На пазар във Варна - Тема 54

• 34 989
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Къде има избор на качествени шишета/термоси, 0,500 л , които могат да се използват от спортисти?
Вижте тези
http://www.peleni.bg/index.php?route=product/category&path=137_166
Наживо може да ги видите в магазин Сладури.

# 556
Някой виждал ли е кърпички за почистване на екран ,но не мокри а сухи?

# 557
Къде на Колхозния пазар има фото, в което мога да си извадя снимки от телефона или от ел. поща? А следващия ми въпрос е, къде могат да ми направят снимка на канава? Благодаря Ви предварително! ☺️

# 558
  • ВАРНА
Ако застанете с лице,към Била Колхозен пазар в уличката,която е в ляво вадят снимки от флашка.На реда на оптиката е.

# 559
  • Варна
С пореден въпрос: има ли физически магазин с дрехи/сувенири на тема Хари Потър (за тийнове). единствено в сайта на HM виждам суитшърт-и

# 560
  • Варна
От кой китайски ресторант сте доволни ?

# 561
  • Варна
Моя колежка скоро беше ходила на този до стоматологията. Каза че храната била много вкусна и порциите били големи. Пекин се казва

# 562
Аз харесвам "Азия" Simple Smile

# 563
  • Варна
"Златен дракон "

# 564
  • Варна
Неща на Хари Потър има в СинСай в Делтата, а този ресторант Пекин ми се струва мизерничтък, всеки ден минавам покрай него и понякога е отворена вратата на кухнята.

# 565
В книжарница Ориндж в Гранд мол онзи ден видях изкарани няколко вида тефтери и чаши на Хари Потър, но според мен на малко високи цени.

# 566
Здравейте момичета!
Искам да върна един панталон в Reserved,купих го вчера. Връщат ли пари или трябва да го замениш?Въобще може ли да се върне?Търсих техен сайт но не намерих, за да прочета условията им.
Благодаря ви предварително!

# 567
Мъжки Парфюми на Диор само в Dolce Vita ли има ?

# 568
А и още един въпрос- знаете ли от къде мога да си купя центрофуга за салати?Ако е в централната част на града още по-добре.

# 569
  • ВАРНА
Центрофуги за салати бях видяла преди време в домашните потреби до Шихо на Тракия.

Общи условия

Активация на акаунт