🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 772
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 90
Не са длъжни да ги разпознават, но по начина на говорене, винаги единия казва вярно, другите казват най-неподходящите предложения. И после си тръгва човека, който и журито е познало. Изглежда ми твърде нагласено всичко.

# 91
  • Sofia
Кои ще са следващия път?

# 92
Не са ли пак същите участници следващия път?

# 93
Другият път са първите 7

# 94
Аз за Бухала си мислих, че е Бат Бойко, но втория път, като повториха част от песента и не ми приличаше толкова гласа на неговия.
Макар, че съм чувала няколко човека, как тъничко говорят, а като запеят е по-басово.
Много се изменя гласът при пеене (поне на някои). Така, че, ако не си чувал как пее някой, пак не е много сигурно.
Мисля, че може и да сте прави за Вальо Михов.
Но за Коконата, не познах.
Бях сигурна, че е Елза Парини.
Баджаците ми изглеждаха, малко кльощави и си мислех, че са на мъж.
Помните ли какви готини баджаци вадеше Яни от "Фермата" !?
За Розата - още си държа на Кулагин!

# 95
  • Далечният изток
Кулагин пък както фъфли, щяхме да го познаем. А и едва ли може така да изпее песента... Пък и Розата е жена.

# 96
  • Испания
Не са ли пак същите участници следващия път?

В края на предаването казаха: Бикът, Рицарят, Розата, Принцесата, Кукерът, Пилето и Лъвът.

# 97
Розата малко ми напомня и на Жана Бергендорф.  Когато каза оплюваха ме, мачхаха ме, се сетих за случая с наркотиците. Бяха я намразили много хора, тя излезе от сцената, не се показваше. Печелила е х фактор. Малко блендата прилича и на нейната

# 98
  • DE
Какво са я оплювали Жана, та миналия месец дъщеря ми я видяла на морето вързала погледа, неадекватна. Каза, че била много нелицеприятна гледка Rolling Eyes
Така като почнат да се правят на света вода, ненапита...

# 99
  • Варна
За Розата мисля, че е Есил Дюран. В нета пише, че се казва Исмегюл, което означава името ми е роза. Рицаря ми е загадка все още. За другите имам някакви предположения.

# 100
  • Sofia
И Жана и Есил са певици,а не са се опитвали някога да пеят....

# 101
След всяко предаване ще излизат нови улики и ще чуваме гласовете им в повече песни. Лека полека ще се разбере кой е. А и може и бързичко да аи отидат и да падне маската, но според мен Розата я държат по към края

# 102
Смятам, че е дотолкова нагласено, че махат не според зрителския вот, а кого са познали масово хората и вече не е интересен за предаването.

# 103
Ами с участието на Ники Тупаров преди две седмици, стана ясно, че догодина ще си върнат брадъра. Определено се разбра, че им носи малко повече рейтинг от това предаване. Много мои познати се отказаха да го гледат след първия участник още, четейки по страницата, не е изглежда много гледано.  Никой не харесва нагласени предварително неща. Аз още от факторите знаех за нагласяването. Особено последния. Един от тогавашните участници без да се усети беше сложил стори в инстаграм от коледния концерт, който се беше записал седмиица преди финала и беше излъчен към Коледа. На финала уж хората гласуваха и групата 4 меджик беше спечелила. Обаче като излъчиха коледния концерт бяха казали тазгодишните ни победители групата 4 меджик, при положение, че заснемането му беше седмица преди финала. След като бях видяла тези кадри си казах, нищо реално няма в пеодукциите на Халваджиян

# 104
Не са длъжни да ги разпознават, но по начина на говорене, винаги единия казва вярно, другите казват най-неподходящите предложения. И после си тръгва човека, който и журито е познало. Изглежда ми твърде нагласено всичко.
А с каква цел някой нещо ще наглася? Нито има награда, нито нищо. Или ей така, за спорта?

Общи условия

Активация на акаунт