Постоянно иска секс..

• 20 540
  • 147
  •   1
Отговори
# 60
Това си е точно неуважително, пренебрежително поведение към теб, но не го осъзнаваш. Несъвместими сте по сексуалното либидо... Той иска много, а ти... Какво решаваш? Да стоиш с него, да си поговорите?

# 61
Е, хем си си продала г*за, хем не го даваш.

# 62
Ми не знам, вземи иди на семинар на Кобилкина да събудиш богинята в себе си:)

# 63
Значи си му държанка. Не сте равностойни партньори. Ще правиш секс, а също и каквото той пожелае, нямаш избор.

# 64

Не, тя е постигнала "българската мечта" - хем да не работи, хем някой да я издържа, пък ако може и да не я напряга и да не иска нищо от нея, най-добре. Много мъжки и женски примери знам такива. Дано разбере навреме, че това не е начина. 

# 65
  • Варна
Ще го разбере ама няма да е на време.

# 66

Не, тя е постигнала "българската мечта" - хем да не работи, хем някой да я издържа, пък ако може и да не я напряга и да не иска нищо от нея, най-добре. Много мъжки и женски примери знам такива. Дано разбере навреме, че това не е начина. 
Няма безплатен обяд, рано или късно ще го разбере. Щом приема да е зависима, ще му играе по гайдата. И секс ще прави и челна стойка ако трябва.

# 67
  • Насред хаоса
... приела съм факта, че е ревнив и се съобразявам, а за това да не работя и двамата сме го решили той може да си позволи да ме издържа не говорим само за изхранване, а всичките ми нужди като жена ...
Съобразявай се, съобразявай. Че ще ти трябва това по-нататък още повече - дето има една приказка, който плаща, той поръчва музиката.
На 29 си и как случайно не ти минава през ума, че в един момент може ако не друго, то да му писне, да се увлече по друга жена, изобщо, че може да се случи нещо, което от спокойното положение на издържана да те натика в дупка, от която едва ще се измъкнеш? Ами ако, както е ревнив, започне да проявява тормоз и насилие? И както си зависима от него за всичко, къде ще идеш и какво ще правиш? Не се успокоявай с висшето, те хората гледат и опит покрай дипломата.

# 68
Мненията щяха да бъдат други, ако бяха съпрузи. Всичко щеше да си е точно.

# 69
Мненията щяха да бъдат други, ако бяха съпрузи. Всичко щеше да си е точно.
Съмнявам се. Други щяха да бъдат ако на хоризонта имаше дете и тя се грижеше за него, тогава е приемливо да се отдадеш на детето, уюта вкъщи и др. неща.
В случая имаме един болезнен ревнивец, който дори не живее с авторката.
И нещо друго ми прави впечатление - не се споменава нищо за излизане с приятели или само двамата някъде.
Стоиш у дома, чакаш той да се върне - и секс, секс. Хммм, дори в най-забутаните арабски държави животът на жените е по-разнообразен.

След няколкото последни теми за безсексие, сега се чудя тази тема дали е за оплакване или за хвалба. Laughing

# 70
Със специалност Маркетинг и нулев стаж веднага ще си намериш работа като продавачка!

Предполагам, че се е наложило да останеш покрай майка си и той веднага се е отзовал да те издържа, за да се грижиш за нея. Щедър е. Отзовал се е и ти е помогнал в труден момент. Благодарна си му!За това и не се тръшкаш, че не дава да работиш - така и на двамата ви е добре.

Няколко пъти питахме - излизате ли с приятели, как се забавлявате? Ти всеки път пропускаш тези въпроси.

# 71
Н ревнив мъж нещо му има ... И такъв дето много иска , една жена може и да не му стига ...
А пък някой да казва , какво да правиш и какво не ...

# 72
  • София /Абсурдистан
Я си обирай крушите и по- далече от такива.

# 73
Тъкмо мислех да отговоря само за проблема със секса, а как се разви темата... По пост 1, съчувствам Ви. Мъжът, с който поддържам отношения (вече не съм убедена връзка ли е и какъв е статутът и), има много високо либидо. До един момент всичко беше ок и за мен, но откакто започнаха проблемите с хормоните ми, нямам никакво желание. В резултат той се цупи и все бълнува любовник. Отношенията ни се влошиха.
По темата с издръжката, няма да Ви съдя и да коментирам, но моля, помислете какво ще правите, ако той си намери някоя секс-богиня, която е винаги готова и Ви напусне.

# 74
Ти добре ли се чувстваш от това той да забранява развитието ти в други области? Мислиш ли, че по този начин те зачита като личност, че се интересува от твоите потребности? Един човек има много аспекти и роли, които заема в живота. В един аспект ти си жена, друг е аспектът на майката (по-нататък), в други роли ти си приятел, в други позиции си колега, имаш някакви качества и умения, които имаш нужда да пласираш.... Този човек изисква от теб да си само и единствено жена като сексуален обект и да седиш само и единствено в тази роля. И те спира да се развиваш и да реализираш и други способности. Ти добре ли се чувстваш от това и намираш ли го нормално?

Общи условия

Активация на акаунт