🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 959
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 525
Пилето не е Дивна. Тя не е толкова слаба. Или е Гери-Никол или Дара.
Те понеже и двете са такива вейки...🙄

# 526
Гери-Никол няма толкова слаби крака, а Дара има специфично фъфлене, не мисля, че са те, но и Дивна не мисля, че е.

# 527
  • София
Според мен Дивна е по-слаба от Гери Никол.

# 528
  • 221B Baker Street
Е, що пък точно Графа е решил да имитира?! То пък кво ли има и да му се имитира на Графа, де... Stuck Out Tongue Winking Eye
Пилето не е Дивна. Тя не е толкова слаба. Или е Гери-Никол или Дара.
JoyJoyJoy
Извинявай, ама в сравнение с Дивна, ГеритУ и ДаритУ са като свине-майки...

# 529
Е как да не е Дивна, не чухте ли че има домашен любимец Джей Зи, колко певици в БГ имат куче Джей Зи.

# 530
  • София
[video][/video] кажи чес'но...
След въпроса му към "Дивна" за инжидента... още повече ще избягвам представления с негово участие... Простаци не ме кефят и не толерирам. Hands Minus1
Предния певец с песента на Райчъл брадърс какво пя днес? Беше невероятен.

# 531
  • София
На мен пък Розата в първия момент ми заприлича много на дъщерята на Ваня Щерева... Сега в темата прочетох за Алекс Раева и това ми звучи доста логично.

Аз нямам яснота за никой и даже не искам да чета. Така ми е по интересно. Шотландеца предполагам че е Юлиян, Пилето - Гери Никола, Лъва се двоумя между Михова и Жана Бергендорф.

# 532
Пилето не е Дивна. Тя не е толкова слаба. Или е Гери-Никол или Дара. По-скоро Дара.
Ох, ще падна!

# 533
Какъв беше въпросът на Геро към Дивна, който обсъждате, че съм пропуснала

# 534
Дали наскоро е претърпяла инцидент.

# 535
  • 221B Baker Street
Чааак пък толкова не му е страшен въпроса на Геро, айде сега...

# 536
Ето ги краката на Пилето:

# 537
Аз казах неуместен, не съм казвала, че е страшен. Все пак това е шоу за забавление и да връщат участник назад към такова преживяване не е уместно.

# 538
  • 221B Baker Street
Аз казах неуместен, не съм казвала, че е страшен. Все пак това е шоу за забавление и да връщат участник назад към такова преживяване не е уместно.
Твоето мнение не съм го чела. Прочетох друго, че заради въпроса бил простак и чак ще избягват представления с негово участие. Чааак пък толкова... Grinning

# 539
  • Бургас
Пилето не е Дивна. Тя не е толкова слаба. Или е Гери-Никол или Дара. По-скоро Дара.
[/quote
А пък Дара и Гееи никол защото са слаби. Особено Дара. 😏

Общи условия

Активация на акаунт