Бебоци, като зайчета с подскоци-НОЕМВРИ приближават и в коремчетата шават

• 16 226
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
evita_fr, добре дошла ! Може да се включиш ударно, като дойдеш в неделя  Laughing / на правилното място си... Wink/

Denitca, я без такива притеснения, моля....ааааа, всички бременни са красиви - снимай се сега, че после няма.   Naughty
/ да си с такъв корем имам предвид - спомените ти остават за цял живот/

Аз в тази връзка имам нужда от малко помощ. Нещо тази вечер се вдъхнових да си кача снимки от последните спектакли, за да ви ги покажа. Може би и от носталгия, защото зверски ми се играе, та две не виждам, ама... Rolling Eyes Както и да е. От кукленото представление успях да кача снимките, обаче от танцовото - не. Защото те са огромни като размер, а не знам как да ги компресирам. Така че, ако има някоя по-веща мама, плийз, хелп  Praynig /аз знам, че има можещи в групата... Mr. Green/

# 136
Добро утро мамета!
Добре дошла на Evita_fr!
Марияна, снимките са убиец ... много добре сте си изкарали миналата година.. и тези ягоди   мммм, обичам ги, и сега имам едно бурканче сладко от Юндола.
Малко Офф - вчера повръщам в банята, и си викам "пак ли бе, от месец не бях" .. после си върнах и закуската (рогче с айрянче)... и после хич не ядох. Май се оказах бременна с летен грип.  лекувам се с глад и чайчета без мед. Дано да се оправя днес. Wink
iviche, за съжаление, не мога да ти помогна (просто нашите успявам да ги кача както са си)
Дени, снимките са много готини.. чакаме пресни   Wink

# 137
  • София
Момичета, идеята за пикник е супер, но за сужалене аз съм в Ямбол и ще ми е трудно да  дойда. Да си изкарате готино и да гледаме снимки Grinning Grinning Grinning

# 138
Точка, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много желана и обичана и на есен - прекрасно и послушно бебенце!!! Весело изкарване днес!
Вени, бързо оздравяване! Трябва да се видим тези дни преди заминаването ми за Италия, какво ще кажеш?
Приятен ден, мамета!

# 139
benighted -благодаря за инфото с контракциите Wink
Ох, как лекувате киселините? Много са гадни и нетърпими направо! Аз пийвам малко газирана водица и за момент ме облекчава, но след това си е същото  smile3511  Определено гледам да не ям неща, които да дразнят стомаха, ама то май моя всичко го дразни.
Момичета тук всички ли сте се бракували си татковците? Ние с моя не сме. Има ли нещо което трябва да се направи за да го "припознае" /или както се казва/ таткото или просто в деня на изписването с лична карта и толкоз?  newsm78
Цвети не давай на свеки да те дразни - ако ти е нетърпимо си се приберете у дома  Crossing Arms
jenni за кой филм си говорите с Цвети - аз мара подробната пак нещо изпуснах  Crazy
Хайде от мен - прекрасен ден на всички!!!

# 140
  Ами и аз не съм "бракувана" Wink,въпреки че живеем заедно с моя приятел от 5 години Crazy TALI, за киселини мисля,че помага сода бикарбонат с вода-малко е гадничко,но помага Peace
  Sheherezada, ти изобщо бременна ли си?!? Grinning
  За съжаление,аз не мога да присъствам на срещата Cry,а така ми се иска.....но като имам пътуване до София,ще поискам координати,за да се видим "на живо" Wink
   А тези от вас,които знаят пола на бебчо/аз не съм още от тях Confused/, измислили ли са вече име?

Сега,като гледам с кои мами сме сме определени за една и съща дата-sdsm, ronja, Вени....-само моето бебе е с неустановен пол Grinning

# 141
   Здравейте мамета!! Първо на ТАЛИ,защото тя е спешна.Не въднъж пиша - киселините се лекуват чудесно с Талцид!!!, откака док ми го изписа съм се родила!~!! Евтино и безопасно за бебето. Не бива да се пие сода и други глупости..Аз също нямам брак с мъжо. В деня на раждане, майката казва дали бащата ще го припознае..а бащата прави нотариална "заверка" за думите и..Може да не искаш да го припознава, тогава няма нужда от такива нотариални доказателства Joy
     Шехеразада, много сте яки!!! Това ми прилича на местността покрай пътя за х. Вадата. Страшно е!!! И ти си сладурка!!!! Шехеразада, приличаш ми на зъболекарка...детска.. Sick
     Ивиче и ти ли сестро страдаш от липса на сцена, и аз страдам за колегите и работата..като че ли без мен не може .......... #2gunfire
     Ама на Деница  снимките са супер а!!! Мамета аз съм на диета от вчера и ще ям по-качествени нещица..свалих 1 кг.от гъзъ и бутовете целулитни

