🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 396
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 585
Точно заради това завършване на фразите аз си мисля, че принцесата е Алисия. Simple Smile

# 586
Почвам да се замислям, дали факта, че толкова спокойно се шегуват с Принцесата-Алисия, не показва че не е тя?

# 587
И аз това си мисля, но пък толкова много хора, които познават гласа й се кълнат, че 100℅  е тя, а и успяват да навържат уликите с нея.

# 588
аз се изумявам от гениалността на журито.. особено от въпросите които задават:

"В града, от който си има ли река.  ". ами има.. то във всяко населено място има река, я поточе,  канал...

# 589
То тея въпроси за безмислени така или иначе,както се видя .

# 590
ето тук пее на английски
https://www.youtube.com/watch?v=U2YqK-uLdws

# 591
"Наталия Бардская е родена на 19 ноември 1941 г. и е потомка на руски дворянски род"
......
Дайте височина на Алекс Раева и да затваряме страницата "Розата" Simple Smile

# 592
Точно заради това завършване на фразите аз си мисля, че принцесата е Алисия. Simple Smile

А аз, че е Преслава.

# 593
  • Пловдив
А аз вече взех да си мисля, че може да имат по 3-4 кандидати за роля и почне ли да се познава прекалено единият, го сменят с друг  Laughing Идеи могат спокойно да черпат от интернет - има бол.

# 594
  • Ланкър, планините Овнерог
За Розата все си мисля, че е Жана Бергендорф. Много неща пасват, а и пее като нея.

# 595
  • España
Че е забавно и разтоварващо,като за събота вечер -да ! То костюми; то песни; то “смешки”; от време на време и нелепости ,които да “дъвче “ и обсъжда “драгият зрител” - чудесно !!! Но... моля,ако някой знае,да ми каже по какви критерии се гласува ....кой най- хубаво е пял... кой е най-потайният...щото ...”любим образ” е много общо казано ...все пак ! Аз лично бих искала да останат “най-неразгадаемите” ! Хубава беше снощи изненадате с Рицаря ,но ...аз бих предпочела да бе продължил! То, иначе, има да гледаме бат’ Вальо Михов и Ненчо да “ма’ат ямурлуци” до декември 😉!

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 16:40 от dyvaromi

# 596
  • Испания
Но... моля,ако някой знае,да ми каже по какви критерии се гласува ....кой най- хубаво е пял... кой е най-потайният...щото ...”любим образ” е много общо казано ...все пак !

Зрителите също ще имат важна роля в шоуто, докато гласуват за участника, който искат да продължи. В края на всяко предаване събралият най-нисък вот ще отпада.

# 597
  • España
Грасиас,Smiley! Това -ясно, “...гласуват за участника,който искат да продължи” , ЗАЩОТО??? Ей тук ме загубиха , критерий няма ясен!!!
А и снощи,примерно,по реакциите ,не съм убедена,че се е харесало Пилето повече от Розата...или Лъвът от Рицарят 😉

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 17:09 от dyvaromi

# 598
  • Испания
Грасиас,Smiley! Това -ясно, “...гласуват за участника,който искат да продължи” , ЗАЩОТО??? Ей тук ме загубиха , критерий няма ясен!!!
А и снощи,примерно,по реакциите ,не съм убедена,че се е харесало Пилето повече от Розата...

За нищо.

Ако аз гласувах, щях да гласувам за Розата. Най-много ми харесва /костюм, загадъчност, "излъчване", глас/ и бих искала да продължи най-дълго. Разбира се, има и други участници, които харесвам.

Лично аз нямам проблем с регламента.

# 599
И аз останах с впечатление, че между Лъва и Рицаря хората искаха Рицаря да продължи, но уви. Каквото и да правят, както и да го въртят в никое реалити предаване не могат да ме убедят, че гласовете се вземат под внимание. Просто печелят допълнително пари от заблудения зрител.

А някой знае ли по какъв точно регламент са отпадали участниците в Щатите и Германия, след като предаването е било на запис и не е имало зрителски вот?

Общи условия

Активация на акаунт