🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 465
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 660
  • Испания
Освен да зашива шамари на мъжа си, Буюклиева едва ли шие нещо друго.

# 661
Какво толкова има да го тълкувате това пиле. Общият любимец на Бийонсе и пилето е Джей Зи. Така се казва и кучето на Дивна подарено и от родителите и. Няколко пъти казах, че пилето е Дивна. Розата пък е Алекс Раева, която имаше преди модно ателие, а пък майка и е руската дворянка и баронеса Наталия Бардская, обсъждаше се и че някой от манекените до нея държал седмица, заради сериала "Седем часа разлика", в който и тя участва. Какво повече има да се мъдри по двете ?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 00:28 от dido1302

# 662
Не може да се диша в тия маски, въздухът вътре е горещ, ужасно е. Не смятам, че биха могли да пеят с тях.

# 663
"Алисия, била ли си в къщата на ББ?" Ъъъъ Принцесо....

Ех, каква изцепка😂😂😂😂

# 664
  • Ланкър, планините Овнерог
Всички открити до тук са с точна височина. Така че за Розата търсим жена 170 см и нито повече, нито по-малко.
За Розата - 170см е, Жана Б. също.

# 665
  • Далечният изток
"Алисия, била ли си в къщата на ББ?" Ъъъъ Принцесо....

Ех, каква изцепка😂😂😂😂

Това трябваше да е една от тъпите шеги на Рачков.

И пеят на живо, никакви съмнения нямам. Никога никой от предаването не е казвал, че се пее на запис. Напротив казаха няколко пъти, че пеят на живо.

# 666
  • ГО
Изобщо не си представям да пеят на живо. Пеят на плейбек, като там също има обработка на гласовете им. Да, техните гласове са, но пак са обработени.
Нали ви казах, че моят мъж още преди да е изпълнила нещо Коконата каза, че е Джулката и позна. За Розата каза, че е Петя Бу. Ще видим. Той това предаване не го хареса, гледа го заради нас с щерката, ама от време на време се включва с коментар, та да го имам черно на бяло - Розата е Петя Бу. 😂😂😂

# 667
Сега си пуснах интервюто /не мога да кача линк/, когато Иван Звездев отпадна и беше при Гала заедно с Маги. Звездев каза, че му е било трудно да пее наживо, а останалите нищо не коментираха.

# 668
И аз мисля, че е Петя Бу.

А какво беше тва "Кутия пълна с тайни" при Пилето. Уж е Дивна, а изведнъж сложиха цитат от песен на Гери Никол... Хм....

# 669
  • Sofia
Не е Петя.Няма такъв глас.Чуйте я как пее в Капките.Гласът и е разпознаваем.А и нали казва,че някога се е пробвала да пее...а Петя не е спирала

# 670
  • ГО
И аз мисля, че е Петя Бу.

А какво беше тва "Кутия пълна с тайни" при Пилето. Уж е Дивна, а изведнъж сложиха цитат от песен на Гери Никол... Хм....
Според мен се видя, че бързо беше разкрита и този цитата е прах в очите. Прекалено се наби на очи този цитат и сега се мъчат да ни отклонят в друга, грешна, посока.

# 671
  • Испания
Димо Алексиев е в "Здравей, България".

Започва да пее в събота и гласът му е премодулиран, защото в началото на песента не са върнали нормалното звучене на микрофона. След това го оправиха. Ако беше на плейбек, това нямаше да се случи.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 09:18 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 672
  • София
Малко ме издразниха как нарочно панела ни отклониха и от Алисия и от Дивна. 100% не били те. И тая Мария с Тая Гери Никол! Нормална ли е? Гери Никол изглежда като глътнала пилето.

Розата пя много хубаво. Нямам представа, но малко са певиците с такива мощности.

# 673
  • София
Розата може да е всяка друга, но не и Петя Буюклиева.
Петя е доста отпусната като физика, има си корем и любовни дръжки, по-голямо дупе, далеч е от физиката на Розата. Да не говорим, че дори в Капките й беше трудно да излезе от собствения си образ и си пееше като себе си. Толкова разпознаваем глас има, че щяхме да разберем, че е тя още от първата секунда.

# 674
  • Viena
Мария даже и Сузанита спомена,защо не каза мис Тигрова се чудя аз. 😂 😂 😂

Общи условия

Активация на акаунт