Херпес

• 54 859
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте.
Страдам от заболяването от почти 2 години, като няма тенденция рецидивите да намаляват, даже обратно.
Бих искала да ви попитам как водите нормални връзки? Изобщо как казвате на мъжете, че имате вируса, ако сте заразени преди него и не се ли налага прекалено често въздържание, което мъжът може да не търпи? Наистина ли с времето се появяват по-рядко?
Благодаря Ви предварително!

Здравей, все още не съм успяла да ги намаля, от 2018 страдам от генитален  херпес и до днешна дата си излиза когато си пожелае. Дори мога да кажа че от началото на тази година всеки месец ме притеснява около месечния ми период. Само съм успяла да намаля възстановителния период в рамките на 3- 4 дни. При всеки е различно, надявам се по скоро да намеря моят начин да се справя с тази напаст.

# 346
  • София
И при мен зачестиха. От 3 г го имам. Почна да излиза всеки месец преди цикъл, а понякога и след. И аз скъсих до 4 дни - ударно лизин, вит ц. А не излиза ако го хвана веднага и пия ударно 2000 гр валтрекс и след 12 часа пак.  Не знам за връзките, имах една почти година и само с презерватив, не съм казвала. Казах му, че понякога преди цикъл не мога да правя секс. Но не си е работа. Връзката не се очертаваше да е сериозна и за това. От тази една година бях 6 месеца на валтрекс и не ми излизаше. Като го спрях стана по-зле обаче. Но валтрекс е вариант ако искаш да видиш дали мъжът си заслужава. И ако да, значи можеш и да му кажеш и да спреш валтрекса. Аз го пих заради мнения на лекар, че може да оправи нещата, но не ги оправи. Сега пих изопринозин 2 месеца и пак си излизаше при цикъл. Ще пробвам с хомеопатия.

# 347
  • София
Тази сутрин се събудих с раздразнение в ъгъла на ноздрата. Дано не съм си го пренесла! 🥺

# 348
На мен вече 3ти месец под ред ми излиза на устната Confounded
Не знам вече какво да правя. Уж мажа с каквото мажа, но още петното от предишния не избледняло а вече друг избива Disappointed

# 349
  • София
Да споделя, вчера тръгна да ми излиза и вместо ударно валтрекс, пих ударно лизин - бях го прочела в американски форуми, хората споделяха, че помага. Пих 3 пъти по 2000 мг и днес няма нищо! И витамин ц изпих 2000, дано помага и за в бъдеще. Лизинът е и много по-евтин от валтрекса.

# 350
Да споделя, вчера тръгна да ми излиза и вместо ударно валтрекс, пих ударно лизин - бях го прочела в американски форуми, хората споделяха, че помага. Пих 3 пъти по 2000 мг и днес няма нищо! И витамин ц изпих 2000, дано помага и за в бъдеще. Лизинът е и много по-евтин от валтрекса.
Само зачервяване и сърбеж ли имахте, когато започнахте ударно лизин и витамин ц?

# 351
  • София
Не знам за зачервяване, не го виждам (генитален херпес е), но на пипане дразнеше. Аз никога не го усещам просто така, само като ходя до тоалетна и се забърша го усещам. И мазах с ацикловир.

# 352
https://rationalvaccines.com/

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 18:15 от Divorg

# 353
Излагаш се. Ние сме позитивни от години. Пием си хапчетата, че и  деца раждаме. Спокойно. Не ти трябва обява да си хванеш гадже.

# 354
  • София
Ох, пак ли тоя фалшив сайт...
При мен Биозина подейства и този месец съм ок.
Това на носа е било раздразнение от маските, нищо повече.

# 355
Как пиете ацикловир 400?

# 356
Ей, какво стана! Втори месец ми излиза..

На мен ми излиза всеки месец... не пропуска, не знам какво става? Какви ли не лечения направих, няма промяна.

# 357

На мен ми излиза всеки месец... не пропуска, не знам какво става? Какви ли не лечения направих, няма промяна.
Да, познато. При мен 3 поредни месеца точно при приключване на цикъла:confused:

# 358

Да, познато. При мен 3 поредни месеца точно при приключване на цикъла:confused:

На мен предимно след цикъл и винаги на едно и също място излиза. Единственото нещо, което ми помага, поне да не ме сърби е, като чукна една скилидка чесън, слагам я в тънка марля, за да не се пръска, слагам на мястото и залепям лепенка отгоре и оствям така за 2-3 часа. Този месец го усетих много рано и като сложих чесън, дори не се образуваха мехурчетата.

# 359
Не е хубаво да ви излиза толкова често. Херпесът не е само външна проява и обрив. Влияе зле на целият организъм. Може да опитате курс имуностимуланти или продължително лечение с ацикловир.

Общи условия

Активация на акаунт