Грета - за или против

• 65 823
  • 2 436
  •   1
Отговори
# 735
Много се смях на едно изказване на една норвежка климатична екстремистка, която се изръси, че трябва да спрем да раждаме деца, защото светът е пренаселен и всяко човешко същество нарушава баланса.
След няколко месеца една от водещите политически фигури на климатичното движение роди бебе, а не след дълго друга водеща политическа фигура на същото движение обяви, че е бременна и съответно роди дете. Колко присмех и подигравки отнесоха двете госпожи, че нарушават принципите на собственото си движение като раждат деца.

Симпсънови отдавна предрекоха много неща. Simple Smile Включително избирането на Тръмп за президент.

# 736
Цитат
дори да затрием Русия, хората пак ще са страшно много, трябва да започнем да ядем бебетата.
Що па да затрием Русия?Не може ли Китай,Африка или Индия?!Значи не трябва да се раждат деца,но ако все пак това се случи ги изяждаме.Ясно.Предполагам няма да има ограничения на расова основа?Ще се изяждат абсолютно всички бебета.Зелените кога започват тази спасителна акция?Грета като е веган сигурно няма да се включи в спасяването на климата изяждайки бебета?Редно е в името на каузата да се прежали и да даде светъл пример!Бебчетата как ще се умъртвяват?Някак хуманно,предполагам.Абе,щом е за добруването на..... хм,бъдещите поколения,нека е така.Smiling ImpПрез това време всякакви убийци,рецидивисти и терористи ще ги обгрижваме,ще ги жалим,и ще спазваме всичките им права.
Не съм гледала за Симпсънови.Какво друго може да очакваме в бъдеще,което има във филма и изглежда абсурдно и невероятно?

# 737
Абе не може ли да ядем кравите, те пръцкат повече...

И не абсолютно всички бебета, да не сме чудовища...само белите.

# 738

Не съм гледала за Симпсънови.Какво друго може да очакваме в бъдеще,което има във филма и изглежда абсурдно и невероятно?

Толкова години епизоди, сигурно и за други неща ще се окажат пророци, ама няма как да знаем сега за какво. Simple Smile

# 739
Мда, те преди години "познаха" и че Доналд Тръмп ще стане президент и ще докара САЩ до фалит. Импийчмънт обаче не са предвиждали.

# 740
Цитат
дори да затрием Русия, хората пак ще са страшно много, трябва да започнем да ядем бебетата.
Що па да затрием Русия?Не може ли Китай,Африка или Индия?!Значи не трябва да се раждат деца,но ако все пак това се случи ги изяждаме.Ясно.Предполагам няма да има ограничения на расова основа?Ще се изяждат абсолютно всички бебета.Зелените кога започват тази спасителна акция?Грета като е веган сигурно няма да се включи в спасяването на климата изяждайки бебета
Зелените да вземат да изядат веганите и да се сложи край поне на тая мъка!

# 741
  • Чужбина
Приятели, някой може ли да ми обясни логиката на тия призиви?  newsm78 newsm78 newsm78

Откъде тръгнахме, че да стигнем дотук?

Нещо ми се губи  Sick Sick Sick

# 742
Латино Ленин, Александра Оказио-Кортез нещо плямпаше и една кукувица стана и каза, че вече идва краят на света и трябва да се ядат бебета. Та оттам се замислихме кого да затрием в името на планетата.

Аз лично смятам да дам приноса си, като през живота си изям 25 замърсяващи говеда.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 23:43 от The Siren of Titan

# 743
А защо когато говори прави физиономии сякаш ака ?

# 744
Мисля, че Фройд би имал обяснение за това.

# 745
Спокойно, още не били изперкали толкова, привърженици на Тръмп са я пратили:

https://www.newsweek.com/eat-babies-alexandria-ocasio-cortez-tru … RIKDyA38uWAvzxQEw

An economic PAC that supports President Donald Trump claimed responsibility for a woman who told Representative Alexandria Ocasio-Cortez people needed to start eating babies because of climate change.

# 746
  • София
Деца да и се вържат - по-скоро е нормално, на повечето им липсва всякаква критична мисъл. Ама възрастни да и ходят по свирката и да и повтарят мантрите като зомбирани...
Тия с червената боя и пожарния камион ми се видяха доста дъртички.
Грета до 10ти клас ли има завършен?

На 16 - там някъде. И по силата на логиката с него би следвало и да си остане. Ама като нищо ще й дадат диплома "по заслуги"...  Sick

# 747
Грета е учила до 9-ти клас, но има слухове че не си е взела матурите. Основното образование в Швеция е до 9-ти клас, когато се държат матурите за влизане в гимназия.

# 748
Тя да не получи отнякъде и Доктор хонорис кауза...

# 749
  • София
Грета е учила до 9-ти клас, но има слухове че не си е взела матурите. Основното образование в Швеция е до 9-ти клас, когато се държат матурите за влизане в гимназия.

А... Може би затова се е захванала със спасяване на Планетата - не е съумяла да спаси образованието си...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт