Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 5

• 46 139
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета Simple Smile От месеци воайорствам в групата, но вече реших и аз да се включа Grinning . Бях на консултации при трима доктори- Веселин Молов, Даниел Янков и Веселин Динев. Най-доволна съм от Молов, от консултациите при другите съм разочарована, ако някой се интересува мога да му споделя с подробности на лично, за да не ставам досадна и да не  натрапвам мнението си. Да поясня, че съм 175 см, слаба, нераждала, с нулев старт, 12,3 см основа.
Д-р Молов ми предложи кръгли импланти Ментор 375 сс, висок профил; Доц. Янков-кръгли Мотива 300 сс; Д-р Динев- отново кръгли Ментор, но 350 сс, среден профил
Единственото, което ме притеснява при Молов е, че някои от гърдите, които видях на снимки при него и  тук във форума, изглеждат доста издути в горния полюс, в сравнение с долния и зърната сочат надолу. Това от оттока ли се получава, или е търсен ефект? Слягат ли с времето? Аз целя сравнително естествено изглеждащи гърди, доколкото е възможно сближени, с центрирани зърна Grinning Ще се радвам момичетата, оперирани при Молов, при които е минало повече от месец, да ми пратят снимки на лично Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 20:14 от Lara_26

# 136
Lara_26 и аз ще съм с този размер при Същият доктор операцията ми е чак Декември каква ти е подгръдната и гръдната.

# 137
Здравейте, момичета Simple Smile От месеци воайорствам в групата, но вече реших и аз да се включа Grinning . Бях на консултации при трима доктори- Веселин Молов, Даниел Янков и Веселин Динев. Най-доволна съм от Молов, от консултациите при другите съм разочарована, ако някой се интересува мога да му споделя с подробности на лично, за да не ставам досадна и да не  натрапвам мнението си. Да поясня, че съм 175 см, слаба, нераждала, с нулев старт, 12,3 см основа.
Д-р Молов ми предложи кръгли импланти Ментор 375 сс, висок профил; Доц. Янков-кръгли Мотива 300 сс; Д-р Динев- отново кръгли Ментор, но 350 сс, среден профил
Единственото, което ме притеснява при Молов е, че някои от гърдите, които видях на снимки при него и  тук във форума, изглеждат доста издути в горния полюс, в сравнение с долния и зърната сочат надолу. Това от оттока ли се получава, или е търсен ефект? Слягат ли с времето? Аз целя сравнително естествено изглеждащи гърди, доколкото е възможно сближени, с центрирани зърна Grinning Ще се радвам момичетата, оперирани при Молов, при които е минало повече от месец, да ми пратят снимки на лично Simple Smile
Издути са в горния полюс, защото са висок профил, оттам респективно и зърното спада леко надолу. Пак зависи от параметрите на импланта и твоята анатомия, може и да се центрира добре. Явно затова са ти предложили среден профил, с него изглеждат и по естествено.
Снимките качвани тук от Молов бяха по скорошни и е възможно сега да са улегнали и да не изглеждат така. Нека момичетата да ти правят снимки, макар, че не е гаранция, че при теб ще стане същото. Ако си обяснила добре какво искаш или си показала снимка би трябвало доктора да е преценил и това да е най удачното при теб.

# 138
mims_861 подгръдната ми е 75, гръдната-85. El_83, благодаря ти, права си, че при всеки е индивидуално Simple Smile И на мен ми се искаше среден профил, но двама от докторите препоръчаха висок, защото съм с дълъг торс, голямо разстояние от ключицата до зърното и "гмуркаща се" гърда, дори и с почти нулев старт прецениха, че е склонна към увисване Grinning

# 139
А за анатомични какво казаха?

# 140
Когато кръглите импланти не са центрирани (зърното да им е по средата), тогава зърната започват да сочат надолу. При мен щеше да стане така - разстоянието ми от зърното надолу беше значително по-малко отколкото от зърното до горния край на гърдата. Затова опциите ми за операция бяха: 1. Кръгъл имплант - не се центрира и забивам зърната в земята
2. Кръгъл имплант - центрира се,  но гърдите ми се смъкват надолу към пъпа (имах достатъчно разстояние), но от горната страна щяха да започват от нищото,  по-надолу отколкото анатомично ми е предвидила майката природа 3. Анатомични

Естествено избрах 3....

Каквито и импланти да сложите,  след операция тъканите са мн травмирани и подути. Значително се набива на очи отгоре...  докато слегнат изглеждат високо

# 141
  • София - Бургас
Моите са кръгли, висок профил и зърната са си равномарни и центрирани в средата, не са така надолу както описваш.
Пиши ми лични, да ти дам мобилен телефон и ще ти пратя голички на вайбър.
Може малко да забавя отговора си, но ще изпратя, защото съм в Анталия, а тук нета е потресаващо слаб, когато въобще го  и има де...

