🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 382
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
От прочетеното за формата в Германия оставам с впечатлението, че отпада този, който е разпознат от "журито" и зрителите в залата.

Цитат
Тя бе разкрита и се наложи да напусне формата.

Дяковска изпълни песента "Uptown Funk". Много от зрителите разкриха певицата, въпреки лилавия костюм, с който бе дегизирана. Другите 9 знаменитости останаха неразпознати и за тяхната самоличност имаше само спекулации.

https://life.dir.bg/shou/lyusi-dyakovska-otpadna-ot-tv-shou-v-ge … navaemiya-si-glas

# 601
  • Далечният изток
А как ще разберем дали е този, който си мислим, докато не си свали маската? Т.е. той е разпознат - доста субективно, защото и аз в момента си мисля, че съм разпознала  11 от 13, ама докато не махне маската няма как да знам дали съм познала.... Мисля, че нашият регламент е по-удачен.

# 602
  • Испания
Аз го виждам така /за немския формат/: журито казва кой стои зад маската, зрителите в студиото - също. Продукцията/продуцентът вижда процентът познали и този, който е събрал най-много гласове, които са го разкрили, сваля маската.

И двата варианта ме устройват /на живо и на запис/, защото шоуто е чудесно.

# 603
Изгледах видео в тубата от немското предаване, в което Люси отпада и сваля маската си. Никой от панелистите не предположи, че е тя. И на четиримата отговорите бяха различни. ✌

EDIT: Пуснах още няколко клипа от тамошното предаване. Също се гласува със СМС от зрителите. Явно съм остана с грешно впечатление, до колкото помня някой беше казал някъде че само в бг се муфти зрителя 🤔

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 17:45 от Lust

# 604
  • Испания
На 25.08. тази година започва да се излъчва форматът в Мексико. Разликата с нашия формат е, че панелистите гласуват кой участник в дуелите /от получилите по-нисък вот от публиката/ да свали маската.

# 605
  • Варна
Аз днес се сетих да си пусна Мая Бежанска в Капките. Не е тя пилето, нейните крачета колкото и да са слаби, не са като на пилето. Даже снощи забелязах, че прасците на пилето са по-дебели от частта над коляното. Въобще това пиле ме изумява колко е слабо. Иначе това да го мислят за Гери Никол е най-голямата смешка, казвана някога в ефир.

За Розата, ако е Алекс Раева, обяснете ми къде й е отишъл силиконът?

# 606
  • Далечният изток
Е, има си бюст. Просто тия листа отпред крият, но има.

Скрит текст:

# 607
  • Испания
Ако искате да видите началото на първата вечер в Мексико:

https://www.facebook.com/quieneslamascara/videos/programa-1-qui% … /505806220247641/

В това видео казват, че изследователите от панела накрая ще решат кои двама /от четиримата получили най-малко гласове/ ще свалят маските.

Всички маски:

Първите дуели:

# 608
Моля, ако някой може и иска да направи гифтче с движенията с чановете от снощи на Кукера да го направи. Само като се сетя и се разсмивам.

# 609
 Peace
продължавам да залагам , че Шотландеца е : Зеки от Авеню

# 610
На мен най-симпатичните персонажи са ми Шапката и Розата. Розата според мен не е Жана Бергендорф - Жана е доста по-пълничка. По скоро ми прилича на Мария Игнатова или Алекс Раева.

# 611
Преди няколко дни при Гала беше Калин Сърменов и тя не спря да се шегува с него, че е Шотландеца.
За мен, за сега това е Юлиян К.
Розата няма как да е Алекс Раева, която роди миналия месец, а и ми се струва, че е с малко по-едра фигура.
А пък предположенията за Мария Игнатова са ми направо смехотворни - тя е супер слаба и не може да пее, а Розата такъв глас вади....

Дразня се на визитките и на въпросите. Според мен визитката на Рицаря беше доста подвеждаща, а въпросите или са нескопосано зададени или отговорите са напълно лишени от смисъл...
Розата за мен няма как да не е певица, би било голяма загуба за музикалната сцена.

# 612
За Шотландеца- мисля, че е Юлиан Константинов. За Розата съм между Флорин и Бергендорф.

# 613
"Наталия Бардская е родена на 19 ноември 1941 г. и е потомка на руски дворянски род"
......
Дайте височина на Алекс Раева и да затваряме страницата "Розата" Simple Smile
Вече я потърсих, но нямаше нищо в нета. Тръгнах по асоциация, че Игнатова е горе-долу колкото Рачков (1.70), а Алекс е почти колкото Мария.

# 614
  • София
Прегледах темата по диагонал и не видях някой коментирал ли е, че при Розата стана гаф и при въпросите се чу чисто Да, без обработка от микрофона. Дали има някъде видео на тази част или да сте го коментирали.

Общи условия

Активация на акаунт