💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 597
  • 882
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
Не е само некадърност.
Пълно пренебрежение и незаинтересованост от зрителя и неговите нагласи, разбирания, предпочитания, интерес и т.н.
На мен и за мен това е по-обидно.

# 46
Смайли, благодарности и респект!🍀

Не съм гледала промо, всъщност след предаването видях, че копаят в пясъка, но не  внимавах и не знам кои са победили.
Ако наистина са показали, това, както е писала и Мери е подценяване на нас, зрителите.
Но всъщност екипът на Нико май все още си мисли, че монтира Вип брадър.
Иначе си мисля, че по сценарий е ред на траките да са в хасиендата.

# 47
Нова са уникални аматьори. Как може такива нескопосани промота да правят не знам. То по тънките неща си личи дали едно нещо си струва. Пълни дебили.  ooooh!
Иначе в три последователни седмици и трите племена се изредят в резиденцията ще си е доста съмнително според мен. Чисто математически точно така да се случат нещата е доста малка.
Аз се надявам само на едно, славяните да отидат на плажа.  bowuu
Според мен, който изкара 5 дни на плажа се нахъсва да не се върне там и успява да вземе първо място. Надявам се и с траките да се получи така. И много ми се иска славяните да плажуват следващата седмица. Това ако стане, ще се избият. А Георгиус жив ще го изядат, защото те ще карат на рапани ( ако изобщо карат на нещо) , а той ще яде на корем. Ще бъде интересно . Grinning

# 48

Смайли, благодарности и респект!🍀

Не съм гледала промо, всъщност след предаването видях, че копаят в пясъка, но не  внимавах и не знам кои са победили.
Ако наистина са показали, това, както е писала и Мери е подценяване на нас, зрителите.
Не са дали кой е победил. Само, че ровят в пясък и копаят някаква дупка, пясък хвърчи и това е. Просто напасвахме израженията на лицата, погледа на Алекс, без да са дадени отборите (по предположение). Промото е в рамките на предаването, веднага със свършването му и всички го виждат (който гледа де). Не е нещо извънредно, изровено, нито пък дадено кой побеждава. Това, че ние си предполагаме и търсим да напаснем нещата от малкото видяно не значи, че така ще бъде.
Ама аз се надявам и искам траките да спечелят.

# 49
  • Другата България
Никой и не е казал, че са излъчили кой е победил.

# 50
Не са дали, обаче
Скрит текст:
в края на промото траките и прабългарите са широко усмихнати, а славяните са намусени.

# 51
Мда, ясно. Благодаря ви за разясненията.

# 52
  • Испания

Отново сълзи при Славяните - този път защо? Довечера ще разберем тежък ли е животът в тяхното племе или драмата е добре обмислена стратегия! 20:00, NOVA

# 53
Еми нали Бояна и Март спели в една стая само двамата. Нещо ги майтапеха за това. Че и Март едно многозначително затвори вратата. Та може и затова да се тръшка Бояна на снимката (мисля е тя)

# 54
Бояна нали попита Амелия няма ли нужда от мъже, като е сама. Тя не може да си представи, че не всички са хиперсексуални и непрекъснато имат "нужди"...

# 55
  • София
тоз гущер лъзгав за какво рИве? тюх, че противно същество  ooooh!

# 56
тоз гущер лъзгав за какво рИве? тюх, че противно същество  ooooh!

Най-вероятно се е обидила от думите на Марешка, че спи в една стая с Март, пък тя видиш ли е сгодена и сега какво ще си помислят зрителите, нейните роднини и годеник. Laughing

# 57
  • София
ахаха, това съм го пропуснал, нали рядко гледам промота.
е, това ще е голям цирк. ще се гледа тази вечер   Joy hahaha

# 58
ахаха, това съм го пропуснал, нали рядко гледам промота.
е, това ще е голям цирк. ще се гледа тази вечер   Joy hahaha

Марешка нещо такова коментира в промото, че тя и Амелия, които уж са свободни жени не спят в една стая с някого от мъжете, а пък Бояна уж сгодена, пък спи сама с Март в една стая.

# 59
  • Другата България
НякоЙ ще гледат утре следобяд на запис,  smile3515 newsm08 Joy
та по-малко пишете до тогава, плийз. Wink

Общи условия

Активация на акаунт