ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 25 943
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
Такааааа ,аз пак на тонове бях. Нещо вътрешно ме подтикна да отида. Оказа се, че май има защо.
Тоновете бяха много високи, в един момент удариха 190 за кратко, доплера се разпищя...абе чудо. Изкарах си акъла...
После намаля леко, но пак беше висок..
Бебето през цялото време много мърдаше, не се спря, местеше коланите, едва го намерихме къде е. А аз знам, че високата активност, ускорява пулса.
В 17ч ме викат пак и ако все още сме така, се очертава утре секцио и живот и здраве, на хубав празник Петковден, ще имаме бебе..
Направо се напиках от страх 😁

# 631
  • Пловдив
Уау! Какво ти подсказа да отидеш? Имаш ли особено чувство?! Защото и моето бебе не е спряло да мърда и то нон стоп....но не съм почувствала нищо като болка или странност

# 632
Не аз нямам болки, конттакции така и не получих..като цяло нищо определено не се е случило. Имах си час за утре, при моята АГ, но цял ден имах усещането, че трябва да отида днес.
То беше активно мнооого сутринта, после явно си заспа, укроти се. Но винаги когато се кача в колата и адски много почва да буйства. Може би активността му е съвпадение, но като видях пулс 190 ,косата ми настръхна.
Сега ще видим, може би утре ще е нашия ден.. 🙄

# 633
Ffffrrrr,какво каза док за високия пулс ?
И моето е супер активно и последния път като правих нонстрес тест на моменти пулсът беше висок ,но док каза , че бебето е happy ☺
Ама американска работа ☺та затова ми е чудно в България какво казват

# 634
Аз вчера докато раждах пулса беше мн висок през цялото време. Казаха че не е мн добре да седи така дълго време, но предвид че излиза нямало проблем.

А моят беше по активен сякаш две седмици преди раждането, но може и просто да си е шавал и да няма общо.

# 635
  • Пловдив
Ами няма да се филмирам...активността наистина и при нас е доста. Нямам повече прегледи до термин. Но мога от притеснение да ида на платен.

# 636
И на мен ми идва в повече това филмиране .Никога не съм допускаЛа, че ще се превърна в това.Толкова страхове тази бременност, знам че ми остава супер малко , но не спирам.Нямам търпение всичко да мине и да си гушна живо и здраво бебе. И аз да съм добре , че и този ми страх не е за подценяване ,нали имам и др дете, за което да мисля☺.успех на всички чакащи

# 637
Пак съм аз! Цял ден имам болка ниско в корема за около по минута на около 6 минути. И така цял ден! Майка ми само ме пита стяга ли ме корема. Стягане не мога да определя имам ли. Май ми става по-твърд корема ама не знам достатъчно ли. Това дали са контракции? Само болка в корема и кръста точно като силните ми менструални болки.

# 638
Звучи като контракции .Стягането на корема се има предвид втвърдяване. Успех, към момента може и да е рано за родилния дом , но май наближава.Стискам палци .

# 639
Успех и от мен, и на мен така ми звучи като контракции, ама знам ли и аз.

Днес се разхождах и бях добре, влязох в няколко магазина, е така ми прималя и направо се задушавах.

Steys* чакаме хубави новини съвсем скоро.

# 640
И аз имам от време на време срязващи болки ниско долу, но не са регулярни.
Иначе си имам и класическите контракции с втвърдяването на корема, но неболезнени- като през последните няколко месеца.
И аз се чудя това срязване какво е... но е много рядко, така че едва ли раждам.
С първото раждане беше от друг характер болката... не такава, не там...
И аз седя и си се чудя...

# 641
Нали все казват, че няма как да ги объркаме тези болки....и аз имам стягане на корема, ама нищо повече...като нищо мога и да ги объркам аз и да си мисля, че е нещо друго....

# 642
Мен ме боли точно като силните ми менструални болки започват по-леко засилват доста и накрая намалява и това за 1 минута после 5-6 минути  не ме боли. И така съм от сутринта. А сутринта май ми падна тапата ама пък сега цял ден имам по няколко капки кафеникаво течение. Не знам кога трябва да тръгна за болницата .... Ужас!

# 643
Щом са регулярни, тръгвай!
Моето АГ ми е казало: на 5 мин. станат ли, звъня и тръгвам.
Желая ти успех, стискам палци!!!
Мен ме боли точно като силните ми менструални болки започват по-леко засилват доста и накрая намалява и това за 1 минута после 5-6 минути  не ме боли. И така съм от сутринта. А сутринта май ми падна тапата ама пък сега цял ден имам по няколко капки кафеникаво течение. Не знам кога трябва да тръгна за болницата .... Ужас!

# 644
  • Пловдив
Steys дръж сее! Още малко! Леко раждане.

На мен в приложението за бременни ми излиза статия за епидуралната упойка и пише, че не се прилага при ниско кръвно. А аз съм с такова. Дали ще ми я сложат...тъжно ми стана. Първо страх от нея, сега като се навих може и да не дадат
..оф

Общи условия

Активация на акаунт