Раждане в Майчин Дом - София (5 тема)

• 56 216
  • 830
  •   1
Отговори
# 225
Изрично разпитах анестезиолога преди операцията - слага коктейл от локален анестетик - Лидокаин, Новокаин и подобни, Морфин в ниска доза и още нещо, което не запомних. Почти не ме е боляло. Дори катетърът ми сложи лично той, сред като ме упои и не съм усетила абсолютно никакъв дискомфорт.

На мен катетъра ми го сложиха преди упойката, е няма такава болка, раждането и възстановяването си беше песен сравнение с това... 🤭

# 226
И на мен защото казах, че ми се пикае - тва е най-гадното нещо, което ми се наложи да изпитвам и после пикаенето след махането на катетъра.

# 227
Две операции имам в МД и катетъра ми го слагаха след упойките/една пълна и една спинална /. Ще го имам предвид изрично да ги предупредя да не ми го слагат преди упойката.

# 228
Моят го сложиха преди упойката. Никаква болка не изпитах. Само леко парене, което било нормално.

# 229
  • София
И моя го слажиха преди упойката, не ме е боляло изобщо

# 230
Здравейте, момичета Simple Smile Аз родих септември в Майчин дом, бебето ми го показаха веднага за няколко секунди и го отнесоха в друга зала. След 15 минути го върнаха при мен за съвсем малко и ми дадоха да го гушна, като през това време ми поставиха на ръката гривна с номера и ми казаха, че в другата зала вече са сложили гривна и на крачето на бебето, като дори не ме оставиха да ги сравня, защото бяха увили бебето с пелени. При вас как процедираха с поставянето на гривничките?

# 231
Аз родих първото си дете в частна болница. Бяхме две раждащи аз родих първа, имаше не повече от 4-5бебета. Веднага ми поставиха гривна. Това, което казвате мен ще ме притесни, защото на моя приятелка на изписването и дадоха друго бебе. Тя е видяла грешката и е казала, че това не е нейното. Настръхвам от такива неща, най-вече, като знам, че болницата е голяма, отделението натоварено и сме хора да не стане грешка. Сега ще ми пуснете нов филм.
И аз чакам други майки да кажат как стоят нещата.

# 232
Аз съм спокойна, защото в операционните бях само аз, но моментално щом я извадиха ми сложиха гривничката..

# 233
Още преди да родя ми показаха и двете гривни, че са еднакви. Веднага след като родих сложиха малката гривна на бебето и голямата на мен, като пак ми показаха, че са еднакви.

# 234
По-притеснително е друго- слагат гривничките много хлабаво на крачетата и на бебетата редовно им падат- например докато ги къпят.

# 235
Показаха ни гривните веднага, но не съм се и притеснявала. Хлабава не беше със сигурност, но и след първия ден безпогрешно си познаваш бебето -с или без гривна.
Леко раждане на всички, гривните са си наред Simple Smile

# 236
Здравейте, момичета! Пожелавам ви весели празници преди глупавия ми въпрос. Grinning
По празниците повдигнахме темата относно дали престоят в болницата се плаща - ясно, че стаите с екстри се плащат, според етажа и леглата в стаята, цената е различна, но какви са стаите за които не се плаща, ако има такива?
Питам от чисто любопитство - все пак тия циганки като родят къде седят, не мога да си ги представя да плащат за престоя. Grinning

# 237
Здравейте, момичета! Пожелавам ви весели празници преди глупавия ми въпрос. Grinning
По празниците повдигнахме темата относно дали престоят в болницата се плаща - ясно, че стаите с екстри се плащат, според етажа и леглата в стаята, цената е различна, но какви са стаите за които не се плаща, ако има такива?
Питам от чисто любопитство - все пак тия циганки като родят къде седят, не мога да си ги представя да плащат за престоя. Grinning
Не се плащат обикновените стаи на 7 етаж. Те представляват стаи с 3 легла, като банята и тоалетните са общи. След ремонта 7 етаж изглежда невероятно, аз направо не можах да повярвам на очите си.

# 238
Момичета, има ли някоя от вас скоро да е била на секцио при д-р Манчев?  Доволни ли сте? Как протече?

# 239

Докато аз бях в мд, циганските бяха в една стая, така ги разпледеляха, което евала... Имаше една непълнолетна циганка, тоест всички бяха малки, но тази беше с много претенции, дете но с претенции и беше в стая с българка просто няма други от нейния етнос, но след нея дойдоха три и ги сложиха заедно...

Общи условия

Активация на акаунт