Херпес

• 54 812
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Mizzle, приятелят ти ще се изследва ли?
Беше споделила, че си с него отскоро. Няма как да не му мине през ум на човек, че инфекцията може да е дошла от него....

Докторът каза че най-вероятно е от него, защото е въпрос на седмици по-скоро...За момента не искам да говоря с него, искам да се оправя и тогава ще преценя. Така или иначе каквото има, вече е станало. Според вас колко прясна е тази инфекция?

# 271
  • София
Според това, което слушах за Короната /което съвсем не ме прави специалист/, тъй като имаш малко антитела, може и да е нова инфекция.

# 272
Моля за съдействие в разчитането. Съкрушена съм, макар че дерматологът каза да изчакам и ДНК изследването
HSV 1&2 IgG   S        <0.5       Index     0 - 0.90     CLIA
(-) отрицателен

HSV 1&2 IgM   S        >3.5       Index     0 - 0.90     CLIA
(+) положителен
Имаш активна инфекция, която си хванала скоро.

Така разбрах и аз впоследствие и че организмът се сблъсква сега за пръв път...Колко скоро е това...месеци, седмици, години...? Гинекологът ми каза по-скоро седмици...
Съвсем скоро. Няколко седмици, още нямаш изградени антитела.
Най-добре кажи на приятеля си. Той може и да не знае, че е болен, а може и да си трае. По реакцията му ще разбереш.

# 273
  • София
Моят херпес дойде "отвътре", всички, които сме прекарали варицела в миналото, си го носим, и по някое време, под стрес, той се "събужда". Да не бързаме да обвиняваме някой...

# 274
  • София
Това е Херпес Зостер, той е друго.

# 275
Шарки, това е херпес зостер, той няма нищо общо с херпес симплекс .

# 276
Аз научих за гениалния херпес преди 20 години от един голям хубавец. До ден днешен е много вървежен и известен в определени среди. Оттогава здравословната ми параноя се засили Joy.
С мъжа ми правя секс само с презерватив над 20 години, а ако някой ден ми се случи да съм с нов партньор, сигурно ще му изискам всички възможни изследвания, както и да си сложи скафандър Joy
BTW, една позната се беше загаджила с немец онлайн. Покани я на гости като в седмицата, в която трябваше да лети, й изпрати резултатите си от изследвания за всякакви полово предавани болести.

# 277
Презерватива не пази от херпес. Той може да е на тестисите или някъде по настрани и пак може да стане заразяване. При жената по към ануса и пак белята е готова.

# 278
Презерватива не пази от херпес. Той може да е на тестисите или някъде по настрани и пак може да стане заразяване. При жената по към ануса и пак белята е готова.

Доколкото започвам да се информирам, това е така, но не значи, че всеки заразен на 100% заразява партньора нали?

# 279
Ако е активен херпеса е твърде вероятно и партньора да се зарази.

# 280
Значи никога няма да правя секс с друг мъж Joy

# 281
А при мен възниква въпроса - аз имам само херпес, който ми излиза по устните. Моят партньор няма и никога не му е излизал никъде. Ако забременея има ли шанс да ми се появи и от другия тип и така да пренеса/заразя и детето? Четох някъде, че при бременност имало такъв момент, в който е възможно да ти се появи дори и преди да не ти се е появявал. Ах тази напаст..

# 282
да, може Ако херпеса е активен и се спукат мехурите- то тая течност е заразата. Примерно с херпес правите орална то шанса да лепне партньора е голяма. Същото  ако си пипате устата и после гениталиите.

# 283
Моят херпес дойде "отвътре", всички, които сме прекарали варицела в миналото, си го носим, и по някое време, под стрес, той се "събужда". Да не бързаме да обвиняваме някой...

Най накрая едно адекватно изказване .Така че няма виновни и това дали ще си перем дрехите отделно няма никакво значение.Херпеса излиза по хода на нервите и не е нуно да изпадате в крайности че ще заразите някой или че като се спука ще ви се разнесе и по други части от тялото .Вповечето случаи той се локализира на точно определено място и така докато сам не реши да се скрие.Лекарството което стопира най бързо херпеса  принадлежи  към групата на противовирусните лекарства (aciclovir )всички останали имуностимуланти са измислица.

# 284
Алекс, моля спри да пишеш глупости! Някой заблуден човечец ще вземе да ти повярва.

Общи условия

Активация на акаунт