На пазар във Варна - Тема 54

• 35 000
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
На китайския склад за стоки на едро  в западна промишлена зона има  12 метра мигаща Лед  лента с дистанционно от което сменяш 12 вида цвят - бше настроена да мига червено и синьо - 18 лева е и може да се купи 1 брой....иначе  стоките са на едро и по 10-12  бройки минимум....но този в дъното - където е и лед лентата с дистанционно 12 цвята за домашните потреби може и по една бройка

Точно на домашните потреби питах и казаха, че нямат лампички

# 526
  • ВАРНА
Явно за друг склад пишеш...преди два дни бях там....по оня мега разбития  каруцарски път до някогашния Хаят....имат много бройки лед ленти....и флашки и сд карти за телефон и прочие 64 гб. за 18 лв....ще ходя понеделник да купя.....лед мигаща лента е....не лампички!

# 527
  • Варна
Къде продават луксозни халати за баня в кутия? Преди в Домко имаше на втория етаж. Дали има още?
Имаше и в Гранд мол на последния етаж и там го затвориха. Някакви идеи?

# 528
Къде продават луксозни халати за баня в кутия? Преди в Домко имаше на втория етаж. Дали има още?
Имаше и в Гранд мол на последния етаж и там го затвориха. Някакви идеи?
В Айко видях ,в Гранд мола в Изи май има(втория етаж,до входа на паркинга на ай макс)

# 529
На левски къде могат да ми оправят повредена прахосмукачка?

# 530
  • Варна
За халати може да погледнете в Roxyma dream, Oysho, Textura, English home в Grand mall. Може да погледнете в сайтовете им.

# 531
В Делта , 2 ет.срещу CROPP,  HOME тектил, хавлии, халати ....

# 532
  • Варна
Момичета, да Ви попитам къде има физически магазин за гел лакове във Варна. И някои купувал ли е нещо от тях?
Благодаря

# 533
Бихте ли препоръчали изпробван рент-а-кар?

# 534
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, да Ви попитам къде има физически магазин за гел лакове във Варна. И някои купувал ли е нещо от тях?
Благодаря
Физически има на Шейново 1,марката е Semi, ако не се лъжа. Нямам опит с нея. Ползвам Блускай.

# 535
Благодаря

На ул. „Генерал Столипин“ 28(в района на МУ) се намира магазин Вишнев цвят. Мнение обаче не мога да дам, позната пазари от там, но не сме коментирали.

# 536
Има ли на бул. "Владислав Варненчик''  магазин за дамски чанти/раници?
А следващия ми въпрос е, в кой магазин на Pepco има аксесоари за домашни любимци?  Благодаря Ви предварително! 😊

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 22:26 от ..::Only.One::..

# 537
Има ли на бул. "Владислав Варненчик''  магазин за дамски чанти/раници?
А следващия ми въпрос е, в кой магазин на Pepco има аксесоари за домашни любимци?  Благодаря Ви предварително! 😊
На Владислав има чанти на ъгъла с Рощок,има и до Дафне .
А за Пепко,мисля че съм виждала в Гранд мола аксесоари,но не твърдя на 100%.

# 538
Къде има хубави гирлянди не като в Шихо?
Също искам да опаковам сама подаръците, но ако не успея къде да го занеса? Носила съм в Мол Варна най-долу,но скъпичко ми се вижда там.

# 539
  • Варна
На левски къде могат да ми оправят повредена прахосмукачка?

Сервиз има на Мир 8, дали ремонтират и прахосмукачки  може да се разбере на тез телефони тел: 052 / 304 141,088/22 66 801 (носила съм кафемашина там)

Общи условия

Активация на акаунт