ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 25 949
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
Ей ,още един юнак !
Честито, vesenceto !
Здраве, любов и хармония за цялото семейство!  
Чудесен ден  днес!

# 616
Ей на това му се вика бебе валеж Grinning

# 617
  • Пловдив
Еха, много бебета днес!
Аз си чакам 15-ти.

# 618
  • Пловдив
Момичета 16.10 влизам в болница и на 17.10 ми предстои секцио, страх голям. Така и като чакаш деня още повече мисля да съм с пълна упойка, но много въпроси имам в главата кое как ще е ? Стискайте палци🙂

Аз съм писала, че бях под пълна упойка! Няма страшно! А после разбуждането е малко по-тегаво, като алкохолна кома, викат те, а чуваш глас като от далечина. Но се оправя човек и забравя. Болката е от торбата пясък и леко в главата от упойката. Искай си болкоуспокояващи и нямаш грижи! Успех

Оле, и Весинцето родила днес! 1 час по-късно пишеш! Жива и здрава да сте! Явно е.минало добре, мнг се радвам!!

# 619
Честито Веси !
Да е много здрав малкия мъж 😍

Аз ,понеже може и да съм секцио, съм решила да е упойка ,от която ще мога да чувам и виждам. Много ми се иска да видя момента, в който вадят бебето. Искам да го чуя, да го видя.. за мен това е много важен момент.
Пълната не ме кефи, 4 пъти съм била под пълна упойка и хич не е яко след нея.
Първия път обаче, беше много смешно и забавно...чувах, че ме викат, опитваха се да ме събудят и да ме преместят в стая, аз обаче бях толкова неадекватна, че имам спомен как само им повтарях "добре де, оставете ме, какво като съм се напила, аз след всяка дискотека съм тъй"... мъжа ми каза че много са се смяли всички.
Но някак си ми е депресираща, на мен лично, пълната упойка...

# 620
Дори и с такава упойка не се вижда. На мен ми сложиха един чаршаф и виждаш само настрани. Усеща се подръпване, местене, но болка не.

# 621
Благодаря Ви,момичета!
Няма такова щастие! ❤

На кратко за раждането-сутринта с половинката си се обичахме като за „Добро утро”,че милия четири дни стоя на сухо. Станахме,пихме си той кафето,аз-мляко с нес,той отиде да си върши неговите неща,аз моите домакински неща вкъщи и така цял ден си ме наболяваше кръста,но то си е нормално в последния месец. В 15:30 хапнахме,легнахме да гледаме телевизия и в 17h нещо сякаш се чу Пук и леко се „понапишках”. Отидох до тоалетната и видях розова водичка,която си тече лекичко.Казах на половинката,която беше взел да дреме,че ще ходим по някое време в болницата и той милия скочи. Успокоих го,че няма да е веднага,да не бърза,влязох в тоалетната,взех си душ и болките започнаха...Като цяло всичко мина много бързо,болеше си,няма спор,в болницата бях с 5-6 см разкритие. Приеха ме,прегледаха ме,видеозон,тонове,сложиха ме в предродилна..там постоях половин час,след това в родилна и в 19:07 след 4-5  напъна се появи на бързо малкия ни Емо.Изплака си,дадоха ми го да си го гушна,зашиха ме-три външни шева,повикаха тати да ни види...поплакахме си от щастие,постоя час при нас след което взеха бебко,тати си отиде и мен след още час ме качиха в стаята. Утре сутрин ще ми донесат бебчето. Общо взето за два часа беше всичката болка,но пък когато видиш малкото човече забравяш всичко! 
Пожелавам на всички,които още не са родили-леко и безпроблемно раждане и здрави бебчета.

# 622
Честито момичета! Да са ви много здрави дечицата! Много се радвам, че всички сте толкова доволни от раждането. Heart Eyes
Аз още си чакам. Ходя все по-усилено, катеря стълби и какво ли още не, но малката явно иска да си завърши нещата докрай и не й се излиза по-рано. Опитвам се да съм спокойна, още повече когато всички ме питат постоянно кога ще раждам. А пък не дай си боже да се обадя на някой веднага мисли, че съм родила. Днес така майка ми ме пита как съм и къде съм, казвам: "Добре, в къщи съм", а тя: "Май ме лъжеш". Ей значи щях да се разрева от яд. Няма повече на никой да звъня.
Най-важното е всичко да мине добре и после всички бебета и мами да сме здрави и спокойни!:kissing_heart:

# 623
Ох, дано при всички да мине толкова бързо раждането....
Че много ме тревожи продължителността на целия филм...

# 624
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебенцата! На вас пожелавам много спокойствие и бързо възстановяване!

Весенце, твоят разказ ми звучи като раждане мечта. Пожелавам на всички да имат такова раждане. И хайде, момичта, не остана почти! Аз всеки ден му говоря на бебето вече да излиза, че го чакаме, че сме му сглобили легълцето и има едно куче, което чака да го оближе по крачето, ама не. Седи си на топло и това е.

С термин в сряда вече все по-нервно ми става. Снощи направих грешката да чета и някакви неща за преносването... страшничко си беше, ама да кажем, че докторите си знаят работата.

# 625
И от мен честити на новите мами. И аз си чакам, до 19ти имам време. Настройване се, че ще си дойде с датата, след като преди се побърквам от мисли по пренасянето. Не за друго, а не искам да е асистирано раждане.

