🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 018
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 60
  • Далечният изток
Честно, не мога да се начудя как по форуми има хора, които не са прочели и ред от темата, в която пишат............. Влизаш в една тема и започваш да пишеш, ама да четеш - не!
Впрочем има един бутон горе с нарисувана камбанка - "включи следенето", и ще виждате всички написани мнения от последното ви влизане в темата.........

# 61
не ми се вярва звездата да е Криско с тоя корем глътнал резервна гума, той няма такъв
Може да е от костюма, виж какви мускули има 😀
Във визитката мисля, че звездата нямаше чак такъв корем.

# 62
Аз пък мисля, че гарванът е Мери от Мери бойс бенд. Имат песен "Есен" и една за птиците...
Десислава много е напълняла, не е тя.

# 63
  • Далечният изток
Сега изгледах видеото с Джулката от сутринта в "Здравей, България". Каза, че й се обадил Гъмов веднага след изпълнението й. Аз пък спрягах Гъмов за Шапката... Ако е той и е в предаването, пък й звъни, не знам, разсъждавам си, другите участници дали гледат останалите някъде по гримьорните...

# 64
Възможно е и да ги гледат. Щом има монитор да гледат изпълнението на този, с когото се състезават, предполагам и че в гримьорните имат тази възможност за останалите.

# 65
И аз мисля, че имат възможност да гледат в гримьорните си. В противен случай представяте ли си каква скука ще  е само да стоиш чакаш два часа. Мисля, че е напълно възможно Гъмов да се е обадил на Гани както си е костюма. Не знам защо, но аз продължавам да смятам, че Шапката е Маги.

# 66
E, как Шапката ще е Маги?! Ако е той и накрая вземе, че спечели ще е такава пародия, продуцент да спечели собствения си формат...

# 67
Е, много ясно, че ще направи така да не спечели той. Както се видя в дуелът му с Бухала, той загуби, а всички чухме, че Бухчо не може да пее.

# 68
Гарванът не може да е друг, освен Люси Дяковска - със сигурност човекът е професионален певец, певица по-скоро. Също - коя друга певица, освен нея, в България ще пее на такъв добър английски? Всичките са с някакъв акцент.
Люси предполагам, че сега и продуцира - нали прави турнета из страната с разни музиканти.

Много внимателно се вслушвах в един от най-мистериозните за мен гласове в предаването, а именно Гарванът. Това е Християна Луизу, родена е в Кипър, имало море в нейното градче, стана известна в 4 сезон на х фактор, именно есента, като спечели формата, английския й е перфектен и може да пее опера, да си прави гласа толкова тънък. Не е нито Деси Слава, нито Деси Добрева. Гласът й е мн висок, но нарочно пее нисичко, за да не я разпознаят.

# 69
Много интересно!

# 70
Аз мисля, че розата е Петя.Гласът и движенията точно на нейните ми приличат, а и Петя не може да избяга от рока 😀
Гарванът- Деси Слава
Пчелата- Михаела
Звездата мисля, че е Криско

Гарванът не е Деси Слава, според мен внимателно се вслушах в гласа й, това е Християна Луизу

# 71
Според мен е Михаела Маринова, а рицарят със сигурност е Константин ...

# 72
Михаела Маринова е пчеличката, часта с извивките си показа, че е тя. Тя е пяла не веднъж Шакира и умее да я копира.

# 73
https://www.youtube.com/watch?v=4bIrMwMpMQg Една от баладите, където пее Михаела Маринова, гласа й къде го виждате да е толкова тънък, като на Гарванът, блендата си показва, че е пчеличката

# 74
Аз мисля, че розата е Петя.Гласът и движенията точно на нейните ми приличат, а и Петя не може да избяга от рока 😀
Гарванът- Деси Слава
Пчелата- Михаела
Звездата мисля, че е Криско

Гарванът не е Деси Слава, според мен внимателно се вслушах в гласа й, това е Християна Луизу
Възможно е... следващата седмица мисля, че ще ни стане по- ясно.
Като написах в гугъл Десислава гарван и ми излезе това
Чудя се те ли си избират костюмите или от предаването им казват кой какъв ще бъде 🤔

Общи условия

Активация на акаунт