние докато се посъберем, докато разпънем софрата - и то ще стане 12, така че не се притеснявай, ще ви изчакаме Peace

За името - на нас като родители не ни бе даден шансът изобщо да се замислим по този въпрос.  Laughing  Марена още от самото начало спрягаше името Ваяна, но след като разбра, че е момиче, направо си и говори по име. Тия дни я питахме с баща й дали не иска да помислим и за друго име, а тя много учудено ни погледна и каза : "Ама защо, тя си има вече едно"....та това е.
Не знам Томова, ако е сбъркала пола и се окаже момче, какво ще правим, но...да е живо и здраво.

Цвети, свалям ти филмчето, но  става толкова бавно на нашия комп. Rolling Eyes

# 205
    Съгласна! Само дано се намерим, че тя горичката не е малка, но с кратка разходка...
    Ние още неможем да измислим име! За момиче бяхме подготвени от доста годинки, но за момче...
     Айде и аз да не остана назад и като Ивето да покажа аз пък за какво тъгувам  Tired! Ех, Espana...  
 http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=10603
     Между другото и свеки и зълвата са страхотни! Голям късмет извадих като влязох в това семейство  Peace!

# 206
Iviche, ти си страхотна Simple Smile
Явно ноемврийки сме се събрали красиви, умни и талантливи... и скромни Simple Smile
за протокола (и да стане ясно защо почти завиждам за възможността ти да се занимаваш  с изкуство.) И АЗ СЪМ СЧЕТОВОДИТЕЛ Simple Smile Sad
За имената - аз съм харесала Даниел или Сабина (на баби и дядовци)... но предполагам че в последния момент бебо ще си покаже името.. Аз съм много специално настроена към името - искам да го намерим със смисъл, с скрито пожелание в него, да пасва на зодията, на рожденната дата.. абе щуротии, и вярвам че бебо ще си дойде с името.
За свекитата - аз живея при мойте... Абе преди година и половина не ми тежеше... ама сега не искам бебо да го гледаме в този апартамент, и искам да се изнасяме на квартира. Добри хора са, учители, но просто разликите в годините, ежедневието (пенсионери) и хакартерите си казва думата... Един куп дреболии които ме дразнят, а знам че не е нарочно...

# 207
Като е станало дума за свекърви, хайде и аз да не остана по-назад. Родителите на мъжа ми са доста възрастни /почти на възрастта на моята баба/ - мъжа ми е трето дете и има много голяма разлика със сестрите си. Но никога съм нямала проблеми с тях, още повече че се виждаме 2-3 пъти годишно. Сигурно не ме харесват особено, но нищо не са казали поне пред мен или пред мъжа ми.

# 208
... Добри хора са, учители, но просто разликите в годините, ежедневието (пенсионери) и хакартерите си казва думата... Един куп дреболии които ме дразнят, а знам че не е нарочно...

Мхм, много добре те разбирам, понеже живяхме със свекърите почти докато Йоана направи 10 месеца... повярвай - като се роди бебето ако досега те дразнят 10 неща ще се появят поне още 100! Колкото и да са добри хората! Аз също не се оплаквам от свекърите, но това е положението. Наистина - най-добре е да сте отделно!  Peace

# 209
  • София
Здравейте и от мен - днес (както обикновено) кипи оживен разговор.
sofkobofko, радвам се да те "чуя", че беше изчезнала нещо напоследък.
Цвети, поканата ви за сватба е наистина впечатляваща. Явно сте се забавлявали много.
Iviche, дано скоро да можеш да се върнеш към това, което правиш с толкова любов и то добре, както изглежда. А, и да почнеш да изкаарваш пари от същото!

Ееееех, искам и аз на пикник!!! Ако съм добре може да се пробвам да изнудя любимия да ме докара, ама то вече хич не смея да си правя планове, че все се провалят.

За свекитата да се включа и аз-  моята е мнооооого властна и авторитарна, добре че живее на 500км - така нямаме никакви проблеми. Хм... тя иска да идва като се родят малките да ми помага, ама аз никак не съм сигурна, че ще го понеса това...

За професиите- аз съм психолог, но всъщност напоследък ми се става счетоводител и доста добре се справям с цифри - виждам, че сред нас имам много "колеги" по душа  Laughing

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт