Бебоци, като зайчета с подскоци-НОЕМВРИ приближават и в коремчетата шават

• 16 217
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • София
затрих толкова писане Cry
Що бе, grig, много хубави ги беше надраскала? Heart Eyes
Тъкмо де! newsm48 толкова вдъхновен постинг ....и изчезна.... Изтече ми сесията докато добавях нещо и.... newsm45

# 166
Говорих само да си оставя образците в лабораторията и от време на време да наминавам, да видя накъде върви тенденцията с чупенето им... Благодаря ви, момичета, за загрижеността!!! Иначе - за неделя - не съм сигурна още, ще кажа като съм сигурна...
И още нещо - не мога да ходя бързо!!! В смисъл - винаги съм била бързоходка, нали центъра на тежестта ми е ниско  Laughing, и съм свикнала да съм бързичка, но забелязах, че така започва да ме боли или отдясно (апандесита все едно) или вляво долу - мнооого неприятно! И така - сега ходя като баба мравка, но поне така ми е мирна главата...

затрих толкова писане Cry
Що бе, grig, много хубави ги беше надраскала? Heart Eyes
Тъкмо де! newsm48 толкова вдъхновен постинг ....и изчезна.... Изтече ми сесията докато добавях нещо и.... newsm45

Хайде още веднъж Wink.
[/color]

# 167
малееееее ама не стига 4е пи6ете по_много и едвам успявам да ви из4ета,ама и така ме разсмяхте,4е тумбата се разстресе 4ак  hahaha
Еййй ма големи сте скици всеки слу4ей  Mr. Green
То4ка 4естит рожден де,хубав,здрав бебок на есен ти желая   bouquet
Уфф като ви слу6ам как се орагнизирате за пикник и такъвввввв яд ме хва6та,4е съм толкова дале4 от вас....единствената ми надежда е Мина да ме навести след някой друг ден,4е аз горката тука тъна в изулация  Confused

Ина4е днес ми е крив ден,о6те със ставането и мъжо ми вдигна кръвното,тъкмо в4ера ви го похавалих и днес  #Cussing out
Не стига 4е умирам от жега и не ми се глади,ами всеки ден ми хвърля ризи за гладене.....еееее ама бива ли такова не6то  #Cussing out

Цвети да те успокоя,4е и моята свеки е голямо зло еййй  #2gunfire
Последно ми вдигна кръвното оня ден....звъннала в къ6ти докато мен ме няма и майка ми дигнала телефона.И тая хубавица мойта свеки нито се представила нито ни6то и като по4нала да дрънка не6то на италиянски....цели 10 минути......все едно майка ми длъжна да знае езика (въпреки 4е самата свеки много добре знае,4е майка не говори ИТ) и си дъдри на6та ама не казва най_важното кой е и 6то е  #2gunfire
Прибирам се аз в къ6ти и майка ми вика:Някаква жена търси Маттео,ама не разбрах нито коя е нито какво иска.
В последствие разбирам 4е е била мойта МИЛА свеки.Малееееее как я скастрис.Взе да ми мърмори:Ама 4е тя майка ти ни6то не разбира  #2gunfire
Патка смотана,ами ако майка ми ти отговаря на български ти 6те разбере6 ли,аааааа???? #2gunfire

Айде стига съм писала 4е пак се ядосах.Аман от свеки6та ейййй,аманнннн
Цунки от мен и лек ден на вси4ки   bouquet

# 168
  • Sofia
Точка,честит празник и от мен bdbaloniПожелавам ти от здраве и щастие да не се отьрвеш baloni
Добре дошла,Евита welcome
TALI1,ние сьщо не сме женени.Пред нотариус таткото заявява че признава детето,плаща се такса и с този документ и личните карти бебето се записва.
Цвети,ние смятаме да запишем детето без приставката-ов на бащиното име.На сестра ми и двете деца са записани така,но си спомням че и тя имаше проблеми.Бюрокрация-какво да говорим!!!

# 169
Ето обещания линк :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49860

Уточнение - първите снимки / вие ще ги познаете кои  Laughing/ са от детското куклено представление - "Приказка под юрганчето"
Второто - танцов спектакъл "Фрагменти"

Специално благодарско на benighted, която днес беше моят консултант по компресиране на снимки.  bouquet

# 170
Ето обещания линк :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49860

Уточнение - първите снимки / вие ще ги познаете кои  Laughing/ са от детското куклено представление - "Приказка под юрганчето"
Второто - танцов спектакъл "Фрагменти"
...

Благодаря за страхотните снимки! Много ми бяха интересни, да не говорим за тези от танцовия спектакъл... какви фигури, какви чупки... направо ми се вързаха очите на фльонги...

# 171
Здравейте, моми4ета и 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Точка!!! bdbaloni

...ами престраших се и накарах мойто мъж да ме снима тази вечер smile3509 и веднага сложих снимка в албума, за да видите вси4ките ми прелести... smile3521...ох, ама хич не ми е хубаво...като плондерче съм вече, а има толкова време до ноември...направо не ми се мисли... Weary

...колкото до петната по лицето, аз нямам, но забелязах, че по корема малко под гърдите са ми излезли бенки...успокоиха ме, 4е след като родя ще изчезнат...пове4е ме притесняват стриите, които се появиха от вътрешната част на бедрата Banghead...мажа се с какви ли не неща, но явно ми е било писано да се "нацепя"...препоръчайте някой ефикасен крем против стрии...  helpuu...