# 142
Здравейте, да се включа и аз с поредния отчет 😁 Мина заветната ми консултация при Стоянов. Приключих с търсенето на хирург. Определено ми допадна- ясен, точен и изчерпателен. Не знам от къде бях останала с впечатлението, че едва ли не е рязък и дръпнат. Нищо подобно- много симпатичен и предразполагащ. Аз така или иначе бях доста добре ориентирана, така че попропуснахме общите приказки и минахме по същество. Аз му казах, че нагласата ми е за анатомични Политех. Каза, че добре съм се ориентирала, видя ме, измери ме и стигна до същия извод. Спря се на 390, анатомични, за профила май още се чудя...
Отговори ми на всичките въпроси. Обсъдихме метода на поставяне, тъй като и за това се чудя- дали отдолу или през зърното. В моя случай стават и двата начина. Обясни предимства и недостатъци, но в крайна сметка каза ‘ Аз съм изпълнител и трябва да се съобразя с вашите желания. Длъжен съм да ви информирам за всички възможни недостатъци на методите, но в крайна сметка вие решавате.’
Та това е в общи линии. Средата на Ноември мисля да ми е операцията 😊
Помеждудругото се заинтригувах и от предложенията им в областта на интимната  естетика и мисля и от тях да се възползвам 😁🙈  Основен ремонт 😂
Извинявайте за дългия пост, ама гледах да съм изчерпателна.

# 143
Никак не ти е дълъг поста Simple Smile Успех ти желая,взела си близка дата:thumbsup:
Аз имах среща само с Тепавичарова и Стоянов,но се чувствах по същия начин веднага след консултацията със Стоянов.Не съм по разтягането на лукуми и излишното лензене към пациента.Малко мъжки тип съм в това отношение и си ценя времето-кратко,топно и съвсем ясно.На мен ми каза и това,че знае какво се пише из форуми за мамопластиката,а това не бива да се приема насериозно.В повечето случаи е от хора без мед.образование и не тежи
Би ли писала малко пояече за интимната им естетика,моля

# 144
Здравейте, да се включа и аз с поредния отчет 😁 Мина заветната ми консултация при Стоянов. Приключих с търсенето на хирург. Определено ми допадна- ясен, точен и изчерпателен. Не знам от къде бях останала с впечатлението, че едва ли не е рязък и дръпнат. Нищо подобно- много симпатичен и предразполагащ. Аз така или иначе бях доста добре ориентирана, така че попропуснахме общите приказки и минахме по същество. Аз му казах, че нагласата ми е за анатомични Политех. Каза, че добре съм се ориентирала, видя ме, измери ме и стигна до същия извод. Спря се на 390, анатомични, за профила май още се чудя...
Отговори ми на всичките въпроси. Обсъдихме метода на поставяне, тъй като и за това се чудя- дали отдолу или през зърното. В моя случай стават и двата начина. Обясни предимства и недостатъци, но в крайна сметка каза ‘ Аз съм изпълнител и трябва да се съобразя с вашите желания. Длъжен съм да ви информирам за всички възможни недостатъци на методите, но в крайна сметка вие решавате.’
Та това е в общи линии. Средата на Ноември мисля да ми е операцията 😊
Помеждудругото се заинтригувах и от предложенията им в областта на интимната  естетика и мисля и от тях да се възползвам 😁🙈  Основен ремонт 😂
Извинявайте за дългия пост, ама гледах да съм изчерпателна.

Най - добре ще е да избереш разрез под гърдата ,просто защото зърната са ерогенната зона на жените,а и на повечето мъже...
Не за друго,а защото след разреза през зърната може и да не си ги усещаш,то и ние дето имам разрез под гърдата не си ги чувстваме няколко месеца.
Бях се наплашила като ми бяха безчувствени,но след 2 месец - 3 месец даже станаха по-чувствителни при мен.
Радвам се за изборът на хирург ...Успех!

# 145
Според вас за жена, която не е раждала, добре ли е поставяне на импланти през ареолата?

# 146
Subby_girl. Той ми каза същото и изрично попита дали са ми важна зона, защото винаги има риск 😁 Ама аз не съм много сигурна и чв сега са ми кой знае колко чувствителни , така че.... Не знач. Ще видим:)

# 147
Subby_girl. Той ми каза същото и изрично попита дали са ми важна зона, защото винаги има риск 😁 Ама аз не съм много сигурна и чв сега са ми кой знае колко чувствителни , така че.... Не знач. Ще видим:)

Да и аз съм така, не са ми важна зона. Предпочитам да нямам белези, просто си мисля, че може би заради кърменето няма да е добре.

# 148
Моника, на мен преди ми бяха май по- добре, но така или иначе след 2 кърмвния са като сдъфкани и изплюти...Определено вече не са ми ееогенна зона. Стоянов каза, че понякога се получава и обратен ефект- засилена чувствителност... Което за мен би бил бонус ефвкт 😁

# 149
  • в 1001-та нощ
Категорично бих предпочела да се посатвят през мамиларната гънка. Никога не бих препоръчала поставяне през зърното.

Общи условия

Активация на акаунт