Грета - за или против

• 65 791
  • 2 436
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Чужбина
Такива като Лили и Грета имат скрита агенда да отвратят народа от еко-терористите.

Мдаааа ...

# 1 996
Страх ме  е че ще е втората майка Тереза,   а е дете наистина и  я използват , диктуват и , обучават  я, правят я знаме но не на мира.С нейна помощ ще наложат нов ред или просто ще я захвърлят и обожествят.Тя е инструмент,срещу който говорим, не е лично.Ако ти ,Лили не го разбираш не мога да помогна.Но успешно поддържаш темата...

# 1 997
Елеонора, първо ти не си "народа". И като казах "по-лошо и от bully", точно за теб говорех, защото с твоите обиди ти наистина падна доста ниско. В началото аз самата не обръщах голямо внимание на Грета, но като гледам какви хора са срещу нея, взе да ми харесва. А и не може да й се отрече, че кампанията й в крайна сметка е успешна.

# 1 998
Нямам идея каква отговорност търсиш. Пак казвам: това е форум, не трибуна, не съд, не е и място за решаване на световни проблеми. Всеки има право да напише какво мисли за Грета и не е нужно да е положително. Темата е за нея все пак. Аз също не мога да и симпатизирам. Има нещо отблъскващо в нея.

# 1 999
  • Чужбина
Елеонора, първо ти не си "народа". И като казах "по-лошо и от bully", точно за теб говорех, защото с твоите обиди ти наистина падна доста ниско. В началото аз самата не обръщах голямо внимание на Грета, но като гледам какви хора са срещу нея, взе да ми харесва. А и не може да й се отрече, че кампанията й в крайна сметка е успешна.

Колко сте предвидими само. Дори и думичките, които ползвате, са едни и същи.

М/у другото, прочети си постовете, които пишеш. Пълни са обиди към потребителите на БГ мама.

Това твоето е bullying в чист вид.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 19:16 от Eleonora_27

# 2 000
Всеки има право да напише какво мисли за Грета и не е нужно да е положително.

Ако обичаш не ми изопачавай думите, между мнението ти за Грета и дезинформация относно климатичните промени има огромна разлика.

М/у другото, прочети си постовете, които пишеш. Пълни си са обиди към потребителите на БГ мама.

Никога няма да тръгна да обиждам някого на външен вид или да се подигравам, че бил "ненормален", "болен", "луд" и т.н. Аз просто не съм такъв човек, имам поне елементарно възпитание и това дълбоко ме отвращава.

# 2 001
Да и аз си мисля, че Лили е саботьор. Лили, кои са тези политици, които от години лъжат? Може ли поименно?

Грета защо работи с ПиАр компания, а не с учени, експерти по климата?

# 2 002
  • Чужбина
VioletBaudelaire, би ли споделила, кой е ПР на Грета?

Може и на личен. Благодаря ти Flowers Hibiscus

# 2 003
 Ingmar Rentzhog

# 2 004
Нищо не изопачавам. Това имах предвид:
"Докато нейните опоненти наистина нападат едно дете като тук в тази тема имаше грозни обиди по повод външния й вид, здравословното й състояние и т.н."
Грозни или хубави думи, мнението си е мнение. За това е темата.

# 2 005
  • Чужбина
Темата е за критика на Грета, или съответно за одобрение.

Има разлика м/у критика и bullying, а и Грета не може да прочете онова, което пишем.

Виж, обидите към потребителите на БГ мама, могат да се прочетат от засегнатите. Т.е. това си е bullying.

# 2 006
EsmeWeatherwax, изопачаваш и смесваш два отделни разговора.

"Има разлика м/у критика и bullying, а и Грета не може да прочете онова, което пишем."

Обидите на външен вид и здравословно състояние не са "критика", те просто показват какво е нивото на пишещия ги.

Не знам дали работи конкретно с ПиАр компания, но дори и да работи какво от това? Ако желаеш посланието ти да стигне до много хора, то може би наистина трябва да наемеш ПиАр агенция, учените отдавна трябваше да го направят това, а не да пишат проучвания, в списания, които никой не чете така или иначе. То затова и фосилните компании от десетилетия точно с това се занимават - дезинформация в публичното пространство.

Иначе учените или поне едни от най-големите експерти по темата подкрепят Грета.

In our view, the consideration of tipping points helps to define that we are in a climate emergency and strengthens this year’s chorus of calls for urgent climate action — from schoolchildren to scientists, cities and countries.

https://www.nature.com/articles/d41586-019-03595-0

Environmental activist Greta Thunberg’s searing address at the United Nations earlier this week earned enthusiastic praise from climate researchers, with many saying that the 16-year-old has found ways to raise awareness of climate science, galvanize support and resonate with people in ways that they have struggled to for decades.

https://www.nbcnews.com/mach/science/climate-scientists-say-gret … -real-ncna1059321

# 2 007
Нито смесвам и изопачавам, нито имам желание за това. Всичко се вижда черно на бяло.😀

# 2 008
добре бе Лили , много си издръжлива. Браво . Дай сега да се чукнем с един еко био плодов гетренк. Дай по една ракийка ! Дай по една бутилчица. Хем да се топлим ефективно и … по правилата/ Че Гретито изхарчи парното . С тези минусови Т си го е пуснала на 6

# 2 009
Еко био храните не са баш по правилата, всъщност те имат по-висок въглероден отпечатък от конвенционалните. А в България специално аз лично не бих се доверила на нищо, въурху което пише "био".

Общи условия

Активация на акаунт