# 172
  • София
Леле момичета колко много сте изписали по новата темичка  #Shocked! Аз докато се включаааааа и тя вече е на свършване. Ама тези дни ме нямаше в София. Днес бях на работа и познайте - дойде най-после жена, която започнах да обучавам за заместник  newsm44 урааа - дано само да влезе в час по-бързо, че да си почивам повече... Мони, относно втвърдяването на корема, смятам, че на бременните с момченца е по-твърд и оформен - това обаче е мнение от непосредствено наблюдение т.е. върху мен и други мами, които срещам на консултацията.
Оп! Мъжът се върна от риба (без риба естествено) и отивам да го видя и да му сложа да похапне. Айде лека нощ на мамите и бебоците   bouquet

# 173
        Ивиче и ти ли сестро страдаш от липса на сцена, и аз страдам за колегите и работата..като че ли без мен не може .......... #2gunfire

Абсолютно... Laughing само дето аз на мойта сцена си се забавлявам и импровозирам, а за теб - не знам. Твойта работа е къде-къде по-отговорна. Аз ако сбъркам, най-много да стане тъп гаф или смешен гаф, но при теб.... Flushed....уау....винаги съм се възхищавала на хора, които работят в сферата на медицината...в тази връзка - гледаш ли "Клъцни, срежи" ?  Sunglasses

Роси, мерси, много си мила. Като си възстановя формата и започна пак да играя, имаш 2 билета на 1-ви ред. Peace

# 174
Точка, Честит Рожден Ден! Много щастие, любов и сладко бебче през ноември.

На всички мами желая приятно изкарване на пикника в неделя. Да направите снимки.

Дъщеря ми беше болна с висока температура. Сега вече е по-добре.
И ние планираме пикник  в неделя. Между другото мъжът ми е много добър със скарите на открито, а и у дома. Често практикуваме, то ни и личи.

# 175
ivicheeeeee не може само на роси билет за първи ред  smile3516 ! и то 2 /ДВА/   
Аз като гледах снимките...взех че си помислих нещо... - та значи раждаме си ние тук всичките 75 мами /може да включим и бебето на таткото да няма дискриминация  Sunglasses / и като започнат малките бебоци да разбират правим на iviche една стая с кукли и разните му аксесоари и я оставяме вътре да се оправя с бебоците  newsm63 , а ние блаженно пием кафе с мляко и сладкиши...   eat
И аз искам без приставката-ев на бащиното име пък!... ама таткото нещо се дърпа за сега
Е, все още не губя надежда - има още доста време, може пък да си промени мнението  fingerscrossed

# 176
Iviche, наистина страхотни снимки. Simple Smile Много си пластична! Разкажи малко за спектакъла.
Специални благодарности на Sheherazada,  получили са в къщи вчера диска с йогата.   bouquet

# 177
 newsm62 Tali, тая работа с куклите може да стане, ама срещу съответното възнаграждение, иначе като си изпиете кафето, аз ще изглеждам така   :    smile3511

Иначе, дай боже, пак да играя - за всички желаещи ще помисля. Въпреки че като знам колко сложно стои въпросът с продажбата на билети и организацията на публиката, направо ми се реве. Cry

Вени, това е ГАТ - Група за Алтернативен Театър - с тази група работих почти 2 години. Това е инегрирана група на хора с и хора без физически увреждания / основно двигателни/.
Аз започанх с тях по един проект като хореограф, а впоследствие направихме 2 куклени представления, едно танцово и множество по-малки форми.Кукленото представление имаше премиера в Столичен Куклен Театър и идеята беше да се играе там. Но, докато се мотаха със сключването на договора, аз забременях и предвид проблемите в началото, го отложихме за следващия сезон. Sad
А танцовия спектакъл беше по-кратък и с него участвахме на фестивала "Малък сезон" в Театрална Работилница "Сфумато". От там ни харесаха и ни предложиха да го направим по-дълъг и да участваме в афиша на театъра с него. И така - сключихме договор и той се игра, но за съжаление аз съм много разочарована от отношението на "Сфумато" към външните продукции - резултата е, че не спечелихме почти нищо. А то изкуството си е изкуство, ама хлябът е с пари. Както и да е......а забравих да спомена, че на този спектакъл съм му хореограф.
Много дълго стана - не искам да ви отегчавам.

# 178
Iviche, разглеждайки снимките се върнах в детството си, когато аз и сестра ми сигурно бяхме най-запалените почитателки на кукления театър - на абсолютно всяко представление на първия ред. Знаехме наизуст всички реплики на актьорите и постоянно ги рецитирахме на висок глас. Много често, когато някой актьор променеше някоя реплика аз се провиквах: аааа, сбърка! Много хубави години! Задължително детето ми от малко ще познае магията на театъра!

# 179
  • на странно място ......
Здравейте момичета,
аз се включвам за да разваля ведрото ви напоследък настроение,
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ ХОРАТА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ
возя си се аз всяка сутрин за работа в един прекарасен автобус №120 /не е препоръчително да го използвате дори да не сте бременни/ и до този момент нито веднъж никой не видя че аз имам корем, но стигнах до друг извод явно са ми много хубави краката та не ми отстъпват място за да могат да ми се любуват  smile3534
Моят мъж все ме кара да ходя с колата на работа, ама за работя на 2спирки от вкъщи пък и вечер се разхождам много приятно през гората а с колата съвсем ще ми стане голямо дупето и сплескано smile3516

Оплаках се сега вече може да започна да работя, много целувки по големите пупита  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт