🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 036
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 75
Има логика за Християна Луизу. Не се бях сетила за нея и ако не се лъжа, гласът се доближава до нейния.

# 76
  • Испания
Чудя се те ли си избират костюмите или от предаването им казват кой какъв ще бъде 🤔

Не си ги избират те. Джулиана днес го каза.

# 77
Понякога се чудя панелистите на тъпи ли се правят когато задават въпросите? Не ми се вярва четирима души чак пък да не могат да формулират един конкретен и нормален въпрос.

# 78
Чудят се и те как да се халосват.
Само Геро ми харесва, и Мария донякъде- имат попадения.

# 79
Правят се на чукнати. Баш пък Ники Кънчев да не ги познае, не вярвам

# 80
  • Испания
И добре правят. Това е шоу.

# 81
  • Далечният изток
Сега изгледах предаването от събота, че не успях детайлно, а му хвърлях от време на време по едно око.
Само Гарвана ми е абсолютна загадка, никаква идея нямам. Жена е със сигурност, мисля, че не е певица, но не ми е и много артистична нещо, за да е актриса.... А гледам много телевизия и слушам музика, слухар съм и поне по гласа щях да позная, ако е някоя често показвана.
За останалите съм 99% сигурна:
Шапката - Гъмов
Бухала - Вальо Михов
Пчелата - Михаела Маринова
Звездата - бате Енчо
Шотландеца - Юлиян Константинов
Пеперудата - Прея

От миналата седмица единствената ми загадка все още е Розата...

# 82
Ами като не са искали да ги познават веднага, можеха вместо Гала и Кънчев през които са минали кажи-речи всички популярни личности да поканят други хора.

# 83
Всичко е сценарии. Винаги да има един двама, които уж да нацелват , а другите да казват някакви си там предположения. Това с Юлиян Константинов беше най-преиграната работа. Гала го разпознава уж, днес в предаването На кафе , той й казва как ще кажеш, че съм аз, няма такова нещо и тя веднага да Юли прав си. И сега ще видите, че от другия път ще отрича , че е той и после пак ще го предположи към края на предаването. Всички си знаят, и журито и участниците един друг се знаят, водещите ги знаят, но нали да залъжат. Затова в началото се направиха на много "честни", че нямало лъжа, всичко веднага на момента се виждало, панела имали таблети и т.н. да не повтарям думите им, но вече сигурно и победителя е ясен кой ще бъде.

# 84
Интересно ми е кой ще е победителят?

# 85
Ако това наистина е Луизо, то тя ще спечели, кой да се сети за нея въобще?

# 86
защо трябва да ги познават 'панела' щом отпадат не според  това дали са разпознати, а според гласуване?

# 87
  • Испания
защо трябва да ги познават 'панела' щом отпадат не според  това дали са разпознати, а според гласуване?

Така е. Тяхната задача не е да дадат верния отговор.

# 88
  • Пловдив
Аз и този път се чудя и двоумя и не разпознавам никога.

# 89
  • София
Аз друго се чудя,сигурно сте го коментирали...Нали сега отпадат след зрителски вот.Не трябва ли по разпознаване да отпадат.Накрая ще е справедливо да останат неразпознати само.
Аз съм се вторачила в тази Роза и мисля,че това е Нети.Гарванът реших,че е Яна Маринова ,само защото есента й носела милиони,а я засичам по време на рекламите ,че е с Бахаров и лотариите.

Общи условия

Активация на акаунт