Грета - за или против

• 65 761
  • 2 436
  •   1
Отговори
# 90
Стогодишната английска крушка трябва никога да не е използвана. Да не говорим колко енергийно неефективна е такава крушка.

# 91
Да ,  и  говорим как Грета   е употребена.

Мисля, че "употребена" не изключва бъдещето й да се подреди по съвсем хубав начин, т.е. не е задължително лошо за нея.

да не те чуят древните гърци с тази самонадеяна подредба на бъдеще...

# 92

Много юноши работят по един или друг начин, попрището да си лице на климатичния активизъм в никакъв случай не е най-лошото - това имам предвид и не виждам нищо самонадеяно.

# 93
Стогодишната английска крушка трябва никога да не е използвана. Да не говорим колко енергийно неефективна е такава крушка.
Крушката си работи в някаква пожарна.Но мисълта ми бе друга,  за еднодневките  дето разходват ресурси, а може да се произвежда качествено и здраво.Ама не ,  а ревем за изчерпаните ресурси на Земята...

# 94
Има и нееднодневки, които работят до 50 000 часа и 90% от енергията, която консумират не произвежда топлина вместо светлина, какъвто е случаят със старата английска крушка.

# 95

Не знам за вас, но на мен ми изглежда доста зловеща и зла. А уж младо момиче...

# 96
Едни от най-големите производители на малотрайни боклуци са шведските ИКЕА и H&M. Малката героиня трябваше от там да почне.

# 97
Едни от най-големите производители на малотрайни боклуци са шведските ИКЕА и H&M. Малката героиня трябваше от там да почне.
Да.
И с нещо по-конкретно да се справи.
После да хвърля око към света и вселената.
То иначе на приказки всеки може да бъде голям. Колкото по-общи, толкоз по-велик се чувства в собствените си очи. Особено когато не носи отговорност за туй, що го е наприказвал.
Най-лесно пък е да се напада някой, дето няма лице и име.
Чак толкова внимание за едни приказки - време е до другата седмица да се появи някой нов за обсъждане. Дано е по-интересен. И поне малко реална полза да има от него.

# 98
Има и нееднодневки, които работят до 50 000 часа и 90% от енергията, която консумират не произвежда топлина вместо светлина, какъвто е случаят със старата английска крушка.
Примерът бе задруго, и  аз търся икономични уреди.Явно не бях разбрана.Не  пледирам да слагаме старите крушки.

# 99
Ако Грета можеше да убива с поглед, Тръмп вече да е онзи свят...

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=zmXOPrCr_F4

# 100

. попрището да си лице на климатичния активизъм ...
колко дълго ?

Като чета това и се сещам за онази млада дама , говорителка, лицето на СДС то. Бъдещето на попрището съвпада с продължителността на кампанията. За друга кампания ще е по-подходяща друга дама. Тематиката изисква опр. имидж.

# 101
Онази млада дама се казваше Лияна Панделиева и  всъщност партийната й дейност я изстреля там, където може би никога не би могла да стигне като обикновено неизвестно момиче.
Тази Грета как смее да говори, че са й откраднали детството - тя, която си живее повече от охолно и спокойно. Това да го каже някое сирийско момиче разбирам, ама тази самозабравила се  лицемерка.....

# 102
Самозабравила се, нагла и злобна.

# 103
  • София
Единственото, за което ми напомня Грета със своя плам, гняв и пропускане на училище е за хунвейбините

# 104
колко дълго ?

Като чета това и се сещам за онази млада дама , говорителка, лицето на СДС то. Бъдещето на попрището съвпада с продължителността на кампанията. За друга кампания ще е по-подходяща друга дама. Тематиката изисква опр. имидж.

Според мен - особено при положение, че насочеността на кампанията /каквито и да са крайните цели на самата кампания/ съвпада със собствените й възгледи, е чудесен трамплин за по-нататъшна реализация на едно явно неособено ученолюбиво дете. Във всички случаи й влиза в биографията и ще я изстреля по-надалеч от някакъв по-непретенциозен труд /включително споделям мнението на Мама Кенга за Лиана Панделиева/.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 15:07 от Vapor

Общи условия

Активация на акаунт