ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 25 927
  • 787
  •   1
Отговори
# 675
И аз не искам да минава на АМ. Днес по-често го слагам,но като го заболи коремчето се изнервя милото и не иска нищо освен бибата...трудна работа!

# 676
Мале каква нощ, само аз ли съм спала непробуден сън....остана ли някой, който да не е родил....аз нямам никакви признаци да започва да се случва нещо, чак се притеснявам.....в сряда съм на преглед да видим.....

Fffrrrrr, честито бебе, да е жив и здрав малкият бебок, а на теб бързо възстановяване..... хубаво е , че не ти се наложи да взимаш решение, а нещата бързо са се наредили от самосебе си....

Ох, вие вече си говорити за колики и кърмене, аз по- далече от тоя Бракстън Хикс не съм стигнала....да взема поне багажа да си приготвя, може пък да се сети бебето, че го чакаме и да си даде малко зор, въпреки че до термин остава още....
Ами на първа страница дали ще може да се отбележи кой кога родил хахах...

Момичетата с тромбофилия,които са спряли инжекциите, колко дни след спирането пускахте контролни изследвания, аз утре ще слагам последната инжекция....?!

# 677
И аз не съм родила още. Вчера ми беше термина, но още нищо. Утре съм на лекар да видим как е бебето и да ми каже от кога да влизам в болницата. Хем ми е много спокойно хем искам вече да го родя и да си го вземем вкъщи.

# 678
И аз не съм още, термина ми е в събота, без признаци, не знам какво ще се случва. Само ние 3те ли сме все още в очакване? Хаха

# 679
И аз не съм Simple Smile секцио за 21-ви с термин 30.10 ..

# 680
И аз още не съм родила, термина ми е за 29.10 и нямам никакви симптоми. Уж е слезнала бебето, плацентата калцира и това е. Даже незнам какво точно са и Бракстън Х контракции те, незнам имала ли съм или не.
Мисля че ще си почакам до термина.
Днес ми излезе микробиологията и точно накрая се изолира кандида, док го няма тази седмица и утре отивам да търся друг, защото немога да стоя и да чакам една седмица, но с тази бактерия надали ще родя нормално и ми е страшно притеснено да не стане нещо с бебчето

# 681
  • Пловдив
И аз не съм родила. Но съм с последния ден на октомври термин...нямам назначено секцио, въпреки голямата вероятност раждането да стане с операция. Но ще чакаме да си избере бебето датата и доктора каза, ако не излезе само го вадим хаха.
Бебето ви се размърда и се поуспокоих една идея. Айде дръжте се останалите, времето тече наобратно вече. Какви колики още в родилното само се чудя, те нали 1вия до 3тия месец са по принцип?  Успехи с кърменето, мамчета!

# 682
Оффф,при нас се оказа че манджата не ни стига,кърмя и дохранвам с ам и съм в някакъв омагьосан кръг имам чувството че постоянно е на гърда моя синковец или с шишето и все е гладен,педиатърката каза че ревял през ноща защото бил гладен а не че имал колики,но все пак мисля че има някакво смущение в коремчето предимно вечер...

# 683
И аз още чакам.
Момичета с трудни мигове при кърменето - успех!  Първите дни са трудни  , но не е невъзможно. Потърсете и консултанти по кърмене! Неволите на нас мамите съвсем не свършват с раждането. От тогава започват😉
Успех на всички и стиснати палци на чакащите ! Да ти е хубава седмицата!

# 684
Някоя от вас изследвала ли е кръвосъсирване в Токуда? Не генетичните изследвания, а pt, aptt и забравих кое. В конкретен ден от седмицата ли се правят, на гладно ли, много кръв ли се взима? Бързо ли излизат резултати? Трябва ми точно токуда.

# 685
Някоя от вас изследвала ли е кръвосъсирване в Токуда? Не генетичните изследвания, а pt, aptt и забравих кое. В конкретен ден от седмицата ли се правят, на гладно ли, много кръв ли се взима? Бързо ли излизат резултати? Трябва ми точно токуда.

В Токуда е най точно! Аз ходех само там. Лабираторията работи съб и нед, препоръчвам ти само тогава са ходиш, минава се веднага. Резултати до час.
ХемостаЗа/ кръвосъсирване/ се пуска сутрин рано, най-добре до 8. Гладна и жадна.
В Токуда има паркинг, безплатен е първите 30мин, ско ходиш в неделя сутрин ти стигат докато минеш и не се плаща.
Сестрите които взимат кръв да мн добри и никога не съм имала проблеми там, като спукване на съд, синини, дори е имало моменти и болка не съм усещала. Като цена около 30лв мисля че беше за Аптт, Фибриноген, д-Димер.
След спирането на инжекциите, аз пускат всяка седмица, но не мисля, че е нужно чак толкова често.

# 686
Ох, успокоих се, има още чакащи , няма да съм сама..... Blush
Ми аз си стягам багажа, макар че не знам какво точно да си взема (уж всичко в клиниката давали).....продължавам да нямам никакви признаци....

# 687
Момичета, изобщо не е задължително да имате признаци. Миналият път ми изтекоха водите от раз и родих до 6 часа, без да знам какво е контракция преди това. Сега тези безсънни нощи с контракции ме убиват. Всеки път си казвам: "Това е",  а то фалшива тревога. Така че не се притеснявайте от липсата на признаци.

# 688
Ако си искате ваши нощници си вземете поне две. Бельо хубаво гащи да обхващат добре превръзките. Нощни превръзки по дълги. Шоколад, вода /много важна/, солети и т.н.
Зарядно за телефон!!!
Крем за зърна!
Помпа за кърма!
Документи.
Връхна дреха или халат.
Козметика.
Ако болницата предлага за бебето всичко, няма да ви трябва нищо.
Друго..... не се сещам.

# 689
Ох, аз както нямах никакви признаци, снощи с тия контракции 5 поредни часа и днес през деня като ходя ме пробожда долу ниско и коремът ми е постоянно стегнат. Започвам да се притеснявам дали бебето е добре, че нещо и не мърда особено много. Само се моля да излезе възможно най-скоро, че ми е притеснено..

Общи условия

Активация на акаунт