💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 614
  • 882
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пък аз така се напъвах да схвана кой ще спечели и нищо Simple Smile
Искам някак траките да отидат на вот за елиминация,там ще е интересно.За другите вече схванахме нещата.
Благодарности за темата!

# 31
Точно по лицата в промото и аз разбрах кой е победителя.

Имам чувството, че нарочно правят промото така, че да се разбере кой е победителя. Не знам какво целят с това, но е глупаво.

# 32

Имам чувството, че нарочно правят промото така, че да се разбере кой е победителя. Не знам какво целят с това, но е глупаво.
Може ли победителят на лични. Flowers Hibiscus Да знам поне дали да си губя времето да гледам до края формата.

# 33
  • Испания

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 19:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 34
И на мен ако може на лични да ми пратите победителят  bouquet

# 35
  • Sunshine state
Аз разбрах, че става дума за победителя от двубоя, а не за победителя накрая. И все пак ако някой знае кой ще спечели формата, да го мята на лични и на мен! 😃

# 36
Ами то утре двубой няма. Освен да са имали предвид предишните два двубоя.

# 37
Ставаше въпрос за утре, битката за територия . Кой ще спечели сега и как ще се наместят в лукса, на рибарската и на плажа. Това се коментираше. Също от промото си вадим някакви изводи,кой ще спечели лукса.
Не видях някой да пише за победител във формата кой ще бъде и че знае.

# 38
Аз питах за победителя на формата

# 39
Гласувах траките да отидат във вилата, ще ми е много интересно 🙂
Мисля, че славяните ще са на плажа.

# 40
Ставаше въпрос за утре, битката за територия . Кой ще спечели сега и как ще се наместят в лукса, на рибарската и на плажа. Това се коментираше. Също от промото си вадим някакви изводи,кой ще спечели лукса.
Не видях някой да пише за победител във формата кой ще бъде и че знае.
А, то за утре и на мен ми стана ясно кое племе ще спечели и за тях гласувах даже. Помислих, че сте мернали някой бърз кадър само с финалистите.

# 41
))) Като гледам гласуването за утре май всички сме мернали и разбрали едно и също. Само да ни извъртят някой номер после и да му мислят. Няма да ме подвеждат тук и да гласувам грешно, я. Peace
Само дето траките ще се изпокарат май. Късат ризи, хвърлят ги, палят се много. И пак щото Александър иска нещо да каже по повод предстоящата битка. Дано спечелят, щото ще се жалвам от тях да се знае. bowuu

# 42
  • София

Чисто некадърие и безхаберие е за мен.

# 43
Съгласявам се с Диаволо. От некадърност го правят.

# 44
  • Буркина Фасо
Аз питах за победителя на формата
аз мисля, че играта за победител ще се играе след време. първо да погледаме епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт