На пазар във Варна - Тема 54

• 34 993
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте!
Къде мога да намеря тези магнитни топчета във Варна ,искам да ги видя наживо newsm78 https://www.-spam-0323-/Neocube-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D … H34S0LDm8fS2yROfI..
И също ето този часовник ,къде мога да намеря? Само в емаг го виждам:
https://www.emag.bg/detski-chasovnik-skmei-3d-racing-car-3d-koli … lue/pd/D9K8LCBBM/

# 541
  • Варна
Препоръчайте оптика във Варна, да има разнообразие от видове диоптрични рамки на нормални цени (имам предвид, да има и за по 40-50 лв, а не само за над 100 лв и нагоре).

# 542
  • Варна
Къде мога да намеря тези магнитни топчета във Варна ,искам да ги видя наживо newsm78 https://www.-spam-0323-/Neocube-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D … H34S0LDm8fS2yROfI..
Не знам къде ги има, но са много миниатюрни. Цялото кубче е под 5/5 см. В темата за оплакванията бяха писали, че са най-изгодни в ОЛХ.

# 543
  • In transit
На левски къде могат да ми оправят повредена прахосмукачка?

Сервиз има на Мир 8, дали ремонтират и прахосмукачки  може да се разбере на тез телефони тел: 052 / 304 141,088/22 66 801 (носила съм кафемашина там)
Не знам дали това е новия адрес на сервиза, но от скоро се намира точно зад спирката на 13-ката посока Лидл. До Елимекс.

# 544
Препоръчайте оптика във Варна, да има разнообразие от видове диоптрични рамки на нормални цени (имам предвид, да има и за по 40-50 лв, а не само за над 100 лв и нагоре).
Последните ми очила са от оптика на улица Дрин. Срещу Госип бар Формул има едно помещение, продават пици на парче вътре и след него, в посока пазара има една оптика. Не помня името. То там има доста оптики по тази улица, но тази е точно на ъгъла се пада, по едни стълбички се качваш. Изчистени, черни рамки мисля бяха 30-40 лв + стъклата. Абе повече от 60 лв не съм дала, това преди 3-4 години. Да чукна на дърво, не са мръднали рамките, нито стъклата. Доволна съм откъм цена-качество.

# 545
Здравейте,
Знаете ли магазини за конци за гоблени добре заредени(търся конци Ариадна). Аз знам само този зад централна поща. Ако има някои по към кварталите Младост, Възраждане.
А за въпросната оптика от горния пост аз също имам очила от там по скъпи (не помня цената беше преди 3-4 години но са повече от 100 лв) но предпазване от синя светлина, доволна от тях.

# 546
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, някъде да сте виждали чемшир?
Трябва ни спешно една връзка.

# 547
Чемшир расте на много места. Просто се огледай и си отчекни.
Относно топчетата. Ами не са съвсем топчета, а неодимови магнити.
Предполагам, че става въпрос за това:

Куба е 6х6х6 топчета, общо 216 топчета, всяко с диаметър 5 мм. Ако някой се интересува - мога да дам координати от къде да се купят ( фирмата която ги произвежда ).

# 548
Къде тренирате момичета, препоръчайте фитнес салон, цени и локация.

# 549
Благодаря!  А обущар в района на читалището или левски?

# 550
  • Deutschland/HE
Обущар има на спирка Явор, не в дългия блок, а в другия. Преди имаше до ОДЗ 4, в една дървена барака, но не знам дали още съществува.

# 551
  • Варна
Къде има избор на качествени шишета/термоси, 0,500 л , които могат да се използват от спортисти?

# 552
Обущар има на пазар Чаталджа на 20 метра от банката в посока Крепежи-те.

# 553
  • Deutschland/HE
Къде има избор на качествени шишета/термоси, 0,500 л , които могат да се използват от спортисти?

ние имаме термоси от Декатлон, добре пазят топло (ако налея врял чай, до 24часа е топъл и приятен за пиене), но те са класически с винтова капачка. Шишетата им са основно пластмасови, не са скъпи и според мен си заслужават. (аз в последната година гледам да лека-полека да минем от пластмасови на метални шишета и кутии за храна)

# 554
  • Варна
На левски къде могат да ми оправят повредена прахосмукачка?

Сервиз има на Мир 8, дали ремонтират и прахосмукачки  може да се разбере на тез телефони тел: 052 / 304 141,088/22 66 801 (носила съм кафемашина там)
Не знам дали това е новия адрес на сервиза, но от скоро се намира точно зад спирката на 13-ката посока Лидл. До Елимекс.

Благодаря за инфото! (дано не ми се разваля скоро новата машина) не знаех, че са се преместили.

Общи условия

Активация на акаунт