🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 53 105
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Пчелата е 166 см., Михаела не съм сигурна, че е толкова висока. Според мен е по-ниска. Виждала съм я доста пъти, когато учеше в Музикалното училище, вярно не съм се заглеждала колко е висока, но сякаш е около 163 см. newsm78

# 151
Ноо блендата и извивките са както нейните. Но има и доста други млади изпълнителки, които е възможно да пеят така

# 152
На мен пък ми се въртят Етиен и Башар, според вас възможно ли е или не се връзват уликите,че хич не им знам историите  Thinking

# 153
И аз се сетих за Етиен, още преди да запее Шотландецът, но не можах да навържа уликите. За Башар не ми е идвало на ум, но и не ми прилича на него. Мисля, че не е и Юлиян Константинов. Неговото  р, няма как да се скрие.

# 154
  • Далечният изток
Къде го чухте това "р"? Аз сега пак изгледах Шотландеца, в обработения глас няма как да се прецени р-то, а в песента на английски така или иначе почти не се изговаря.....

# 155
Етиен не е! Гарантирано в събота бяхме заедно в един ресторант по време на шоуто, на съседна маса, до нашата седеше с още една жена и един мъж Naughty

194см. височина на маскирания
Защото Зеки е основният ми заподозрян а е певец+ всичко останало Mr. Green говори хубав английски нали с"половинът му" живеещ в щатите е често там.

# 156
  • Далечният изток
И Заки, и Юлиян са високи по 194 см.

# 157
О, Заки е доста добро предположение!

# 158
предаването на живо ли е?не го ли снимат предварително

# 159
Нашето в България е на живо. Оригиналът е на запис.

# 160
  • тук, на мястото си
Етиен не е! Гарантирано в събота бяхме заедно в един ресторант по време на шоуто, на съседна маса, до нашата седеше с още една жена и един мъж Naughty

194см. височина на маскирания
Защото Зеки е основният ми заподозрян а е певец+ всичко останало Mr. Green говори хубав английски нали с"половинът му" живеещ в щатите е често там.

Заки е много добро предположение!
Не съм се сетила за него.

# 161
Аз пък все още си мисля, че е Юлиян. Роден е през 60-те - 1966-а. "В осми клас усеща за първи път насладата от правенето на музика, а свиренето на електрическа китара се оказва негова слабост и силна страст в младежките му години. Това го кара да разкрие таланта си в няколко групи, които основава със свои приятели. Последната рок банда се е казвала "Кокаин". Името на групата обаче нямало нищо общо с наркотика, само музиката действала по така-точно като "Крийм" от 60-те години."
Отделно от това Юлиан Константинов, "покорил с таланта си най – престижните световни оперни сцени (и в уликите казва, че е бил на най-престижните места, нещо такова), прави своя дебют като Раймондо на сцената на Софийската опера" - представление, именно с шотландски мотиви:
инфо за него - https://www.segabg.com/node/1801 . Много хора пък при пеене "стопират" някои говорни дефекти, така че изобщо не изключвам да е той.
В заключение избраната от него песен е издадена през 65, а последно е изпълнена през 66-та, когато е роден.
инфо за нея - https://www.setlist.fm/stats/songs/the-righteous-brothers-4bd6e3 … ong=Old+Man+River

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 17:09 от Аmbrоsiа

# 162
  • Viena
И аз съм за Юли!

# 163
  • 221B Baker Street
Кой е половинът на Заки?

# 164
  • София
И аз реших, че Михаела Маринова е Гарванът. Тя казва, че понякога прави стъпка назад, но обича да е нависоко. И си мисля, че това е препратка към песента й Стъпка напред. Тя свири на цигулка като малка и чак после започва да пее, това също е във визитката - цигулката. И понеже е озвучавала много детски филмчета си мисля, че имаше точно това предвид, като каза във визитката, че стои от другата страна

Общи условия

Активация на акаунт