ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 25 957
  • 787
  •   1
Отговори
# 600
Определено няма как да се объркат...
А моите за няма и 40 мин. станаха на 3 мин та нямах и време да се подготвя психически че се задава болка. Sad
Първата може и да решите, че е единично явление и пак да си легнете да спите, ама на втората вече става ясно за какво иде реч.
Много е важно дишането, но сама не можах да се справя... всичко ми изхвръкна от ъкъла и е хубаво да има някой до вас, който да помни. А аз мислех събота и неделя да го образовам моя, но друго било писано Simple Smile
Успех момичета! Като мине се забравя. Simple Smile

# 601
  • Пловдив
Юхууу , колко бебетааа!! Честито на мамитата! Бъдете здрави и бързо възстановяване.
Ние сме ок, минаха ми киселините , които имах 2 дни. Ужасни бяха, защото аз не съм свикнала. Нямала съм такива и първата бременност и имам завидно добър стомах. Ще ги видим тези болки, за които разправяте, че са контракциите. Аз имах такива преди спешното си секцио първия път, но съм забравила и бяха още търпими....сега да видим. Ще се опитаме нормално с доктора , но няма да рискувам прекалено. Предполагам мерят тонове и прочие ако детето страда и режат бързооо.
Защо така нормалното минава в секцио често и аз не знам, по-кекави ли сме станали или се застраховат за всеки случай... но добре е всички накрая да са живи и здрави!

Хубав уикенд

# 602
Няма как да ги сбъркате, боли ниско долу и кръстът като за цикъл, но по-силно. Аз нямам болезнен цикъл , но не ми се видяха болка за умиране, аз се озорих повече на напъните, тр мн да се слушат лекарите и акушерката. Дишането е най-важното нещо. Мн намалява болката.

# 603
Момичета днес в 15 часа се появи Дарио, 51, 3400, нормално раждане, сравнително бързо.
С леки контракции и изтичане на вода в 7.30 сутринта, в 9 окситоцин на 3 см разкритие и в 2 часа вече пълно и започна мъката Simple Smile
Имам шевове, но не са много.

Честито на другите мами, днес много бебета има.
Стискам ви палци на останалите Heart

# 604
Amerikkas Честито!
Да е много здрав и щастлив!
На теб ти пожелавам бързо възстановяване!
Много хубав финал на всички притеснения 🤗😍

# 605
Ей , днес е много хубав ден. Тобкова много бебета!  💞💞💞💞💞
Честито на всички! 
Светъл и щастлив да е пътят на рожбите ви , а на мамите леко възстановяване и приятни мигове на опознаване!
Най- хубавият и неповторим аромат е на първото вдишване на аромата на бебето.Това ми е най-безценният спомен от раждането на 1вото ми дете!

# 606
  • Пловдив
Ее , честит Дарио! Брава Америкас, хубав, стимулиращ разказ! Искам и аз да родя така естествено! Упойка епидурална сложи ли си или не желаеше?
Шиенето слагат ли местна упойка или си толкова изтръпнал, че не се усеща?

Много радостен този окт 12ти:)))
Утре 13ти също приятна датааа
При мен няма скоро да е, усещам аз, че ще подмина 20ти . Дано не станем 4кила , че ще ми отиде възможността за естествено раждане на кино Simple Smile)

# 607
Честити да са ви бебетата.  Не останахме много май. Ние вече сме готови с леглото, багажа и чакаме.

# 608
Сложиха ми упойка и добре, че сложиха! Но се помъчих докато стигна 5 см разкритие, за да я сложат, боли си, трябва да си издръжлив. След това нещата станаха песен. Самото излизане също боли малко дори и с упойка. Шиенето се усеща, но е слаба ракия Grinning и то се усеща само когато е външен шев, сякаш те бодват за кръв, вътрешните не ги усетих въобще, но все пак бях с упойка!

# 609
Да ти е живо и здраво бебенцето!!! Simple Smile
А къде роди?
Сложиха ми упойка и добре, че сложиха! Но се помъчих докато стигна 5 см разкритие, за да я сложат, боли си, трябва да си издръжлив. След това нещата станаха песен. Самото излизане също боли малко дори и с упойка. Шиенето се усеща, но е слаба ракия Grinning и то се усеща само когато е външен шев, сякаш те бодват за кръв, вътрешните не ги усетих въобще, но все пак бях с упойка!

# 610
Amerikas,честито бебче,чета,чета и се чудя от известно време,как така раждате с епидурална,до самите напъни ли я оставиха?И още един въпрос имам за вече раждалите по веднъж малко в страни от темата абе,ще мога ли отново да си сложа пръстените?Уж не съм отекла вече а пък уви не ми стават ...

# 611
Честито на всички !!!

# 612
👶 Нашето щастие се роди днес-12.10.2019 в 19:07h. Високо е 49 см. и тежи 3,240 кг. 💕😍

# 613
Аз родих в Надежда, гр София.
Доволна съм.
С упойката не усещаш болката, но се усещат напъните и като ги усетиш или видиш корема напъваш яко и става. Тя е упойка за час и половина- два не е някаква доза голяма. Просто притъпява болката, при някои я премахва напълно.

# 614
Момичета 16.10 влизам в болница и на 17.10 ми предстои секцио, страх голям. Така и като чакаш деня още повече мисля да съм с пълна упойка, но много въпроси имам в главата кое как ще е ? Стискайте палци🙂

Общи условия

Активация на акаунт