🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 966
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 510
  • in Wonderland
На мен ми прави впечатление, че и тримата отпаднали не са били участници в Капките, че даже и в никакви други певчески формати. Та по тази логика може би и др не са, поне в Капките и отпадат Ненчо, Жана и Албена, за които пък сме сигурни, че са те 🤪

# 511
  • 221B Baker Street
Ееее, догодина Димо в Капките, задължително!!! Мнооооого е добър!!!

# 512
# 513
Прави ми впечатление, че и тримата, които отпаднаха досега са плътно свързани с Нова телевизия - Звездев водеше предаване, Джулката беше два пъти в Биг Брадър, Димо Алексиев участва в сериала. Явно, че трябва да се търсят хора, свързани по някакъв начин с предавания на Нова.
И аз четох, че най-сигурно принцесата е Алисия - панела се опита да опровергае. Не знам има ли вариант да сменят някой.
За мен трябваше да отпадне Лъва - най-малко ми харесва. Също не мога да разбера какво са се прехласнали толкова по това пиле. Ако пък е Дивна - става ми още по-малко симпатично.

# 514
  • София
Аз пък имам някакъв спомен, че Димо беше гост звезда в Капките и съм запомнила, че хич не се справи добре, за това въобще не очаквах да е той.

# 515
  • тук, на мястото си
Да, беше гост в Капките и се представи доста зле. Като знам тогава как пя,  в никакъв случай не можах да си помисля дори, че може да изпее песен на Синатра.

# 516
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък имам някакъв спомен, че Димо беше гост звезда в Капките и съм запомнила, че хич не се справи добре, за това въобще не очаквах да е той.
И за това съм супер изненадана. В Капките беше много, много зле с пеенето. Относно за това, че отпада тук, за да снима - за сериала се наснимаха или поне вече от известно време няма линейки до "болницата" в Тех Парка. Цяло лято снимаха.

# 517
  • Далечният изток
Да, верно, че беше в капките, ама нямам спомен как е пял.
А Звездев водеше Бон апети по БТВ.

# 518
Сега сами си избират песните и може би затова беше много добре.

# 519
Мария предния път каза за лъвът, че е Жана след това й заде въпрос дали е бил победител в X  factor и лъвът каза “Не точно” Днес пак каза, че е Жана 😀

# 520
  • Варна
Да, верно, че беше в капките, ама нямам спомен как е пял.
А Звездев водеше Бон апети по БТВ.

Сега го пуснах да видя как е пял, но според мен не е пял особено добре, защото Капките е шоу за имитации. Там трябва да наподобиш гласа на този, когото имитираш, та трябвало е да пее като Графа. А тук си пее като себе си.

# 521
  • София
Според мен и гост звездитв в Капките сами си избират песните и образите, но няма как да знам със сигурност де. Simple Smile

# 522
  • Испания
Димо Алексиев като Графа - гост в Като две капки вода 06.03.2017

# 523
Пилето не е Дивна. Тя не е толкова слаба. Или е Гери-Никол или Дара. По-скоро Дара.

# 524
Дивна е 100%

Общи условия

Активация на акаунт