💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 611
  • 882
  •   1
Отговори
# 60
Аз малко не разбирам, защо е такова невероятно и недопустимо нещо Бояна да спи в една стая с Март? Не ми е слабост тя, но това не ми се струва нещо, което трябва да се коментира като "въх, ужасен ужас" и всички да са толкова потресени! Thinking

# 61
Марешка се оказа хитра лисица и май ще успее да разбие основното ядро в племето на Славяните.

# 62
Защото се намеква нещо друго. Накрая може да се окаже, че Бояна въобще не е разстроена заради това, а просто така е монтирано.

А ако наистина е разстроена заради такова нещо, не трябва ли да се е разстроила и от всичките статии за "работата" й, които се споделиха във Фб?

# 63
Е, как монтирано)) Че то все монтажи уж, не че няма, ама пък ... То се вижда и го дават как Март ухилен затваря вратата, как преди това Бояна влиза. На сутринта как Бояна още спи (сама ) на леглото в стаята...
Ми за мен не е нормално. Има си стаи за жени и стаи за мъжете. Ако ще са заедно, то поне няколко човека примерно. Чак пък да няма къде да си сложи леглото и как така там се озова точно тя с Март не ми стана ясно и откога е. Дали Йоана като не е там, Март да е отишъл в стаята? Бе много палав ще се окаже  този младеж))

# 64
  • Испания
Още първия ден Март каза, че му харесва само Бояна. Още тогава си развалих мнението за него.

# 65
  • София
М,не вярвам да е по тази причина.Те да не са детската градина,че да се впечатляват кой къде спи.

# 66
Аз малко не разбирам, защо е такова невероятно и недопустимо нещо Бояна да спи в една стая с Март? Не ми е слабост тя, но това не ми се струва нещо, което трябва да се коментира като "въх, ужасен ужас" и всички да са толкова потресени! Thinking

А, потресени няма! Който е гледал Биг Брадър знае, че на Тупарев са му любими подобни сеири.

# 67
  • Sunshine state
И аз си помислих същото. Освен ако не са ги хванали на калъп, не виждам защо биха били толкова възмутени. Все едно са в 5ти клас.

# 68
Ами възмутени са според мен, защото са избрали да са заедно в една стая, а не при другите. Явно има такава възможност, но те са предпочели усамотението. Дали са били на калъп или не, въпросът е, че са хвърлили бомбата.
Март е симпатично момче, но ми е някак безличен.
Славяните са най-разделеното племе за мен.
Прабългарите са пък много единаци. Само Стоян в началото и ПЛамен им беше мисълта за племето Почнаха супер, имаха възможности и са добре подготвени, но..някак не се сплотиха и те. Този Юлиян направо се не трае.
Траките, уж най-слаби физически, най-неподготвени, най-най..пък ни един няма на елиминация, карат го как дойде, не се дразнят съвсем и затова оцеляват и минават метър. Спечелиха и симпатиите на зрителите си мисля. Но..вече виждам и там пукнатини, а близначките дълбаят ли дълбаят. Не ми харесва това, ама ще видим.

# 69
  • София
Сигурна съм, че днес ще победят траките. Много нагласено ми изглежда. Славяните ще ходят на плажа.

# 70
Глупости, бомба хвърлили! Като бабите пред блока разсъждавате. Rolling Eyes

# 71
  • София
Хайдееее, почна Simple Smile
Амелия: "вие искате да ме махнете, ама аз ги махам тях" - рекна им го в очите.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 20:04 от Sunny bunny

# 72
Бояно, сериозно ли?

# 73
Бояна много дразни. Какво тича като луда, що не си счупи краката, да прегръща Амелия, пък после пак щяла да я номинира. Ебаси лицемерното същество! Отвратителна е. Реве за годеника си, но иначе спи в стаята на Март. Не, че е толкова нечувано и невиждано, но за да не стават недоразумения, по-добре нялъде сама или поне с още някой.

Юлиан крие цигарите, пълен ужас! Scream

В началото много харесвах Александър и Радостина, но това тяхното шефско отношение и самоизтъкване е ужасно дразнещо.

# 74
  • Испания
Бояна зарони крокодилски сълзи.

Общи условия

Активация на акаунт