Грета - за или против

• 65 826
  • 2 436
  •   1
Отговори
# 555
Те са от рециклирана пластмаса,тихо ся..Joy

# 556
  • София
Майка и тук прилича на 90-годишна, това от веганизма ли е, от неволите покрай дъщерите, що ли?

Скрит текст:
Майка ми е на 60, изглежда 2 пъти по-млада от това чудо.

Това май някой го беше постнал в друга тема, викам да го споделя и тук.

От много загрижените за природата, на които някой друг трябва да им събира боклука:

Какви са тези родители, пускащи децата си да подкрепят каузи, които те самите (ни споменатите деца, ни родителите) нито разбират, нито подкрепят, нито се интересуват!!

# 557
Като си говорим за откраднато детство, аз на 4 годинки научих какво е радиация и йод. Ама не се оплаквам, много яко ми беше да гледам после новия сериал. Като си преживял на живо тоя фин хорър, после на екрана е по-гот.

Северните елени впрочем още са доста натоварени с радиоактивни частици.

# 558
  • Русе
Да напомня, че Грета е на 16. Виктория става престолонаследник на 11 , а на 18 е кралица на Великобритания.

# 559
Грета значи след 2 години официално може да я короноваме за кралица на зелените...до тогава...на даскало

# 560
Да напомня, че Грета е на 16. Виктория става престолонаследник на 11 , а на 18 е кралица на Великобритания.

Убягна ми връзката между двете?

# 561

Защото няма връзка ли?Представи си карлицата да крещи така.Само Тръмп  я кокурира.А нашия ББ бяга пред нея.

# 562
Майка и тук прилича на 90-годишна, това от веганизма ли е, от неволите покрай дъщерите, що ли?

Скрит текст:
Майка ми е на 60, изглежда 2 пъти по-млада от това чудо.

Това май някой го беше постнал в друга тема, викам да го споделя и тук.

От много загрижените за природата, на които някой друг трябва да им събира боклука:

Какви са тези родители, пускащи децата си да подкрепят каузи, които те самите (ни споменатите деца, ни родителите) нито разбират, нито подкрепят, нито се интересуват!!

Същите ,които после чинно се редят в Лидл и подобни,за стикери,стикита,албуми и т.н. атрибути на консуматорското общество.И пускат теми във форуми като този,в които да си разменят повтарящите им се елементи,щото голяма еуфория е да попълниш цялата колекция в албум,който 2-3 след години отива в коша за боклук..
Сейф дъ планет!

# 563
Кралското семейство получава формално обучение какво и как се прави, така че да може като им дойде редът, да станат крале/кралици...слава богу нямаме още 18 годишни президенти и премиери в съвременното общество..

# 564
  • Русе
Кралското семейство получава формално обучение какво и как се прави

до колкото знам при Виктория не е било баш тъй. Ама знам ли. Не че и ти знаеш.

Връз коменатрите за манипулации, възраст. Абе не е каквото да няма, ама като убягва...

# 565
Ми не и ти не знаеш.

# 566
За или против е погрешно отгошение в случая. Най-добре е да се неглижира и да не се обсъжда. След време всичко ще се забрави.

# 567
Сещам се за още един парадокс на идейните течения. На изборите 2016 се подиграваха на "flyover country", демек дето самолет не каца, все едно самолетът е признак на култура. Сега изведнъж да не летиш стана зелено и готино. Не знам как живеещи в мегаполиси могат да се подиграват на селско население (rednecks, deplorables), а после да говорят за въгледорен отпечатък.

Впрочем има и десни движения за опазване на природата, но включват да оставиш голяма част от природата на мира и да се живее във ферми и семейства. А не натъпкани в голям град и да ядем соя с насекоми.

# 568
Много ме е жал за окраденото детство на Грета.

# 569
Една статия на британския водещ Джеръми Кларксън, която се припокрива с моето мнение за цялата история с Грета.

https://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_5798240 … ojitse_Tunberg_no

Общи условия

Активация на акаунт