Покажете си детските стаи - тема 26

• 51 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Сложихме телевизор, не виждам защо да няма и с какво компютърът е по-добър и по-контролируем. Между другото и компютър има.

# 631
И ние имаме телевизор, някой път по цяла седмица не го включва, но когато иска си е на негово разположение. Още от 2-3клас има в стаята си.

# 632
Сложихме телевизор, не виждам защо да няма и с какво компютърът е по-добър и по-контролируем. Между другото и компютър има.

Няма 50 програми с глупости. Няма малоумни детски които текат нон -стоп. Гледа филми , които специално трябва да се изберат и да се пуснат.
А на въпроса защо да няма? За мен лично това една от еволюциите водещи до затъпяване и манипулация на хората. Кога точно да го гледа? През деня е на училище прибира се в 6, понякога и в 7,30 след тренировка. Вечеряме заедно, понякога играем семейни игри, понякога гледаме филм - избрано от всички. Тоест споделяме времето си. И на финала в 22-22,30 е в леглото. Тогава чете - страница , две , три, пет.
Та аз лично не виждам смисъл от телевизор не само в детската стая но и в спалнята но това е друга тема.

# 633

У нас заспиваме с книжка не с телевизор, само с ММ е борба Simple Smile
Внимавайте. Очният лекар на децата ми твърдо забранява четене в легнало положение.

# 634

У нас заспиваме с книжка не с телевизор, само с ММ е борба Simple Smile
Внимавайте. Очният лекар на децата ми твърдо забранява четене в легнало положение.
Зависи какво разбирате под легнало положение Simple Smile А разрешава ли гледане на телевизия от легнало положение:)
Аз лично чета от маса години всяка вечер под много гаден ъгъл. Но така съм свикнала. За сега няма проблем с очите.

# 635
И аз съм против телевизора в детската, един ден ще има компютър и дотам. По-добре е да се ограничат електронните устройства.

# 636
 Е да де, ама чак такива категорични мнения. В  спалнята и ние нямаме телевизор, просто нямам нужда.

# 637
Ами питате, отговаряме 😀

# 638
Моето мнение е някъде по средата, за това и са ми интересни чуждите гледни точки. Не виждам много голям проблем да има телевизор в стаята. Все пак няма да са залепени за него. Но от друга страна, много бръзо свикват, че имат свободен достъп и ще почнат да се залепят по-често. А и ме притеснява, че са малки още и ще го счупят докато си играят.

# 639
И къде са категоричните мнения Simple Smile Всеки си има мнение и си го казва когато питате.

# 640
  • тук и там
Аз съм "за" телевизор в детската. Не можем да се уредим ние да гледаме нещо иначе във хола-все пазарлъци.Вечер като се приберем -едни новини не можем да гледаме със ММ.Моите когато са на училище-гледат ТВ вечер,преди да си легнат-през деня така или иначе,нямат достъп . Нямат все още тв в стаите си,но обмислям да сложим по-нататък.

# 641
Те телевизорите нали вече са СМАРТ, та с компютър или без компютър детето преди мен разбра къде са ютюб филмчета по телевизията. Да, мога да спра нет-а на телевизора, но тогава трябва да пусна компютъра. Махнах захранващия кабел на компютъра, защото там имаше много по-лесен достъп до всичко, което реши, и по-малък контрол от моя страна - все пак имам и домакинска работа, няма как да висна в детската да следя какво гледа. В хола ми е по-удобно да контролирам, но пък аз почти нямам достъп до нещо, което не е детско филмче.Laughing

# 642
  • Варна
Да бе, няма 50 програми на компютъра, има само безброй простотии, които може да намери в интернет Laughing А програмите можеш да ги заключиш, ако са ти такъв проблем. За мен не е проблем за момента времето, което прекарва пред телевизора в стаята си, нито нещата, които гледа.

# 643
В момента вече няма абсолютно никакво значение дали ще имат телевизор или компютър. Телевизионните канали предават и онлайн.
Да не говорим, ме компютъра е дори по-лоша вариант. Първо, защото се гледа от много по-близко разстояние отколкото телевизора и второ - в нета със сигурност могат да се намерят в пъти по-неподходящи неща.

# 644
  • Стара Загора
Ние също сложихме телевизор в детската. Баткото не му обръща внимание никакво (скоро ще навърши 15 ). Все е залепен за лаптопа. Малкия вечер гледа Пес Патрул-е няма как да го пропуснем Simple Smile .После четем и заспива.
 През деня никой не го пуска.Но в редките случаи ,когато и ние с ММ искаме да видим нещо (новините вкъщи са забранени от години) ,можем спокойно да го направим в хола,без да ни притесняват.

Общи условия

Активация на акаунт