Вътрематочна спирала

• 21 900
  • 186
  •   2
Отговори
# 180
😅😅🤣 ахаха. Усещам си я аз усещам я. 1вите дни като я сложиха си беше някакъв ад, нито немезили нито аулини нищо не помагаше. После как да е подобриха се нещата, ама пак от време на време се обаждаше и седмица преди цикъла като каза да се размести и стана забавно и тъкмо се наканих да ида да я наместват и тя явно се уплаши и я усетих как се намести. 😅😅😅Та от тогава вече не се усеща така остро но пак я усещам че е там.

Всички болки, спазми и аномалии при цъкъла изчезнаха за около 4м.но никога не съм я усещала в себе си, не ми препечеше по никакъв начин. Но странното беше, че след махането и чувствах някаква липса, сякаш част от мен я нямаше, и се чувствах някак празна от вътре 😂

# 181
  • Пловдив
Оо супер. Аз съм със обикновенна медна вече 2ри месец. Все още се напасваме сякаш. 1вия цикъл мина ама сякаш имаше някакви аномалии но да видим как ще е за напред. А при вас след колко време мина всичко и спряхте да я усещате като нещо във тялото изобщо.
Сложих я на 07.11, и моята е медна. Усещах я 2 седмици. Вече не.

Az ludata, при теб имаше ли запазване между циклите? Това е драмата при мен. 😊

# 182
Какво ще рече запазване между циклите. От поставянето до 1ви цикъл след това доста си прецапваше, през ден през два по малко но прецапваше. Седмица преди цикъла се беше разместила явно и бях прокървила за някъде около 3,4 дена и после се само намести и докато спре това кървене пък дойде цикъла. Който пък интересно не се беше увеличил като дни и не беше и по обилен.
Оо супер. Аз съм със обикновенна медна вече 2ри месец. Все още се напасваме сякаш. 1вия цикъл мина ама сякаш имаше някакви аномалии но да видим как ще е за напред. А при вас след колко време мина всичко и спряхте да я усещате като нещо във тялото изобщо.
Сложих я на 07.11, и моята е медна. Усещах я 2 седмици. Вече не.

Az ludata, при теб имаше ли запазване между циклите? Това е драмата при мен. 😊

# 183
  • Пловдив
До първия цикъл след поставяне имах леко кървене почти до следващия- приемам го за нормално, предвид това, че има чуждо тяло в организма. Първият цикъл приключи на седмия ден и ден-два след това обаче започна кафяво зацапване. Така съм вече 17 дена.
Вчера бях на лекар- спирала си е на място. АГ каза да изчакам , възможно е да изчезне с времето.

# 184
Добре де не каза ли от къде идва това зачапване. Смисл толкова дълго след поставянето е малко странно. Бих казала да не би нещо да се намества все още ама би трябвало да се е наместила вече. Наистина не ми идва като идея друго защо може да е това зацапване.

До първия цикъл след поставяне имах леко кървене почти до следващия- приемам го за нормално, предвид това, че има чуждо тяло в организма. Първият цикъл приключи на седмия ден и ден-два след това обаче започна кафяво зацапване. Така съм вече 17 дена.
Вчера бях на лекар- спирала си е на място. АГ каза да изчакам , възможно е да изчезне с времето.

# 185
Коя препоръчвате мирена или медна или със сребро и мед?Четох онлайн листовки за странични ефекти.Как да разбера дали ще получа тежка алергична реакция от тях преди да сложа?Същиствуват ли тестове и къде се правят?

# 186
Понеже съществуват тук само теми за хормоналната спирала Мирена основно за жени ,които са я сложили с медицинска цел и които са имали причина да я сложат поради свойствата й на спиране/намаляване на кръвоизливи,реално жените които пък я ползват само с контрацептивна цел почти липсват.Затова реших да създам тази тема ,в която жени ползващи Мирената само с цел предпазване от нежелана бременност тук да си споделяме или такива които още не са решили като мен и търсят мнения и преживявания да пишат тук.
Благодаря и нека да сме здрави.😃

https://bg-mam.ma/t/1848190

Общи условия

Активация на акаунт