🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 408
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 795
От Камен Атов яде бой Алекс. И не беше толкова физически тормоз, колкото психически. След раздялата си с него се стопи. После разцъфна.

# 796
  • SF
Мммм... да, от някакъв Камен яде бой. Беше я нашамарил.
А старецът бизнесмен Александър ... беше драма с Елен Колева. Обърках пррсонажите.

# 797
Според мен препратката е към Теди Кацарова, а не към Алекс. Теди имаше проблеми с първият си мъж, включително физически разправии.

Напротив! Александра Раева яде бой от някакъв бизнесмен Александър Някойси. И стана медийно, и публично, и се караха и двамата по студиата. Беше хем цирк, хем много унизително.
Даже дали не се бъркам... май някакъв Камен я беше бил. И тя даваше интервюта като жертва на насилие.
А майка й е от руска благородническа фамилия. Или поне тя така говори за майка си. Знам, че са някакви дворяни. Александра Раева говори руски.
Това, че е от друга планета, може да значи
“Държава”.
Гмуркачка е.
Не знаех, че е и шивачка.
Учила е май и моден дизайн и имаше някакви бутици за дрехи преди години. Обсъждаха, че е рекламно лице само (май марката беше на сестра ѝ, или нейна близка), но после се оказа, че има и нейна линия дрехи.
Относно планетата - скоро някой сподели, че писала след раждането в Инстаграм, че вече щяло да бъде "детска планета", или нещо такова. Който я следи може да види.
А иначе като глас, на мен розата ми прилича точно на Алекс. Единствено не ми се връзва това, че когато Мария Илиева я попита дали се е занимавала професионално с музика (или пеене беше), тя каза, че някога и това е пробвала, което аз го разбирам, като че сега не пее, а е известна с друго. И то много известна.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 21:54 от Merelenda

# 798
Не знам дали е обсъждано, но Розата може да е дъщерята на Албена Чакърова. Преди време участваше в капките и наистина пее страхотно рок.

# 799
  • Далечният изток
Не знам дали е обсъждано, но Розата може да е дъщерята на Албена Чакърова. Преди време участваше в капките и наистина пее страхотно рок.

Да, това ми беше първоначалното мнение и все още си държа на него. Само не знам уликите дали се връзват с нея. Иначе гласът - да.

# 800
  • София
Много смешни (ама не в забавният смисъл) бяха предположенията на панела този път. Особено, за пилето, когато Ники Кънчве каза, че всички зрители казвали, че е Дивна и след това изстреля някой друг, не помня вече кой каза. Е.. Grinning
Да, девойка от група някаква... И половин секунда след това изкочи снимката ѝ, айде бе! Тея забравиха че са на живо май...

# 801
Много смешни (ама не в забавният смисъл) бяха предположенията на панела този път. Особено, за пилето, когато Ники Кънчве каза, че всички зрители казвали, че е Дивна и след това изстреля някой друг, не помня вече кой каза. Е.. Grinning
Да, девойка от група някаква... И половин секунда след това изкочи снимката ѝ, айде бе! Тея забравиха че са на живо май...

На живо са.

# 802
Да, Елия от 4Magic, които спечелиха последния X Factor.. А начина по който Кънчев и каза името ми прозвуча повече като Илия, отколкото Елия Grinning

# 803
  • Далечният изток
Ееее, това го обясниха вече..... Нали затова имат таблети?!

# 804
  • 221B Baker Street
Ееее, това го обясниха вече..... Нали затова имат таблети?!
Свиквай... Почти на всяка страница ще се появява някой, съобщаващ великата новина за прословутите изкачащи от нищото снимки! Grinning

# 805
А те даже отделиха време да ни покажат как става. Simple Smile

# 806
Някой може ли да сподели клип с рок пеене на Алекс Раева. Аз в друг стил съм я слушала само и такава мощ на гласа и не знам. Та би ми било интересно.

# 807
  • тук, на мястото си
В последния Х фактор имаше една жена със страхотен глас, с червена коса май беше. Някой сеща ли се за името?

# 808
В последния Х фактор имаше една жена със страхотен глас, с червена коса май беше. Някой сеща ли се за името?
Вирджиния Събева?

# 809
  • 221B Baker Street
Алекс не би могла да пее като Розата, ако ще и гърлото си да съдере. Ако беше такава певица, собствените ѝ парчета щяха да звучат така.

Общи условия

Активация на акаунт