ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 26 039
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, аз родих днес на обяд. Контракциите започнаха към 12:00 снощи на 30 и 20 мин, бях у нас до последно. В болницата дойдох в 13:00, в 13:10 бях в родилна зала и в 14:37 родих. Дойдох в 8 см разкритие ( първо бебе), тук ми пукнаха водите ( нищо не се усеща). Нямаше време за упойка и така натам. Контракциите бяха напълно поносими, даже не съм вярвала, че така леко ще мине. Не ме рязаха, цепнах се малко, но казаха че тези цепвания по-лесно зарастват от срязаното. Имам няколко шева, като цяло за първо раждане мина супер. Аг се смееше че още малко и в колата да съм родила. Аз дремнах през нощта де, направих си закуска и кафе, поизчистих малко и тръгнахме 😁 моят мъж беше с мен и сряза пъпната връв, разплака се милия, каза че е най-прекрасното чувство в живота му, еее станало му жал за мен, но то няма как. Бъдете смели, ще ставаме майки все пак. Мн по-страшно е когато докарат бебето за пръв път и идея нямаш какво да правиш, повярвайте ми. Коластра нямам, още било рано. Успех на всички.

# 571
Дива,честито да ви е детенцето,аз цяла нощ се мъчих с много болезнени контракции в болницата ми казваха да се опитам да поспя обаче как се спи с такава болка,при теб е било по леко,всичко е до организъм и структура...да филма е голям когато ти го оставят за постоянно,някакси раждането ми се стори леко в този момент...

# 572
  • Пловдив
Честито! И мен ме е страх от времето след раждането, не от самото раждане. Grinning

# 573
Супер раждане, дано на всички мине толкова леко.Blush честит бебо!

# 574
Момичета, няма нищо страшно с бебето след това. Напротив, всичко се случва толкова естествено, кърмене, коластрата, изобщо не се притеснявайте. Изобщо не го мислете периода след, всичко се случва толкова спокойно, повечето време бебето ще спи, като се събуди го храните и така. Имаше един момент, в който осъзнах, че вече нося отговорност за друго човешко същество, но момента беше особен, не и страшен. И да ви кажа, за мен няма нищо по хубаво от момента, в който вече започнат да ви разбират и да комуникирате двустранно с децата си, тогава всъщност става интересно.
Мен ме е страх от раждането. Лайкауинд... съчувствам ти искрено като раждала с изтекли води, много си болеше. Възхишавам се на всички, които раждат леко.

# 575
Честито ,Diva19!
Звучи прекрасно - да ти е здраво детенце и да е с късмет! На теб скорошно възтановяване!

# 576
Благодаря. Леко раждане на всички.

# 577
  • Пловдив
Честито бебе, Дива! Чудесно преживяване, дано повечето останали го усетим и ние така, раждане мечта!
Бъдете здрави и бързо възстановяне!

# 578
Момичета , днес в 12:05 се появи моята Елица, 3.750кг с планово секцио. Всичко с нея и с мен е наред, за болката след събуждането няма да ви разказвам , да не ви плаша . Пожелавам успех на всички вас Simple Smile

# 579
Albz,честито бебче,много харесвам това име,да ви е жива и здрава,хайде раждайте че да обменяме опит в отглеждането,нас май вече ни мъчат колики..

# 580
Да е жива и здрава Елица!!! Simple Smile

# 581
Честити бебчета ,на новите мами 🤗
Да са много здрави и щастливи!
Ана вас пожелавам ,бързо възстановяване! ❤

# 582
Честита Елица!  Да е здрава и с много късмет!  На мама скорошно възтановяване! И тази болка ще мине .Гледай да не отлагаш раздвижването , под контрол,разбира се . Успех

# 583
Честита Елица!  Да е здрава и с много късмет!  На мама скорошно възтановяване! И тази болка ще мине .Гледай да не отлагаш раздвижването , под контрол,разбира се . Успех
.

Ох те вече ме раздвижиха , ставах , вървях. Само ми е много гадно като дойдат и започнат да ми натискат корема ... направо им бутам ръцете и не давам да ме пипат . И на всичкото отгоре по цял ден слушам как раждат нормално през няколко врати - все едно дават филм на ужасите , много крещят милите. Пожелавам ви да не ви боли изобщо , че аз както бях ентусиазирана това много ме събори. Имаше някакви контракции следродилни дето направо исках да умра като се случваха . Абе важното е да сме живи и здрави, а всичко останало ще мине и надявам се ще се забрави .

# 584
Мами, и моят герой Борис проплака рано-рано тази сутрин - в 1:05! 3400 г и 51 см, нормално раждане. ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕЕЕЕ!

Общи условия

Активация на акаунт