ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 25 961
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
Честит Борис!  Да е здрав и борбен!  Прекрасно , мъжко име - имам лично отношение, голямото ми дете е Борис.
Да сте здрави, а на мама скорошно възтановяване!

# 586
Честито!

# 587
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ! Нека са здрави бебенцата и бързо да се възстановят! 🎉👶🍀🎈

Борис е страхотно име. И аз исках да кръстим нашето бебе така,но преди това бяхме решили да е на двете баби и сега съм в чуденка дали да е?!

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 14:07 от vesenceto_85

# 588
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ! Нека са здрави бебенцата и бързо да се възстановят! 🎉👶🍀🎈

Борис е страхотно име. И аз исках да кръстим нашето бебе така,но преди това бяхме решили да е на двете баби и сега съм в чуденка дали да е Емо или Емил?!

Емил на мен повече ми харесва. По-завършено е, а и без това пак ще му викате Емо. И аз ако имах момче щеше да е Борис хахаха явно е доста нашумяло .

# 589
Честито на всички Simple Smile Да са живи и здрави бебчетата !
Толкова ли е лоша болката след секцио Cry ужас ... вече място не мога да си намеря ..

Относно името , плануваме нашето момче да се казва Борис Simple Smile много ни харесва името , няма да е кръстен на никого .. просто за мъжко име , това ни допадна най-много ☺

# 590
Леле колко много сте изписали и колко много нови бебета има..... Честито на мамите -живи и здрави Kissing Heart

Frrrr, ти не беше ли с термин като моя 22-23 октомври....за къде се разбърза хахаха
При мен нищо не се случва, а и док.като ми каза , че едва ли преди 15ти нещо ще се случи даже и не чакам....нито багажа още съм стегнала, да не ви кажа, че съм и на балкана за weekenďa на час път от болницата....

# 591
Честито на новите мами,да са им живи и здрави бебчетата! 🌷😍🥰❤❣
Относно първите моменти с бебето - първият път като ми дадоха единия близнак в болницата да го нахраня беше малко странно - той беше 2400,мъъъничък,никога не бях държала новородено преди това Simple Smile  Но като се прибрахме тримата вкъщи всичко беше различно-сякаш 10 бебчета съм отгледала,всичко ми идваше така лесно. Преобличане,памперси-дори ги замих на мивката първата вечер(изобщо не си представях това как ще се случи преди да родя!)
След секциото гадните болки при мен бяха за 2-3 часа,преди да ми пуснат болкоуспокоително и естествено натискането на корема.След това всичко беше ОК. Още същата вечер станах да се разходя,съвсем добре си чувствах,болкота по-скоро опреличих със силен дискомфорт. На следващия ден си се навеждах до долу. Много е важно да се мъчите да надигате и размърдвате крака веднага щом има и минимална чувствителност.
Всичко минава наистина толкова бързо,не се страхувайте-минава и заминава. 🌷

# 592
Здравейте,
Днес в 6:22ч  се роди и нашата принцеса. 2750 гр, 47 см. Heart
За жалост не сполучихме с нормално раждане и преминахме към секцио. Но важното, малката е добре Hug
Нямам търпение утре да я нагушкам.

Честито на всички мами. Успешно и бързо възстановяване. Heart

# 593
Леле колко много сте изписали и колко много нови бебета има..... Честито на мамите -живи и здрави Kissing Heart

Frrrr, ти не беше ли с термин като моя 22-23 октомври....за къде се разбърза хахаха
При мен нищо не се случва, а и док.като ми каза , че едва ли преди 15ти нещо ще се случи даже и не чакам....нито багажа още съм стегнала, да не ви кажа, че съм и на балкана за weekenďa на час път от болницата....
Да, за тогава съм ама почти отначалото върви напред.
И сега вчера като ми каза, че е слязло и водата намаля.... искаше за разкритие да ме види, щото е сигурна, че имам...ама аз не дадох 🤣🤣🤣
И сега обаче ми каза, че ако удържа до понеделник нямало да ми се размине 😬
И по притеснително е, че водите намалят и сега ще ходя през ден на тонове... тъй че май наближава 🤔🤯

# 594
Frrrr, ми то значи наистина не е останало, а ти взе ли решение как ще се случат нещата.....брех....моето май върви 3дни назад по размери (последно беше 3170гр.)
Аз пък получих от това стягане на корема , което по принцип знам, че се водят подготвителни контракции и си ги получавам чат-пат от доста време, но сега сякаш беше по-регулярно през 20минути, ама сякаш намаляха ...
Та се чудя аджеба как ще позная , че имам истински контракции, чувала съм, че е съпроводено с такива предменструални болки .... ?!
Някой , ако може да сподели и да опише...

# 595
  • Наблизо
И аз го имам това от месец насам,менструалните болки...и аз се притеснявам дали ще усетя истинските контракции.Не сме много близо до болницата и някак не желая да раждам в хола.
До сега периодични контракции съм усещала само веднъж и бях в 5тия месец.

# 596
Представете си най-силната менструална болка, която сте изпитвали × 10 ,  втвърдяване на корема и ви е трудно да си поемете въздух/ т.е прерязва ви силно /.Ей така се чувстват контракциите☺
Вече сте го чували , но със сигурност няма как да ги объркате☺

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 16:36 от BG_US

# 597
Боже, аз като се сетя как повръщах даже от болката, на обикновените менструални болки... 😆😆😆 не ми се мисли за контракциите.
Аз може и секцио да съм де, ма то и това не е цвете 🤭

# 598
  • not found
Здравейте момичета , честито на всички мами , да ви растат бебеците здрави и борбени Hug
Влизам да се похваля , че вече и аз си гушкам бебе от вчера по обяд ❤ Прекрасно чувство, а аромата на бебето е невероятен ❤ Още сме в болницата , няма да разказвам за операцията и за възтановяването ми , на някой друг етап , когато всички са родили 😎

# 599
Честито на новите мами живи и здрави бебчовци,виждате ли как се пълни групата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт