Бебоци, като зайчета с подскоци-НОЕМВРИ приближават и в коремчетата шават

• 16 213
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте,  мили дами!!!

Аз се завърнах от морето и се чувствам чудесно! Попрочетох последните странички, че много сте изписали. Сега вече, мога твърдо да препоръчам на всички, които имат колебания относно ходенето на море да не се колебаят, а да заминават веднага! Не ми се връщаше хич!!!   

Бях на къмпинг Арапя, където ходя от много години, седях си под тентата, къпах се в морето, изобщо - чуден живот, ноооо, уви, свърши! Сега мислим с мъжа ми, че може и през септември да се откъснем за три-четири дни.  Тогава е значително по-спокойно.

Сега съм за малко в офиса, но ще си прекарам нета вкъщи и ще бъда по-активна, обещавам!

Поздрави и целувки на всички ви!!! Sunglasses

# 181
  Здравейте и от мен,мамета Hug Аз пък си мислех,че съм една от малкото "небракувани" Wink,пък то,доста излязохме Laughing
  Мисля, че sheherezada питаше за професиите-аз съм съдия, а таткото-прокурор-разрази ли се вкъщи спор,да не си наблизо Laughing
  Bimba, не се впрягай на свекървата-и аз си имам една,само "кандидат" за момента Wink,но и тя се старае всячески да ми усложни бременността Close-постоянно си вре носа там,където не трябва,и изказва мнения тогава,когато не я питаш....ама се старая да не й обръщам внимание/трудно е много Confused/,за да не тревожа бебчо.
   Iviche,страхотни снимки Peace

# 182
Здравейте момичета,
аз се включвам за да разваля ведрото ви напоследък настроение,
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ ХОРАТА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ...

И аз установих, че ако чакаш някой да ти стане бая ще почакаш... На мен досега са ми отстъпвали мястото 2 пъти - значи трябва да си казваш... ама аз съм една казвателна... но трябва да се променим - щом те са толкова нахални защо не и ние? Wink

Иве, чакам с нетърпение за билетите!!! Simple Smile

# 183
Ивиче, страшни снимки.... без коментар- искаме да те гледаме на живо!!!

аз съм тв журналист, а пък любия е монтажист- и двамата сме завършили кино режисура - в един университет, но се запознахме в евроком- аз съм си още там- а той от няколко години се обливо с романтика- прави море от любов, имаш поща- отново сладко отмъщение- ама какъв анонс е спретнал.. малко нагледен материал- http://store2.data.bg/zwetina/ ей тук може да си дръпнете поканата за сватбата- предупреждавам- много е яка! Simple Smile

Аз вече казах, че за приставката към името на детето стегнаха още повече режима, откакто бат Бойко беше главен секретар и мрънкал, че престъпниците много лесно си сменят имената- и за това получаваш отказ да е без -ов или -ев обаче ако се заинатиш- ти го записват само ако имаш разписана молба с разрешение от кмета на района, в който живееш.. обаче ЛИЧНО подписана от кмета- което се сещате, че не е много лесно, но пък аз искам да си кръстя детето както аз си искам

и накрая да се оплача - Вчера пак ми вдигнаха кръвното роднините- утре се прибирам в къщи най- накрая! свекърва ми се опита да ми крещи- аз много се ядосах и  мъжа ми й се скара - а тя : "ми аз забравих, че е бременна"- представяте ли си!!! А мен с тоя тумбак не можеш да ме сбъркаш-

# 184
Вчера щях да пиша, ама не ми остана време Simple Smile
За неделя - искате ли по-следобедно да го направим, примерно 13.00 ч.?  Другото което се сетих в полза на ранния вариант е дали няма да се заемат тези масички и столчета ако е по-късно, че те не са кой знае колко много.
ХАХА, аз пък какво предложение дадох..

Иве, браво за снимките Simple Smile
Цвети, страшен ти е филма за сватбата Simple Smile

За професиите - аз съм счетоводител Money

# 185
За професиите - аз съм счетоводител Money
И аз Peace

# 186
Иха - ето на това моето му се викат здрави връзки и полезни познати: съдия, журналист, счетоводител...   newsm44  а не се знае до края какво още ще излезе 
Аз в момента продавам канцелария на едро.
Цвети, в никакъв случай не позволявай да те ядосват! Как забравила че си бременна? Ми то само когато сме в това състояние ли трябва да се съобразяват с нас? ААААА!   smile3515
Айде идвай си в София и до края на годината не те пускам да ходиш пак там

# 187
За неделя - искате ли по-следобедно да го направим, примерно 13.00 ч.?  Другото което се сетих в полза на ранния вариант е дали няма да се заемат тези масички и столчета ако е по-късно, че те не са кой знае колко много.
...

Но пък като го дават да е жега варианта за 13 ч. не е ли малко... хм... горещ?