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 10:37 от karil

# 142
     newsm59 Точка, да си жива и здрава! Много любов и щастие и едно леко раждане на едно прекрасно беборанче през ноември! newsm59
    Iviche, по - добре по icq-то да ти обясня как да ги компресираш!
   Дами от провинцията, моят телефон го има в предната ни тема, така че следващият път когато някоя от вас има път към София, може да ми позвъни! Аз това лято ще съм тук  Mr. Green!
   Момичета, да ви се оплача! Тази сутрин забелязах, че са ми излезли пигментни петна по лицето  Tired! Никъде почти не излизам, слънце не ме вижда и се чудя от къде са се появили! Чувала съм че през бременността излизат от слънцето, заради гадните хормони! При някои се махат, при други - не и сега съм в шок! Ако на някоя от вас са и излизали такива гадости предишната бременност, моля споделете как се борихте с тях! Много се притеснявам дали ще се махнат като родя  Sad!

# 143
Карил, аз поисках да си купя в аптеката Талцид, но аптекарката каза - "Ааааа, не може без лекар да ви го е предписал!"
То незнам де това моме там винаги се дърпа като искам да си купя нещо - с теста за бременност много ме измъчи - крещеше та всички да знаят какво си купувам, ама не знае, че аз данък обществено мнение не плащам и хич не ме е еня как ме гледат...  Whistling
Та си помислих че тогава че може да е вредно, но другата седмица ще си поискам на доки да ми изпише желания Талцид.
А ти недей да правиш драстични диети  Naughty , наблегни на плодовете - после ще си влезем във форма. Остава още малко Wink
Момичета пийте като мен по 1 изцеден грейфрут на ден /аз сутрин на гладно го правя/, мисля че има ефект и папането не се лепи толкова. А вечер гледам да не ям друго освен мляко - е един път в седмицата пица, ама тя не се брои  Joy
Ооооо Точка - честит празник!! Много, много, щастие и здраве!!   bouquet

# 144
   Честит рожден ден на Точка!!! и от мен!!! bdbaloni Пожелавам ти здрав бебок на есен , догодина втори с песен!!! tooth newsm32 newsm32
     Рени Такива петна се наричат старчески..Това е от възрастта и няма как да изчезне..Лили Иван. ги има но не мрънка като теб..Ще си направиш една шлифовка след раждане и ще светнеш кат 100 ватова крушка smile3534 Не бе шегувам се..ще ти се скрият след 3 мес 18 дни!!! Гаранция!! Може като няма какво да правиш да оградиш всяко едно с фулмастер, да ги преброиш..и така ще знаеш калинка ли си или гепардица.. smile3532

# 145

Sheherezada, ти изобщо бременна ли си?!? Grinning

Сега,като гледам с кои мами сме сме определени за една и съща дата-sdsm, ronja, Вени....-само моето бебе е с неустановен пол Grinning
Извинявайте за объркването, но снимките са от миналата година Wink От тази още нямам , нещо и не ми се снимаше много много. Иначе месността е над с. Добърско. Има страхотна черква там Simple Smile
Вени , нашето сладко от ягодки свърши бързо ,бързо Laughing, сега чакам новата партида Wink
Габи и аз не знаех до вчера , какъв ще е бебо, има време ще разбереш Hug
Карил за съжаление съм само прост режисьор на пулт Peace иначе ми харесва, че приличам на детски заболекар    bouquet
Точка ! Щастие и любов !!!

# 146
smile3533 Рени да не пропуснеш да ни сложиш снимка след като приключиш с ограждането на точките  Joy
Споко - ще ти минат и отново ще блестиш  Hug

# 147
Хей,мамета- благодаря!Поласкана съм от вниманието и съжелявам,че не можем вдигна с вас луд купон с много алкохол и мъже / вероятно никога повече няма ми се случи такава оргийка  Mr. Green/, затова по-скромно - черпя /виртуално,щот съм скръндза/ с парче паста и чаша сайдер! smile3534
Търча сега да купувам тортата за довечера и да поразходя корема!Ако някой иска още едно парче паста ,да ме изчака - по-късно пак ще се включа newsm44

# 148
  • Ботевград
Здравейте!

Точка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНnewsm59   bigdance2   ura

Пожелавам ти най-сладурското бебоче и най-голямото щастие да са все с теб!
Мечтите ти да се сбъднат, а любовта ти да гори с неугасващ пламък!  txtloves

Благодаря за почерпката!
Момичета, много сте хубави на снимките   bouquet

# 149
   newsm59  party023- и от мен,Точка!!! Мятай насам пастите-вече и на виртуални налитам-такъв апетит ме е подгонил smile3508

Общи условия

Активация на акаунт