Иначе за преносването, само по себе си не мв притеснява, ама колко ще порасне бебето за още 10тина дни??  Иначе док. Си знаят работата, това не ме притеснява.

И аз му говоря на нашето бебе ама то си е високо, подпира ме в ребрата и трудно се спи. Каквото е такова, живи и здрави и скоро всяка мама с бебче.

# 626
  • Пловдив
Днес така майка ми ме пита как съм и къде съм, казвам: "Добре, в къщи съм", а тя: "Май ме лъжеш"

Хаха. Твойта майка и мойта да не са астрални близнаци Simple Smile) все едно моята го е казала. Нон стоп с това май лъжеш нещо.....защо и аз не знам, не сме се лъгали чак досега толкова !

Ами ката гледам с термин след средата на октомври си има момичета, но доколко всяка от нас ще изкара. Аз чакам за нормално раждане и затова ще си почакам. Който си има дата за секцио , поне се знае кога и какво.
Не останаа....а мойта маса няма столове и не сме купили още 2 -3 неща и не съм почистила и не съм развадила едни неща. И малко се ядосвам, че няма да успеем хаха.
Хубава неделя на всички. Тук са едни мъгли.....

# 627
Момичета по време на контракция от тези които са още много леко болезнени боли ли ви и пикочния мехур? 3 пъти тази нощ се будих от болка и чувство, че ще се опишкам. 2 часа и половина място не си намерих болка в кръста и от време на време много ми ставаше твърд стомаха ама без някаква непоносима болка. Накрая ме отпусна и заспах и сега се будя пак, че ме боли. Дали изобщо това са контракции? На всичкото отгоре цяла нощ ту ми се ходи по голяма нужда ту не. И сега пак така. А и кръста и стомаха ме болят повече в лявата част.

# 628
Здравейте, момичета! Честито на всички родили и бързо възстановяване! На останалите "ама вие още ли сте бременни" Stuck Out Tongue Winking Eye
Леко раждане на всички.
7 дни откакто съм родила и за 1 път успявам да си хвана телефона и да видя какво сте писали. Признавам си преди все си мислих как да не им стига времето на мамите с бебета - нали спят и се хранят през два часа.? Какво правят през часовете в които спят! Лелеле колко съм била наивна. Нямам време за нищо. Докато се накърмим, да сменим памперса, да се изцедя малко и е станало време всичко да се повтори. Нямам време да си измия очите. Сега в началото сме на стриктен график с храненето - на всеки два часа и половина я будя и храня, защото е дребосъчка малка и свали доста в родилния. Аз вече се чувствам перфектно след секциото - изобщо не усещам операцията. Само ме боли гърба, ама той си ме болеше и преди бремеността. Доктора е вълшебник и имам само 3 шева. Давам съвет на всички - много вода след реанимацията и повече движение. А ако има и кой да Ви помага със ставането в началото ще е песен, но се справих и сама. Попитайте рехабилитатота, който ви раздвижва как да ставате правилно. Успех на всички!

# 629
Още сме си бременни и си чакаме. Това време направо не минава, а уж гледам да го уплътнявам с движние.

Моята майка пък умира от страх за раждането и за това как съм щяла да се справя като се роди. Направо криво ми става, че ме има за някаква безотговорна явно. Все трябва да я успокоявам нея, че раждането ще мине добре и че ще се справим с мъжа ми като се роди бебето. Със сигурност е трудно, ама все някак ще го отгледаме.

Отделно на това се е засилила да купува всякакви неща за бебето и даже не ми казва какви. Аз все й повтарям да не купува чували с дрехи и играчки, защото няма да са ни нужни. Свекърва ми и тя накупила цял скрин с бебешки дрешки. Аз им казах, че нямаме ваничка например, бихме си взели видео бебефон, че спалнята е доста отделена и не се чува нищо, отделно искаме и на фотосесия да отидем, а това всичко са си разходи. Да, ама не. По-важно е да се накупят 100 чифта ританки, които може би няма и да сложим даже, защото имаме прекалено много. Баби....

Здравейте, момичета! Честито на всички родили и бързо възстановяване! На останалите "ама вие още ли сте бременни" Stuck Out Tongue Winking Eye
Леко раждане на всички.
7 дни откакто съм родила и за 1 път успявам да си хвана телефона и да видя какво сте писали. Признавам си преди все си мислих как да не им стига времето на мамите с бебета - нали спят и се хранят през два часа.? Какво правят през часовете в които спят! Лелеле колко съм била наивна. Нямам време за нищо. Докато се накърмим, да сменим памперса, да се изцедя малко и е станало време всичко да се повтори. Нямам време да си измия очите. Сега в началото сме на стриктен график с храненето - на всеки два часа и половина я будя и храня, защото е дребосъчка малка и свали доста в родилния. Аз вече се чувствам перфектно след секциото - изобщо не усещам операцията. Само ме боли гърба, ама той си ме болеше и преди бремеността. Доктора е вълшебник и имам само 3 шева. Давам съвет на всички - много вода след реанимацията и повече движение. А ако има и кой да Ви помага със ставането в началото ще е песен, но се справих и сама. Попитайте рехабилитатота, който ви раздвижва как да ставате правилно. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт