🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 415
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 810
Гледах Алекс в ,,Търси се".Майка й казва, че тя ,,винаги е живяла в нейн собствен свят" (и сега било така). Още първия път, като подхванах идеята за Раева, търсих в нета нейно изпълнение, различно от поп и хаус, но за съжаление не намерих. Има една обща песен с Нели и Б. Солтарийски, но толкоз. Пак ще потърся, може и да съм изпуснала нещо.
Но бях прочела в една статия следното:
,,гласът на Алекс е лирико-спинтов сопран. За тези, на които това нищо не им говори - това е нито много висок, нито много нисък глас, но с голяма плътност".

# 811
  • Испания
В последния Х фактор имаше една жена със страхотен глас, с червена коса май беше. Някой сеща ли се за името?

Вирджиния

# 812
Алекс не би могла да пее като Розата, ако ще и гърлото си да съдере. Ако беше такава певица, собствените ѝ парчета щяха да звучат така.
Нейните парчета са в съвсем друг стил, който изобщо не изисква каквато и да е мощност на гласа, камо ли някаква изпипана техника за звукоизвличане.

# 813
  • Mediterraneo
Едва ли под маска ще скрият личност, за която всички се чудим как се казва.

# 814
  • 221B Baker Street
Алекс не би могла да пее като Розата, ако ще и гърлото си да съдере. Ако беше такава певица, собствените ѝ парчета щяха да звучат така.
Нейните парчета са в съвсем друг стил, който изобщо не изисква каквато и да е мощност на гласа, камо ли някаква изпипана техника за звукоизвличане.
Да, за това казвам, че не е тя. Певица, която пее рок така едва ли може да остане скрита.

# 815
  • София
Едва ли под маска ще скрият личност, за която всички се чудим как се казва.
А защо не, не може всички да са известни личности.

# 816
Да, за това казвам, че не е тя. Певица, която пее рок така едва ли може да остане скрита.
В България всеки гледа да печели, придържайки се към мейнстрийма. Примери бол, както за певци, така и за друг вид артисти.
Ще видим накрая какво ще излезе, възможно е да е рокаджийка. Но аз до последно мисля, че е Алекс. Grinning

# 817
  • Испания
А защо не, не може всички да са известни личности.

Защото по регламент трябва да са известни.

16 известни българи ще живеят скрити зад маските на животни и митични същества.

# 818
  • Mediterraneo
Е, не можело всички да са известни. Ми че тя и баба Гица от трети вход е известна на съседките си, що да не включат и нея?! Глупости, регламентът си е за известни личности, което означава да са разпознаваеми с нещо!

# 819
  • Испания
Кой посреща гостите на рождения ден на Нова ТВ?

# 820
Аз също да кажа, че според мен Розата наистина може да бъде Александра Раева. Толкова много вече съм убедена в това – та дори всяка извивка на тялото й гледах по клипове, особено краката – най-вече прасеца...И на тяло, и на ръст – отговаря отвсякъде...Аз вече много и не вярвам на т.нар. „улики“, защото тепърва ще лъжат и мажат, за да разколебават зрителите, но за мен Алекс Раева е доста скрита лимонка – голям талант е, и то в много области...Хора, та тя пее опера, което е толкова трудно, та един рок ли да й се опре...Това, че не е направила такива парчета и че няма видео-доказателства в нета, не значи, че не може да пее в даден стил...Просто никога не е акцентирала на музиката, а и има още много способности, а като си талантлив в много неща, накрая се разколебаваш, добър си в много неща - по малко във всяко, но в нищо конкретно не си перфектен и достигнал върха. Тя при Слави беше просто беквокалистка, какви гласови данни да покаже, а и там повече даваха изява на Деси Добрева, все тя да излезе да пее, все на нея песни и клипове...После правеше някакви хаус-маус-поп-моп песнички на английски, с цел явно пробив навън, да е модерно, да е актуално, покрай гаджето си диджей Дончо, ама слаба работа...Дизайнер е, марката й се казва „AGGATA” – имаше си и магазини даже, може и още да има, не знам...Отделно е била и актриса, водеща...Сега в последните улики тази седмица на манекена сигурно значи „7 часа разлика“ (може би). Та доста неща прави тя...ама се лута и колебае, типично за зодията й – везни...Каквато е и Слави Трифонов...Той в първия Мюзик Айдъл много се беше изнервил на една участничка, която се хвалеше колко таланти има – та той й каза да се спре само на едно, защото иначе нямало да излезе нищо от нея и каза: „Познавах една такава жена....“ – аз мисля, че визираше и иронизираше Раева, че от толкоз таланти, едва ли не – никаква не я е свършила в никоя област, и особено след напускането на шоуто...Освен всичко друго, се говореше и за това, че са имали връзка, а той никак не е лесен характер ( а дори и да не е вярно, след него беше и с други, точно като вече споменатия Камен с малтретирането, после и с тоя диджей Дончо...и с всички все не стига нито до олтара, нито до създаването на дете...но сега вече има бебе и много се радвам за нея – та това малко ли е? Наистина тя вече има център на живота си, не планета, ами цяла Вселена си е това даже!). И какво като е родила преди 2 месеца – това шоу да не да изисква кой знае какви усилия, да ходиш 2 съботи в месеца за 2-3 часа, и ако ще и репетиции/записи на песните да има – колко пък да отнемат...Тя Алекс си е вече от години в Нова телевизия по всевъзможни начини, все едно й е втори дом, не виждам голям проблем...Това за майка й също е дискутирано вече...За мен отвсякъде това си е Розата, просто много хора я подценяват или просто не са запознати с нейните гласови качества и други таланти, и затова не вярват, че е тя...Но пък ако наистина се окаже тя – би било голямо признание и голям стимул за нея да се развива най-вече в музикалната област и да прави такива яки парчета, с мощно пеене...Още като каза: „Някога И това съм се опитвала да правя“ – и ми стана ясно...Музиката е само едно от нейните хобита, ключовата дума е „И“ – и това, и онова....и така до безкрай, ама защо пък да не опитва в различни области като има тази възможност...И е хубава, и талантлива, широкоскроена, с чувство за хумор...Животът е пред нея и дано повече никой не я „тъпче“, а да бъде щастлива и удовлетворена.

# 821
  • София
И ако бъде разпознат - какво се случва от цялата работа, губи играта?

# 822
  • Испания
Ако бъде разпознат, не получава хонорар.

# 823
https://www.youtube.com/watch?v=bbLVXrs70Zo

Е не е най-добрият пример относно възможностите на А.Раева, но друго не мога да намеря засега...Пее чалга песни, поднесени като опера...Според мен е много артистична и може да си променя гласа, както пожелае!

# 824
Розата направи две много силни песни. Това човек, който не се занимава с музика не може да го изпее. Ама пусто..това с шиенето обърква нещата много.

Общи условия

Активация на акаунт