Раждане в Майчин Дом - София (5 тема)

• 55 938
  • 830
  •   1
Отговори
# 690
Аз също имам зацапване появи се в 10г.с на прегледа ми казаха, че няма нищо притеснително и ми дадоха да пия нош па. Все още не е спряло зацапването а вече съм 12г.с На много места чета, че това е нормално.

На мен лекаря не ми каза нищо определено - констатира кървенето, не е ясна причината, но бременността е наред. И толкова...Но мен си ме притеснява. Броя дните до напредване на бременността...Не смея да съобщя на близки и роднини, за да не се налага после да давам обяснения, ако нещо лошо стане, и така.

# 691
Абсолютно безплатен е престоят в МД. Плащат се само ВИП стаите.

# 692
Еми то и нa лекaрите не им е много яcно cпоред мен. Лежи cи, не cе нaтовaрвaй и миcли положително. Пък то имa и цветнa бременноcт.

# 693
Здравейте искам да попитам тъй като до сега на ЖК съм ходила във Втора градска, но затвориха Медицинският център заради извънредното положение и няма как да си взема направление за раждане и картона.  Предстои ми раждане в краят на Април и началото на Май.. Какво да направя.. А нямам право на направления от ЛК..

# 694
  • София
ЛЛ може да издаде направеление

# 695
Само за преглед... Единичен... Мисълта ми е ако отида с това направление ще може ли да ми следят ЖК и да ми направят картон... И кого да потърся ако може...

# 696
  • София
ЛЛ може да издаде направление за смяна на лекаря по ЖК, обаче в момента ЖК не се провеждат никъде. Като дойде време за раждане ЛЛ може да ти издаде направление за хоспитализация

# 697
Което е валидно 7 дни

# 698
30 дни, кaкто вече уточнихме мaлко по-горе в темaтa

# 699
Здравейте! Бих искала да питам жените, които са раждали наскоро с планово секцио - избирахте ли екип/лекар и ако да - кой?

# 700
Здравейте! Бих искала да питам жените, които са раждали наскоро с планово секцио - избирахте ли екип/лекар и ако да - кой?

Дяволов.

# 701

Дяволов.
д-р Сергей Славов

# 702
+1 за д-р Сергей Славов

# 703
Родих нормално без избор на екип, д-р Славов ми се падна. Много внимателен и отличен специалист.
Родих на 23.03 и към тази дата даваха витамин ка в родилния дом.

# 704
Аз родих при Д-р Манчев , секцио. Изключително доволна съм от бързината и качеството на работа на него и на целия екип. През цялата операция, яко българска естрада звучеше и имаше шегички и настроение в операционната. 😌

Общи условия

Активация на акаунт