# 188
     Здравейте мамета!! Привет на София!  Чудни снимки Ивиче!! Даже не са снимки, а 3Д усещания за движение!!!Наистина ти завиждам, че работата ти е свързана с нещо красиво, адски красиво..Моята е свързана само с отговорности, напрежение-ежесекундно, кръв, стенания, смърт. И от време на време чудеса!!! Но дори за малкото чудо си струва да изживееш цял един живот с всичките гореизброени неприятни емоции...Аз както повечето мами знаят съм сестра в реанимация на ВМА, чат-пат влизам като анестезиологична м.с. в операционните на болницата.
     Цвети, страшен матРИал!! newsm62
   Мамета, вчера съм броила стотинки цял ден и после адски контракции имах\слава Богу без болка\. Мъжо събира монети - всякакви ...Веднъж ги "издадохме"-купихме си климатик. Сега е събрал 1635, 82 лв.Ако щете вярвайте - ако щете не ама си е самата истина!!!От днес пак ще засъбира. Много е сладък, душичка е ....Свеки също, аз и казвам мама Диди..Колкото бившата ми свеки беше гнус, толкова тази е добричка. Няма никакви кусури!!! Никога не ми се е набърквала в нещата, страшно уважава мен и децата ми. Ако я поканя - ще дойде, ако аз не искам да отида при нея на гости - не ми се сърди!! Чак ме  е страх от толкова хубаво..Господ да ми ги пази, че са много ценни като хора!!!
     Мамета, от мен съвет относно свекитата - И добре да се държите, и да сте толерантни и отстъпчиви; ако са злобни, груби, алчни, ревниви, отмъстителни, егоцентрични, нахални, подли, злонамерени, прости.... С нищо няма да можете да ги направите Човеци!! Единствения вариант да се съхраните ,е да се дистанцирате максимално - вие и семействата ви!!  box

# 189
...

Но пък като го дават да е жега варианта за 13 ч. не е ли малко... хм... горещ?

То там е една прохлада сред гората, зеленина, приказка Simple Smile
 newsm41 cook
Всичко е щото спя до късно luvbed

# 190
джени тъкмо ще потренираш за ноември- аз преди да се роди Ран едвам се измъквах от леглото в 9  да ходя на  работа- през уикендите- излежаване до 11-12- обаче сега по- късно от 8 часа рядко ми се случва- а Ран е много кротко дете и не е ревал никога през нощта- дори и като бебе-сега дори  да спи-  аз по навик си ставам- и да ти кажа ми е по- добре-аз съм по за 11 часа, защото той си дремва към 13-14 часа и му е много по- добре в къщи на прохлада и разпънат на леглото, отколкото в количката или столчето за кола 

# 191
ОК:) Аз съм ЗА тренировките smile3521

# 192
 Karil, наистина си абсолютно права за свекървите Peace-няма как да се променят,единствения начин е да избягваш по-честите контакти с тях Mr. Green
  Избрахте ли име вече на бебчето?

# 193
Избрахте ли име вече на бебчето?
Да! Ако е момче /както каза доктора/ ще е Мартин, а ако е момиче /както все още се надявам да е сбъркал/ ще е Мира.

# 194
    Хайде и аз да се включа. Преди малко се завърнах от разходка. Много беше приятно да си разходя месищата, ама сама е доста скучно! Похарчих малко пари и сега ми е съвестно, щото не купих нищо съществено и належащо / освен кило нектарини  Mr. Green/.
   Роси, и аз съм като баба мравка - едва вървя! Ако позабързам крачка после имам страхотни контракции! Като легна пък съм като калинка по гръб  Blush! Нали не трябва да си напрягам корема и понякога се нуждая от помощ за да стана.
   Иве, преди малко ти гледах снимките! Разкошни са! Направо ти завиждам за професията! Страхотно е да обичаш работата си и това което правиш да ти доставя удоволствие  Peace! Между другото - супер си с тия опашки  Mr. Green!
   Дами, за пикника е най - добре към 12:00! В неделя моя мъж обича да си подремва, а после докато се натутаме и то ще стане обяд! Няма да е жега, щото там е гора и дори е малко хладно на сянка! Не забравяйте за одяла, за да има къде да полегнете след пира  Mr. Green! Аз имам пластмасови чаши, чинии и вилици! Кажете каква ще бъде храната и пиене - какво? Предлагам всяка да си носи поне по 2 литра бира / за половинката  Mr. Green/ и толкова сок или безалкохолно! Относно яденето  newsm78....Може би продукти за сандвичи/ които ще си правим там/, орехи с черупките / аз имам кайсиеви ядки и чук  Laughing/, някакви Кенарени полуфабрикати...  Да се разберем от сега кой ще носи домати, кой краставици, кой диня, кой пъпеш и т.н./ ако искате такива работи/! Ние като ходим обикновено се събираме пред някой хипермаркет, пазаруваме и после си раделяме сметката, но така... Дайте идея как да го направим? Ами това от мен за пикника! Относно заемането на местата - има достатъчно маси и столчета! Около маса бяха по 8 столчета мисля! А, сега се сетих - носете си възглавнички за дупетата, че тия каменни столчета са доста изръбващи  Mr. Green!
   За протокола - юрист, но работя като спедитор  Joy! Нещо правото не ми е тръпка  Sad! Исках да съм ветеринарен доктор или археолог, ама да направя удоволствие на мама и татко... Половинката е програмист!
   Габи, само не казвай че гледаш бракоразводни дела! Моята сестра живее в Търново и там се разведоха с мъжото! Ако нещо не си доволна от СВА магазина в Търново - сподели, че да смъмря кака  Mr. Green!
    Цвети, сега видях за Ран! Не се притеснявай за съня му! Ние бяхме с една госпожица, която трудно заспива и спи най-много по час следобед! Е да, но на чистия въздух и след една разходка пеша с моя мъж до камбаните да видиш как заспа детето и спа 2 часа и нещо гушнала един заек на задната седалка в колата  Joy! Все пак не пречи да се уговорим за 11:00, но да знаете, че аз ще дойда по-късно! Ако някой иска може да мине и да вземе пластмасовите съдове от нас!
   И още нещо - някой ако има покривка тип мушама, да я вземе иначе ще караме на вестници за покривка!

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 14:10 от benighted

Общи условия

Активация на акаунт