Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 57

• 17 594
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Тази снимка, вярно. Някой не може ли да  увеличи кадъра?
На мен две жени ми се видяха сякаш 🤔.

# 91
  • София
Не мисля, че се гаврят с Марио.... Неадекватно е поведението му, не виждам особено смисъл, но явно това е бил начина да доведат Нора в болницата.
Еми сега очаквам Марио да се крие, Зорница да го гледа и да го подкача за новата докторка и той да се прави, че нищо не разбира.
Но аз нали съм дзен, каквото са намислили - това. Засега съм повече от доволна.

Дрийми, две жени, едната бременна. Дригата ми изглежда че държи бебе, но не мога да преценя дали е така.

# 92
Ааа забравих да спомена колко се смях на поредния лаф на Табаков за любимият филм на Зорница 😂😂😂
Хахах, да, доста деликатно й намекна какво знае за нея и тя изглежда се досети. Grinning
Иначе и аз си помислих същото - как на Марио изобщо не му пречеше това, че Пенев открито я сваляше пред него, даже и му се усмихва накрая. Grinning Щом се крие от колегите си, че има връзка с нея, можеше използва това, че трябва да работят преди всичко, за да прекъсне опитите за свалка на Пенев. Ако беше влюбен в нея щеше да си проличи в тази ситуация едно раздразнение, а него го нямаше.

# 93
Табаков изобщо не беше деликатен. Направо ѝ каза и тя добре го разбра.

Мисля, че на Марио не му стана много приятно как свалят Нора пред него. Дори да не е безпаметно влюбен, няма как да му е все тая.
И не смятам, че се гаврят с образа му. Той не е перфектен и това му е недостатък - не говори. Нещата наистина се повтарят от пети сезон.

# 94
Качили са епизода. Относно снимката - трудно виждам кой е на нея. От ляво е според мен Нора като млада, отдясно е бременна жена, както е застанала и се държи за корема някакси. На мен ми прилича на Виолета, възможно е да бъркам де Simple Smile

# 95

Мисля, че на Марио не му стана много приятно как свалят Нора пред него. Дори да не е безпаметно влюбен, няма как да му е все тая.
Ами той сам си е избрал да се крият, че са заедно. Сега и да се дразни това е положението, не е като да не си познава колегите и да не очаква, че ще има подобни неща.

# 96
Споко. Скоро всички ще разберат кой на кого е/е бил/ гадже.

На мен ми се стори, че жената вдясно е Нора. Другата не я видях.

# 97
Според мен от показаното в един епизод, Нора иска да се хареса на Марио, сякаш се бори да му влезе под кожата. За това съдя от случката с чантата в кабинета на Жени, когато той изкоментира за хаотичността, също от коридора, когато я остави в ръцете на Петмезов и накрая от коментара й пред Зорница, че крие връзката им тук, докато в Св.Кирил е нямало такъв проблем. Оставам с усещането, че тя се опитва, старае и иска да му се хареса, дава повече за тази връзка.

# 98
  • София
Всъщност на мен ми се стори, че Марио се забавляваше на реакциите на Пенев и пълното пренебрежебие от страна на Нора. Същото беше и при Генадиева. Явно добре е опознал новата приятелка.

# 99
Оставам с усещането, че тя се опитва, старае и иска да му се хареса, дава повече за тази връзка.
Ами нормално, според мен Марио е с нея донякъде, за да е спокоен във връзката и него да го обичат (както каза и на онзи пациент), за това не е толкова даващ, колкото тя.

# 100
накрая от коментара й пред Зорница, че крие връзката им тук, докато в Св.Кирил е нямало такъв проблем. Оставам с усещането, че тя се опитва, старае и иска да му се хареса, дава повече за тази връзка.

Коментара ѝ пред Зорница беше за нас, за зрителите, за да разберем поведението на Марио.
Според мен тя е наясно, че му се харесва.

# 101
# 102
Взираш се в огледалото
и се чудиш коя е жената срещу теб.
Харесваш ли образа ѝ?

# 103
Взираш се в огледалото
и се чудиш коя е жената срещу теб.
Харесваш ли образа ѝ?
Доне, поезия ли надушвам? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Не гледах много внимателно, но ми се стори, че Зорето лекинко се зарадва на новината, че  Марио крие гаджето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт