🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 955
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 945
И на мен ми е много любопитно коя е Розата. Виждам, че сте коментирали, че няма как да е Алекс заради бюста. Имайте предвид, че има дрехи (материи), които правят така, че бюстът да изглежда доста по-малък, от колкото е всъщност.

# 946
Това е интересно, трябва да има хубав глас, ни да не е точно певица

# 947
И с Джулияна предния път стана така. Гала говореше за участието й в предаването, нямаше я, с Димо повтори същия гаф

# 948
Не мога да се справя с копиране на снимка Grinning  Кристина Димитрова на 59 години.  С кожени кафяви  ботуши до колене и къса черна рокля с цветни  кръгове. Който може и иска ще съм му благодарна да я намери и копира тук.
Поза на крака, ханш, бюст който може от костюма да се прикрие. Не ми изглежда по-едра от Розата. Глас има според мен. Има и височините. Дали може да го променя? Мисля, че може.
И аз чакам с нетърпение тази вечер предаването.

# 949
Патрака няма височината, и не може да пее, помня от ББ участие коментираше.

Розата :"и това съм опитвала" - демек не се занимава с пеене.
но пък преподава /занимава се с деца и шивачка -може би в профил от училището..
= търсим АКТРИСА- 170см ...някоя от революция З ; полицайте..Стефания Колева може да пее много хубаво но за височината не отговаря newsm78

# 950
  • Sofia
Кристина Димитрова пее носово,а на англ.език не съм я чувала  изобщо..и Росица Кирилова не е,тя пък изобщо високи тонове не може да изпее...

# 951
  • DE
Най са издайнически краката на розата и позата в която ги държи. Тънък глезен и приятна извивка в хаша. Не съм много запозната с Бг актриси, но май там е логично да се търси newsm78

# 952
  • Испания
Не мога да се справя с копиране на снимка Grinning  Кристина Димитрова на 59 години.  С кожени кафяви  ботуши до колене и къса черна рокля с цветни  кръгове.

Тази ли /по нещо се доближава на описанието ти/?

# 953
Точно тази bouquet

Много благодаря, Smileys !

# 954
  • Пловдив
Стефания Колева не може да пее, беше в първия сезон на Капките. С Мария Илиева се конкурираха коя по-фалшиво да пее.

# 955
  • Испания
Стефания Колева не може да пее, беше в първия сезон на Капките. С Мария Илиева се конкурираха коя по-фалшиво да пее.

Може би имаш предвид Мария Игнатова. Стефания беше във втория сезон, а Мария Игнатова - в първия. Мария Илиева беше в последния и може да пее определено.

# 956
  • España
Виждам, че сте коментирали, че няма как да е Алекс заради бюста. .
Чак пък САМО заради бюста.....И заради други неща коментират хората 😉!
Вижте...наясно съм,че всеки има правото да обсъжда , да чете или не какво се е писало 10,20...50 страници назад, искрено се надявам да не засегна някого и предварително се извинявам ,евентуално ! Така че ....за Розата и спряганите ДОТУК имена за този образ вече нищо няма да пиша !!! Няколко пъти се “извъртя кръгът “ в тази тема с евентуалните заподозрени !

П.п. Ако Кристина Димитрова или ...хъм...Роси Кирилова можеха да пеят с тази рокаджийска бленда , мисля ,че щяхме да ги помним с по-други хитове ,но не и с “хвърчила” и “асфалти” 😉!
А  що се отнася до дамите от семейство Кацарови....🤔....определено Силвия е доста по-близко до гласа,структурата и маниерите на розата ,сравнена с дъщеря си Теди !
А дали определена личност е известна или не на ХОРАТА....това е субективно!  То и аз доскоро не знаех коя е Джулиана Гани ,а да не говорим за представителките на поп фолка....

# 957
  • Пловдив

Може би имаш предвид Мария Игнатова. Стефания беше във втория сезон, а Мария Игнатова - в първия. Мария Илиева беше в последния и може да пее определено.

Мария Игнатова, да. Бях сигурна, че Стефания е в първия сезон, но сега  видях, че наистина е във втория, от първия ми се губеше Диана, затова явно съм я нагласила там. Така или иначе Стефания пееше доста фалшиво, бях разочарована, защото иначе много я харесвам.

# 958
Pinko много добре се ориентира, че участниците са от обкръжението на Маги - предавания и сериали Simple Smile

# 959
Майка и щерка Кацарови са много ниски,,за да са Розата,иначе имат глас.

Общи условия

Активация на акаунт