На море в България 2019/2020 г.! - 5

• 46 773
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Скрит текст:
Първият ден като се пътува и последният ден като се пътува, колко цели дни остават ?
Ако са 7 нощувки - 6 дена
Ако са 7 дни(6 нощувки)  - 5 дена

RichiRich, не съм се изразила правилно, нощувките са 7 тръгването е на 8-я ден. Ако пристигнеш около 13-14 часа в хотела и си тръгнеш на 8-я ден към обяд са точно 7 дни. Полетът София-Анталия е само час и 20 минути.Simple Smile
Скрит текст:
В средата на май времето може да е подходящо, но водата и в морето, и в басейните е студена. Според мен подходящо е от средата на юни там. Но и по цените личи... а у нас през юли и да плисне летен дъжд, обикновено до часове не личи и Т на водата не се повлиява... А че има да се учим на туризъм, особено откъм инклузив -а, спор няма. Но качеството има и по-високи цени. 😊 
Успешен избор на всички!
Аз следя офертите по всички флангове, засега капарирах почивка в края на юни в Гърция.

Да си пожелаем изкушаващи оферти,  пък защо не накрая "И трите, дедо попе"... тъй де 😁
Аркадия, много сте права.😀 Успешен избор на всички и нека всеки намери най-доброто за себе си! Без значение дали ще е в БГ, Турция, Гърция или някоя друга дестинация, важното е да останем доволни от избора си. Simple Smile Следя темата, явно родолюбецът в мен не е изчезнал безвъзвратно. Ако попадна на добро съотношение цена - качество за нашето море, няма да се чудя дълго.Simple Smile

# 121
  • софия
И ние с резервация в Гърция с вилата от тази година, но това за началото на септември, чакам ранните за юнско море.

# 122
  • В.Търново
Аркадия, към хотела ли направо резервирахте или с агенция?
Погледнах хотела в Букинг, за 6 нощувки средата на юни за 2+1 ми иска 2700лв. Ужас.........

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 22:38 от rusalka1

# 123
Едно хотелче, до Кавала - Bomo Tosca beach. Но от Гърция не очаквам чудеса Simple Smile Не сме ходили до сега, ще видим...
Следя няколко хотела в Турция, но ранните не ме изкушават.  Ще го мисля още.
Иначе чакам офертите и за Дюни. Други хотели у нас, които ми се иска да посетим, са Еврика, Хелена парк и Риу парадайз (Макар с едно на ум откъм плаж). Но останалите не искат да променяме, та едва ли ще се преборя...
Как сладко си бъбрим, но като се сетя, че идва зимаааа... 🥶🤢

Вкусовете ни съвпадат. Била съм само да разгледам хотела,но го следях,защото мои приятели са много доволни. Видях,че е с 45% отстъпка сега. Смятам,че ще останеш доволна!
Иначе и аз чакам оферти за Дюни и Белла Виста отново Simple Smile

# 124
rusalka1, през Делта турс резервирах, надявам се всичко да е наред Simple Smile
Аnelia20, надявам се да е чисто и с хубав плаж, прилична храна и... това даже стига, за да си починем. Simple Smile Коментарът на приятелите ти ме обнадеждава Simple Smile

# 125
rusalka1, през Делта турс резервирах, надявам се всичко да е наред Simple Smile
Аnelia20, надявам се да е чисто и с хубав плаж, прилична храна и... това даже стига, за да си починем. Simple Smile Коментарът на приятелите ти ме обнадеждава Simple Smile
Аркадия, дай знак като излязат офертите за Дюни.

# 126
Холидей Планет имат вече цени за Дюни 2020.

# 127
# 128
Излезнаха цени 2020 за Дюни

# 129
Ти къде ги гледаш, че аз точно в Холидей Планет се ровия? Може ли някой да ми каже през Холидей Планет какъв процент се плаща при резервация и кога и колко преди настаняването?

# 130
  • София
Ти къде ги гледаш, че аз точно в Холидей Планет се ровия? Може ли някой да ми каже през Холидей Планет какъв процент се плаща при резервация и кога и колко преди настаняването?
30% до 7 дни от резервацията, останалото до края на март.

# 131
Аш, благодаря! Правилно ли се ориентирам, че хотел Пеликан е зад Марина Бийч и колоко горе - долу е разстоянието до плажа? Пише, че хотела се намира в най-високата част, а на снимката ми изглежда, че е почти на нивото на Марината. Това, което се вижда от ляво зад Марина ли е Пеликан? На снимките ми се вижда, че минава път. Да не би това да пътя към Созопол?
Моля за малко повече информация от запознатите, че ми е проблем качването на високичини и ходенете на разстояния повече от 150 - 200 метра до плажа!

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 10:19 от fatalina

# 132
  • София
Аш, благодаря! Правилно ли се ориентирам, че хотел Пеликан е зад Марина Бийч и колоко горе - долу е разстоянието до плажа?
Моля Hug  Обаче не сме ходили в Дюни и не зная как да ти отговоря. Само резервирах за догодина. Ако може някой друг да се включи с информация.

Това което съм виждала минавайки, е че май само Марина Бийч е на самия плаж и е най-грамадански, а другите са по-кокетни, но кой къде е - ще те излъжа. От останалите хотели според мен трябва да се пресече основния път от Созопол и така се стига до плажа - което за мен е неудобно, но иначе изглеждат близо.

# 133
Да, май така изглежда, че се пресича пътя до Созопол.
Ако Аркадия  се включи ще каже.

# 134
  • Сф
Добре че казахте за холидей планет.
Доста хотели са излезли!

Общи условия

Активация на акаунт